Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Браво на теб Кам! Моя БНД беше такъв, дай му пиене и приятели, и забравя за всичко, ама всичко друго. CloseМай по-добре да разчитаме на себе си, отколото на такива като тях.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 15:18 от REAL_WOMAN

# 541
Кам като те слушам, смятам, че това е най-доброто решение Hug

# 542
  • На черешата
 Cameron , добре си направила, ще ти мине. В началото е гадничко,но такъв не ти трябва.  Hug

# 543
Правилно Кам, ако не мислиш да гледаш още един, да му е думата, че имаш мъж.

Аз трябва да мия съдове като след сватба и да готвя. Утре съм на работа.
Климатикът ми е замръзнал, но не виждам и как ще раз мръзне, като температурите не се качват над -10.
На Морги не мога да й простя, дето каза, че било се затопляло. cold

# 544
  • София
Здравейте, девойки!

Снеже, да се затопля, ама колко да се затопля...до -5, най-много до -4 да стане...Ама от довечера пак идвали сибирските студове  cold cold cold Иначе затопляне напролет! Кой искаше над 25 градуса? Това за мен е ад..не мога да издържам жегите никак никак....тогава живея само на климатък и гърло ме боли....

Кам, не се тръшкай за нек`в дет е по-лош и смотан и от БНД...Сега за едни 25 сантима месо да му търпиш простотиите, аре нема нужда! Naughty

Някой ще каже ли инфо за ваканцията - ще има или... newsm78

# 545
Ееее, Морги, къде ги дават тия 25 сантима, бе Mr. Green То тоя истински негър трябва да е hahaha

# 546
Аз се чувствам най- добре при 25 С, след 28 почвам да се изпарявам. След 35 се размеквам.
Ох, никога не съм понасяла студа, даже се чувствам по- зле от горещото време. Каквото и да правя все ми е студено и като дишам ми е студено. При тези температури имам чувството, че студения въздух ми реже белия дроб.

# 547
  • На черешата
 Удома са 24 градуса и ми е супер, никъде не мърдам днес, ще си стоя на топло.  Crazy

# 548
  • София
Затова най-добрата температура си е 25-27 градуса....в Сан Диего цяла година били такива температурите....да, да...

Пепи, ми нали Камито викаше, че момъка бил надарен, ама ето, че и простотии правел. Та затова й викам - за некви си има-няма 25 сантима да търпиш простотии.....Айде, нема нужда! Има и други с по 26 сантима, я! smile3534 smile3534

Торнадо, ма не умираш ли от жега на 24? У нас не знам колко е ама аз съм още по тениска...ще взема да се облека и да ида на пазар...

# 549
Климатикът ми е замръзнал, но не виждам и как ще раз мръзне, като температурите не се качват над -10.
Снежи, БНД оправи моя климатик, като отвори външното тяло и с една отверка изчагърта леда по перката. Когато перката се освободи, климатикът започна да си работи.  Peace Защо не опиташ?

Пепи, абе има 25 см и при белите хора, да ти кажа.  Mr. Green Което обяснява глупостите, дето аз творих последните месеци...  Embarassed

Морги, ааа не, мерси, не ща 26 см! Искам свестен мъж, пък може да е и с 23 см.  Mr. Green

# 550
Божке, божке, аз за 22 см. си мечтая, а пък вие, лакомии Mr. Green

# 551
  • На черешата
Божке, божке, аз за 22 см. си мечтая, а пък вие, лакомии Mr. Green

Joy Joy Joy Като вица за втората употреба ще стане сега.

# 552
  • София
Торнадо, кажи сия вица, недей ни мъчи!  Laughing Laughing Laughing
А, девойките вие искате разни над 20 сантима...кака е скромна и 14-15 й стигат Wink Wink Wink Стига притежателят да е пич...щото нещо ги отнема пичовете напоследък  newsm78 newsm78

# 553
  • На черешата
Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният:

- Е, как е втората употреба?
Другият също с насмешка отговаря:

- Абе, втора употреба до осмия сантиметър, ама оттам навътре си е чисто нова...

# 554

Общи условия

Активация на акаунт