Ветераните от войната.. ъъъ..брака

• 20 665
  • 237
  •   1
Отговори
# 45
  • Талант на 2012,2013 г.
Айде сега. С халка, без халка... има ли значение?!? Mr. Green

# 46

Laughing Аз мойта примерно си я нося, да не стане грешка. Whistling Mr. Green

# 47

Това риболова е голяма сила.. имам чувството че сплотява семейството!!!
Аз туй сериозно го мисля, соте  Laughing
Бих се радвала ако мъжът ми си има хоби и то е да клечи край разни вирове  Laughing
Почивка за мен, почивка и за него. Сигурно ще се връща щастлив и доволен от живота.
А и риба о б и ч а м

# 48
:.. дори децата ни се чудят как толкоз дълго се търпим.  Mr. Green

ти пък децата се чудели Mr. Green
ние самите се чудим, как още взаимно се търпим... Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy Joy

или както казва един наш приятел, гинеколог, "че то вашата си е направо кръвосмешение... Mr. Green Mr. Green, като брат и сестра сте си след 20 години брак".... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

като стана въпрос за халките, не ние не ги носим.

# 49

И не само датата, ами и името, да не го обърка. Mr. Green Joy

Оправдания... Wink

Нема празно значи.. а дали диша наборо.. или не му е позволено!!!  Laughing

Не са оправдания.. идва млад колега.. от врато му виси златен синджир.. помолих го да го махне да не стане сакатлък.. но кой съм аз та да ме чуе... същият проблем стана.. ел. дъга и отпечатък на врато за дълго време!!!  Whistling

Точно Марѝ.. тя ако халката беше определящият фактор.. немаше да се развеждат.
Та с халка или без.. годините си минаха в мир и разбирателство.. е, има и отклонения от правилото..кат се заформи некое скандалче.. но без това ще ни е доста скучновато.. част от идилията е да има и таквиз моменти.. по силни ставаме след като се скараме.. мое лично мнениеPeace

# 50
22 години брак и 2 предбрачни... Представа си нямам кога се изнизаха.
Халки не носим, годишнини не празнуваме, но все още, каквото и да ни се случи, бързаме точно с другия да споделим.
И май с годините повече се привързваме - приели сме си кривиците, границите, капризите, можем да си позволим да бъдем себе си.

# 51

Аз туй сериозно го мисля, соте  Laughing
Бих се радвала ако мъжът ми си има хоби и то е да клечи край разни вирове  Laughing
Почивка за мен, почивка и за него. Сигурно ще се връща щастлив и доволен от живота.
А и риба о б и ч а м

Това при е мен е традиция.. ходенето за риба го приемам като ритуал.. действително се връщам зареден и доволен.. риба не взимам, пускам я.. това ме кефи най много.. жената в началото не беше очарована.. но като ми гледаше навъсената мутра през почивните дни.. сама стигна до извода че е по добре да ме няма.  Mr. Green

ти пък децата се чудели Mr. Green
ние самите се чудим, как още взаимно се търпим... Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy Joy

или както казва един наш приятел, гинеколог, "че то вашата си е направо кръвосмешение... Mr. Green Mr. Green, като брат и сестра сте си след 20 години брак".... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

като стана въпрос за халките, не ние не ги носим.

Да..децата.. я да ви питам, имате ли чувството че пречите на децата си, особено пък на по големшките.. моите само ме подпитват кога ще изчезнем за два дена.. ей така, примерно за риба да идем. Laughing
Ми чувствам как им преча..  Laughing не преча само когато требе да си вземат дневните или за нещо по така.  Mr. Green
А уж с големите деца било по лесно.. да де..ама не. Laughing

# 52
Чудя се кой ли ми липсва тук   newsm78... оппааа, сетих се.. ми многоуважаемата Краси  Hug Laughing.. дето ми каза че все млади гаджета и убавици ми били в главата  Laughing.. сигурно пък жените на нейната възраст не сънуват млади убавци  Mr. Green
Ауу,направо съм трогната,че съм ти залипсвала ,Соте...     Hug
Мислех да не се разписвам в тази тема, предвид постоянните обвинения, че използвам всяка подобна да се хваля с брака си....ама не мога да не те уважа.    Grinning
А колкото до мечтите и сънищата...аз съм си признала в няколко теми вече, че засега единствен фаворит ми е Брус Уилис. А той хич не е първа младост....    Laughing

Пп:моят мъж си носи халката......23 години вече....    Grinning   

# 53
През всичките тези години нито веднъж не уцели датата. Помни, че е било 35 градуса и посред лято.

Наш`та и на халките я пише, друг е въпросът, че не я носи. Crossing Arms
Тясна му била  Whistling, пречила му в работата, дрън-дрън, оправдания,ами разшири я де. Mr. Green

Присъединявам се и на нашите халки е написана датата и името на партньора. Не сме държали, когато ги купувахме ни питаха искаме ли и отговорихме с "да" без да му мислим.
Аз си я нося , защото за мен тя е пръстен, бижу свикнала съм. Той я носи, сваля я само, когато се контузи от баскетбол/надуват му се пръстите тогава/. Много не му обръщам внимание, аз си държа на моята си, негова работа дали ще я носи.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 11:50 от Fortune

# 54
[Точно Марѝ.. тя ако халката беше определящият фактор.. немаше да се развеждат.

Разбира се, че не е, просто нЕкой момък или мома  да не се `подведат` по нази случайно Whistling, че ощИ ставаме. Flutter Laughing

# 55
Да..децата.. я да ви питам, имате ли чувството че пречите на децата си, особено пък на по големшките.....
А уж с големите деца било по лесно.. да де..ама не. Laughing

ами.... май взаимно си пречим... Mr. Green с големия минат не минат няколко дни и изпадаме в пререкания... Sunglasses

# 56
surela, и това не е сигурно, някой не ги плаши нЕкво си пръстенче. Laughing
Ако ставаш за някого и халката няма да те "спаси".
Grinning

# 57
Цитат
Да..децата.. я да ви питам, имате ли чувството че пречите на децата си, особено пък на по големшките..
Ами, явно пречим....    Laughing   щом големият на 19 се изнесе да живее сам...и никой да не му пречи... 

# 58

Аз също халката я носих точно една седмица  Flutter.. бръкнах в едно табло.. стана късо.. и дъгата се залепи за халката ми.. съответно се отбележи на пръста ми.. близо две години имах отпечатък.  Laughing

Оправдания, ами. И моят мъж се опита да ме цака в началото на брака с подобни теории, ама не му мина номерът. Та си я носеше доскоро като поп, жалко, че и на двама ни халките някакси изведнъж се свиха и спряхме да ги носим. От много миене на ръцете, сигурно.  Mr. Green
Ама на тези години... Няма вече нужда да показваме на околните, че сме опръстенени - личи ни от километри.  Laughing

# 59

Ауу,направо съм трогната,че съм ти залипсвала ,Соте...     Hug
Мислех да не се разписвам в тази тема, предвид постоянните обвинения, че използвам всяка подобна да се хваля с брака си....ама не мога да не те уважа.    Grinning
А колкото до мечтите и сънищата...аз съм си признала в няколко теми вече, че засега единствен фаворит ми е Брус Уилис. А той хич не е първа младост....    Laughing

Пп:моят мъж си носи халката......23 години вече....    Grinning   

Оооо много мило Краси  Hug.. без теб темата щеше просто да бледнее.   bouquet
Не съ притеснявай.. тез дето те обвиняват.. просто ти завиждат за стажа!!!
Да ти кажа и фаворита ти си го бива  Laughing.. въпрос на вкус и гледна точка, но фантазия все пак.. моят вкус го схвана целия форум!!!!  Laughing
Благодаря ти че ни уважи с присъствието си!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт