Относно сеира.....любимо ми е когато хората прекарват всичко през личния си опит, когато те обичат скандали и сеири, смятат, че всеки това търси и харесва! Само за справка, въпросната ситуация не е от вчера, не е от месец, не е от година, а от цели 10 представи си и възможности за сеир бол

Няма нужда от такъв буквализъм, малко трябва и да се разсъждава

Никаде, ама никъде не съм и намекнала, че аз ще се намесвам в тази ситуация (макар, че с пускането на тази тема напрактика се намесих).
Fussii, благодаря за книгата, почти я преполових и си дадох сметка, че моята снаха наистина усеща, но не искам да споделям повече подробности, за да не ме разпнат момичетата тук, че развявам чужди гащи

И отново идваме на въпроса кому и защо сега е нужно това! За някой е странно, че брат ми ми споделя, но явно всички семейства са различни и в някой е всеки сам за себе си, а в други се търси подкрепа един от друг. Всеки да си отговори сам на себе си как е при него и да не забравя, че ако смята брат/сестра за трети и чужд човек, да има предвид, че не навсякъде това е правило. Мисля, че е по-странно това някой да търси подкрепа и съвет във форума, отколкото при семейството си

Dudence, Krissti, elitto, pticasprujina, поразяваща уста благодаря за включването, мисля, че разбрах на къде клони везната и аз мисля, че истината трябва да дойде от родителите. поразяваща уста благодаря и на теб, съгласна съм с това което казваш, но на моменти пишеш доста глупости, догатки и полвинчати умозаключения.
И накрая, за да стане сериала още по-голям, ще ви кажа, защо брат ми чак след 10 год тръгна да вади скелети от гардероба! Да речем, че наскоро се е скарал жестоко с много близък приятел, защото си е примълчал пред него за това, че жена му си има любовник. Нещата никога не са само черни и бели, много е лесно да съди човек, но наистина не очаквах точно тук такива недомислени изказвания от някой хора