Ветераните от войната.. ъъъ..брака

• 20 663
  • 237
  •   1
Отговори
# 30
  • в очите на дъщеря ми
 Thinking Май още не съм за тук...само 8 год.стаж...ама днес имаме годишнина от сватбата, мъжо два пъти затъна в снега, ходих да го бутам ooooh!.....и май ще отложа празнуването за догодина...ама да има поводи Wink.....

# 31
Годишнините си ги отбелязваме, щото сватбата беше два дни преди рождения ден на половинката - покрай едното и другото.

Хъм, аз май съм била по-хитра. Сватбата ни беше няколко дена след рождения му ден, та ще, не ще, като види подаръци и торта, присеща се.  Laughing

# 32
Опа, и аз съм за тук...почти 17 години официално, 3 години неофициално...в добро и лошо...
Да сме здрави!

# 33
  • Насред хаоса
Годишнините си ги отбелязваме, щото сватбата беше два дни преди рождения ден на половинката - покрай едното и другото.

Хъм, аз май съм била по-хитра. Сватбата ни беше няколко дена след рождения му ден, та ще, не ще, като види подаръци и торта, присеща се.  Laughing
Laughing Така, така. Ама на рождения ден на мъжо свеки има имен ден, та съм се подсигурила двойно.  Mr. Green Освен дето и рождения ми ден не може да забрави, щото съм избрала да се родя на същата дата, на която и тя.  Laughing

# 34
  • При хората, които обичам
Ееее, то бива съобразителност, ама това твоето... Joy

# 35
  • Варна
Сомбра, много си важна пък. Crossing Arms

# 36
  • Sunshine state
Още 4х толкова ни трябват за да стигнем 20год.но пък съм сигурна,че ще ги изкараме,та се записвам да черпя от извора на мъдростта. Laughing
Ние не празнуваме годишнини/дори ги забравяме..честичко/,но за сметка на това всеки ден у нас се поливат различни поводи-денят е минал,някой е изкарал добре на работа и т.н..Все важни поводи. Whistling Преживели сме много тежки периоди,в момента дори сме в такъв/жестоко безпаричие и безсъние покрай малката/,но се държим здраво един за друг и няма да се пуснем! Heart Eyes
Възхищавам се и поздравявам всички с над 20год. стаж.Желая им до края да са все така.     bouquet

# 37

вкъщи много уважаваме руския принцип, че винаги трябва да има повод за пиене, даже и това да е годишнина от сватбата.  Mr. Green

Универсален принцип.. и ний си го четем.. спазваме стриктно!!!  Hug

А по темата - и ние тази година правим фаталните 13 години. Хич не съм усетила кога са минали.  Crazy Годишнините си ги отбелязваме, щото сватбата беше два дни преди рождения ден на половинката - покрай едното и другото. Та и той кат теб, Соте - и да иска, не мой забраи.  Laughing Twisted Evil

Искаш да кажеш че барабар с моята жена.. направо сте си с привилегии  Laughing..

Очакванията за темата ми се оправдаха.. действително стана интересно да се види точно какви сме убавци.  Laughing
Обаче се притеснявам да не ни изхвърлят администраторите на форума.. кат прочетат какви сме ветерани, дали не биха се замислили по въпроса???  Whistling
Примерно..като стъпим къде 50 -те.. тогава де ще пишем.. може би в някой предпенсионерски форум.  Joy

# 38
  • Талант на 2012,2013 г.
Защо пък да ни изхвърлят? Crossing Arms Няма ли да е дискриминация спрямо нас...?!?  Не стига, че сме ветерани минали през битки и бури... Mr. Green  hahaha Joy Joy

# 39
Защо пък да ни изхвърлят? Crossing Arms Няма ли да е дискриминация спрямо нас...?!?  Не стига, че сме ветерани минали през битки и бури... Mr. Green  hahaha Joy Joy

Само си го помислих Марѝ  Laughing.. пък и къде пише че форума е само за мами с бебоци..  Whistling
Чудя се кой ли ми липсва тук   newsm78... оппааа, сетих се.. ми многоуважаемата Краси  Hug Laughing.. дето ми каза че все млади гаджета и убавици ми били в главата  Laughing.. сигурно пък жените на нейната възраст не сънуват млади убавци  Mr. Green .. като се сетя едни познати каки, дето не пропускат веднъж седмично да разпуснат в някой стрийптиз клуб.. само за жени  Mr. Green.. та нека не ми обясняват че фантазиите не съществуват!!!  Whistling  Laughing

# 40
Не съм ветеран - 7 шантави години гаджета, 10 години брак. 17 години - ужасно много ми се вижда, пък минаха толкова бързо. Живеем заедно от 12 години... Laughing

# 41
  • Талант на 2012,2013 г.
Не се усеща как минават... Rolling Eyes

# 42
През всичките тези години нито веднъж не уцели датата. Помни, че е било 35 градуса и посред лято.

Наш`та и на халките я пише, друг е въпросът, че не я носи. Crossing Arms
Тясна му била  Whistling, пречила му в работата, дрън-дрън, оправдания,ами разшири я де. Mr. Green

# 43

Наш`та и на халките я пише, друг е въпросът, че не я носи. Crossing Arms
Тясна му била  Whistling, пречила му в работата, дрън-дрън, оправдания,ами разшири я де. Mr. Green

Олелее.. чак и на халката му е написано  newsm78.. после не съ чуди що не я носи.  Laughing
Аз също халката я носих точно една седмица  Flutter.. бръкнах в едно табло.. стана късо.. и дъгата се залепи за халката ми.. съответно се отбележи на пръста ми.. близо две години имах отпечатък.  Laughing
От тогава пръстен да не видя.  Mr. Green

# 44
Олелее.. чак и на халката му е написано  newsm78.. после не съ чуди що не я носи.  Laughing
Аз също халката я носих точно една седмица  Flutter.. бръкнах в едно табло.. стана късо.. и дъгата се залепи за халката ми.. съответно се отбележи на пръста ми.. близо две години имах отпечатък.  Laughing
От тогава пръстен да не видя.  Mr. Green

И не само датата, ами и името, да не го обърка. Mr. Green Joy

Оправдания... Wink

Общи условия

Активация на акаунт