Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Зайко, видя ли се пола на  малък зайко? Аз залагам на момче!  Grinning

Клео!  Praynig

Како Дака, добре завърнала се!  Hug

# 616
  • sofia
Малкият Кличко каква скрита лимонка излезна, на мама глезанчото. Дава вид на кротушанко, а виж.
Нищо, аз го искам за зет.
Целувки

# 617
  • София
Здравейте:)

клeo,
Praynig

Бубе,
и според мен свекърва ти не се усеща, но щом категорично сте й направили забележка, ще се поправи. Най-много още един-два пъти да не се "усети" и ще свикне с вашите порядки.

Аз също много внимавам да не възпитам някаква агресия у Диана. Не й давам да удря играчките, да ги рита. Показвам й как да гали куклите, да ги приспива и гушка и засега е много гальовна.

мамо зайке, прекрасен е бебо!

как@р@ла,
важното е, че сте добре вече! За цитрусите док ми каза, че по малко може. По-добре е да разреждаш сока с водичка, примерно 50:50, за да се намали киселинността.

# 618
хаха за пола...ами Гагова като го видя вика еее къф е готин!  Crazy Според нея е рано още, но клони към мъжко. Ей тук на тази снимка се вижда по-добре май...

# 619
Аз съм давала фрешче портокал, само че прецедих власинките и дадох чистото сокче. Хареса й, не е имала оплаквания след това, но аз бях питала педи предварително и тя ми каза, че няма проблем - да давам. Но грейпфрут не съм сигурна дали ще й хареса - не съм давала, понеже е горчив...  newsm78

Мама Зай, чифт малки камбанки ми се виждат май май...  stork-boy   Hug 

# 620
Ха-ха, и аз виждам коледни камбанки, но това което се вижда не е онова. В тези седмици няма ясно обособени външни полови органи, так че по тях да се съди. Гледа се ъгъла на не знам си коя кост, който бил различнен при двата пола. Така, че зайко може всъщност да е зайка.  Hug

# 621
  • София
мамо зайче, на Ди снимката в третия месец имаше същите камбанки и според Гагова беше момче.

# 622
Кеф ти  stork-boy , кеф ти  stork-girl ! Всичко коз, дет се вика!  Heart Eyes

П.С: Ноеми и Еления ми се губят нещо тези дни...  newsm78  Мацки, пишете, бре!

# 623
  • Пазарджик
Ей много хубаво ми стана ,като видях малкото зайче Heart EyesДа е живо и здраво и каквото ви се иска това де е PraynigАз знаех,че ще имам две момичета и никой не можеше да ме убеди в противното.Имената и на двете бяха измислени много преди да забременея.
Цитат
Мила, витамин Дж, ех, липсваше тук, прегръдки на близкачките, кака и мама!
Hug Hug Hug
bimbim  Joy е това не е истина,иначе като ги напишеш дума по дума си ги превежда както трябва. newsm78
Виолини дай оксилокосиум,дано да се разминете Praynig
Буби,bimbim,стискам палци и за вас Praynig
какаРала Hugза тебе и малкия бонбон
Клео,мила едно много голямо  Hug,дано се върне жив и здрав вашия приятел.Извини ме ,че ще бъда толкова директна,но в живота има и такива моменти/отстрани е лесно да се каже ,знам/губим близки хора,но най важното в живото ви в момента е вашето дете.На него му трябва силна майка и баща.

# 624
 Здравейте!

момичета, благодаря ви за отговорите за раничката  Hug последния път като ми взимаха цитонамазка, така ми я взеха, че кървях 2дена след това. и като заговорихте за ранички се присетих и се притесних този пък да не би да ми е направил раничка с това взимане...сигурно звуча параноично...

майка ми, понеже доскоро пи аб, че не беше добре, а пък и още е хрема, са отложили за малко коронарографията докато оздравее напълно. благодаря ви за пожеланията  Hug

какорали, голям шок си изживяла, дано бързо да минава и да не повтаря  Hug

мама зайке, много мило ми става всеки път като споменеш за бебо, а сега като го показа се разтопих направо, прииска ми се още едно... Heart Eyes радвам се, че вече сте добре, много се пази, а ако можеш и да даваш нещо профилактично на Калинката, че в яслата много боледуват милите... Hug

какадака, разбира се, че не сме те забравили, пиши по-често  Hug

Нощни, как си?

Бубе, и аз в отбора на изпробвалите сладкиша, много се хареса  Hug

Имаше и още, но по-късно ще се включа пак...

# 625
  • Сливен
Щях да правя сладкиша и осъзнах че нямам подходящ съд  smile3516. Имам йенски, но те не се кръгли и не се събират в микро, май ще си купя кръгло, защото е много полезен съд.
Тути, мерси за съвета Simple Smile
Ех, покрай Мама Зайка, как се размечтах за още едно, с моя си мечтаем за момченце, особено той и все си искаме второ, но искаме първо да поработим малко, особено аз..поне 1-2 години, по възможност нещо свързано със специалността ми. Нядявам се Емилия като е на 4-5 годинки най-късно  да си имаме второ детенце  Praynig

# 626
Момичета, вашите хлапета спят ли така?

# 627
адис, на мен като ми вземаха цитонамазка,  през бременността след това 2 дни имах слабо кафяво зацапване. Каза ми човек, който изследва цитонамазките, че често ги взимат АГ много повърхностно, което е неточно и че зацапването след това показва, че е взета добре намазката. А това нали е нещо като изтъргване на клетки.

# 628
Калифорния, благодаря ти Hug

Пепита, голяма скица е Кали, Ивайла спи само по корем и обикновено дупето й е нагоре  Simple Smile

# 629
Няма как да не се разпиша след хубавите снимки на мама зайкаHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт