Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 625
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но може ли някой да ми каже къде мога да прочета какво се е случило досега в сериала.

# 211
  • Варна
*¨*morski_briz*¨*, до сега подсказка на Косова, Бисена и Мчехул не ни  е подвела. Мечхул  е сравнително ново попълнение сред "клюкарките" за филма Simple Smile
 и чоооооооооок сааааоол, джанъм беним, дано наистина правят подсказките от сигурен
                                                      източник!

spam2
Скрит текст:
Между другото само да вметна, че оня ден в едно интервю, моят любимец /С.Х./сподели, че новото му филмче се излъчва в Арабския свят/ не разбрах точно в кои държави,че пак беше без превод/ 4 часа преди излъчването по турската тв., което пък ми даде отговор как се появяват толкова много снимки непосредствено преди серията. Та и тук дали е възможно да се излъчва някъде по света по-рано отколкото по канал Д ? newsm78
[/b]

# 212
*¨*morski_briz*¨*, до сега подсказка на Косова, Бисена и Мчехул не ни  е подвела. Мечхул  е сравнително ново попълнение сред "клюкарките" за филма Simple Smile

Аз точно това исках да кажа в тон с подсказките на Мехчул-тези красиви моменти ще се случат в последните минути на серията Peace

# 213
 Момичета , извинявам се че и тук ще си копна отговора от друга тема .   bouquet
 lady_mama  Да не би да пишеш дисертация , относно състоянието на изнасилените жени ? Или ,до колко сами са си го търсели ?
Не изчетох всичките ти коментари , признавам си . Но съм меко казано ужасена от начина ти на мислене   Има много жени изнасилени в собствения си дом , от хора които са в семейния кръг ......Нима искаш да кажеш че жертвата и тогава сама си го е търсила   А знаеш ли колко жени са били изнасилвани и посред бял ден , чети малко статистика 
И още нещо , дано никога не бъдеш застигана ти или някой от близките ти от подобна гадория . Защото не ми се мисли как би реагирала в този момент , ако някой се изправи срещу теб , и ти каже че сама си си го търсила . 
Според мен би трябвало да проявиш съчувствие към тези жени , независимо от начина , мястото или времето , което е оставило такъв грозен отпечатък ,дълбоко в душата им .

# 214
Бризче, не бях се замисляла дали този сериал се излъчва паралелно с канал Д, та дори и по-рано  Thinking Ако някой има инфо, моля, да ни сподели Simple Smile

# 215
  • Варна
 newsm53 Оффф, пак са ме накацали бръмбарите- не мога да не илюстрирам снимката с думи newsm78

В едно легло две гълъбчета мили
любовен дъх са нежно притаили.
Две сърчица, туптящи с ритъм нов,
повярвали във своята любов!

Топъл глас нашепва тихичко стаено,
а ушенце нежно слуша го смутено:
"Косата ти ухае на море-
това ми шепне моето сърце!"

# 216
newsm53 Оффф, пак са ме накацали бръмбарите- не мога да не илюстрирам снимката с думи newsm78

"Косата ти ухае на море-

Колко е хубаво  Embarassed Според мен всеки би искал да изживее такава сладка и огромна любов в живота си  Hug

# 217

"Косата ти ухае на море-

newsm10 newsm10 newsm10

# 218
По повод предстоящото споделяне на едно легло /било то и болнично/, поздрав с един от първите "съвместни проекти" на гугутките Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=3-SS9eHLFhU

# 219
  • В Града на липите
Бризче, кажи им на бръмбарите въобще да не отлитат. На много добро място са кацнали   bouquet

# 220
  • Варна
Бризче, кажи им на бръмбарите въобще да не отлитат. На много добро място са кацнали   bouquet
  love001

# 221
# 222
Рахми: Мукадес, ти кога разбра, че ме обичаш?
Муки: Когато научих, че съм бременна.
 Rolling Eyes

# 223
Абе, момичета,
толкова много пишете - хич ли поне малко не четете... Simple Smile

Едва за втори път влизам да ви чета тази година, а то - deja vu  Whistling

Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Сватбената рокля бе скъсана. Скъса я Керим, защото мислеше, че Ердоан е докосвал роклята. Но ние видяхме трейлър със сватба и ФГ беше със същата рокля. Как става това? Отговорът е прост - ФГ ще купи същия плат и със собствените си ръце ще ушие същата рокля. Ще каже нещо като: Керим, искам да стана твоя булка.

Бунчи,  Hug newsm10 Hug

Момичета, вероятно не на всички Ви е по вкуса, но има неща, които са очвеадни. До сега все се въздържах - знам, че форума е свободно пространство, но поне малко отношение към написаното, разискваното и хората тук- не е излишно, а някои са дали доста Hug Не ме рабирайте погрешно, но и на мен ми идва малко в повече непрекъснатото постване на стари снимки, коментари и резюмета на N-пъти видяни и коментирани неща. И в това няма нищо лошо- не всеки ще прочете всичко до момента, не става въпрос и за делене на нови и стари, но нали все пак тук пишат и се включват хора, които определят себе си, като обсебени от сериала- затова си мисля, че поне малко запознаване или пък не дотам категорични мнения ще бъдат на мястото си.

Когато отивате на непознато място или пък на гости при непознати, не се ли информирате дори и бегло за предстоящото. newsm78

# 224
  • Пловдив

Вече е четвъртък. Лека нощ и наближава новата серия.

Общи условия

Активация на акаунт