Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 9

• 66 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Вчерашния епизод беше доста тежък ...  Wink

Най-много ми хареса момента със Синан и Елиф в болницата. Въпреки, че Синан се плашеше от игли позволи да му вземат кръв.  newsm44 smile3525 Two Hearts

Елиф му каза, че изглежда много я обича. Тогава Синан й каза, че я обича и не иска да губи никакво време. Много сладко се прегърнаха двамата и той я целуна по главата - обожавам ги ...  txtloves newsm76 Two Hearts hug  mrstraetz Heart Eyes Flushed

В този епизод Берк и Чаала са облечени със същите дрехи като в интервюто, което пуснах преди време. Просто са очарователни ...  1dating Flushed lovekiss

Като стана дума за това прекрасно интервю - най-вероятно скоро ще имаме превод. Когато това стане ще ви кажа и ще дам линка ...  newsm10  Hands Clap newsm74

# 676
Страхотен епизод беше... Sunglasses

Но все на най интересното свършва.... #2gunfire

# 677
# 678
# 679
Твои ли са..много са хубави.... Hug

И от мен един..колаж този път... Rolling Eyes

# 680
остават само 4 страници някой има ли предложение за анкета ?  Grinning

# 681
# 682
   bouquet  Здравеите момичета .. !!   bouquet

Ето няколко снимки от епизода довечера

От - "Опасни улици" [Arka Sokaklar] - Фейсбук

# 683
Снимки от днешния епизод

Снимките са от Facebook

# 684
Е момичета..предлагайте анкета... Rolling Eyes
Какво ще кажете за..
Мелек и Месут или Месут и Сейран? Thinking

# 685
Е момичета..предлагайте анкета... Rolling Eyes
Какво ще кажете за..
Мелек и Месут или Месут и Сейран? Thinking
Аз съм съгласна за тази.

# 686
# 687
Много благодаря на всички ви за хубавите подписи и снимки ...  Hug Hug Hug

Вчерашния епизод беше невероятен ...  newsm44

Мисията в Мардин на която отидоха татко Ръза, Месут и Мурат беше страхотна. Беше много трогателно, когато си взимаха довиждане със семействата си ...  newsm10

Там е много трудно - града не е като Истанбул. Няма камери, няма такава техника и свобода, но въпреки всичко нашите хора се справиха отлично ...  newsm17

Онези терористи в планината са ужасни - как използват момчетата.  no

Благодарение на информатора на Месут намериха човека, който взима момчетата.  Peace

Онзи хвърли граната по тях, но Месут бързо я взе и я хвърли другаде. Хареса ми когато Мурат отново се покатери като Тарзан и хвана онзи гадняр, а после го хвърли от покрива ...  smile3501

Сега нашите хора начело с татко Ръза отидоха в планината. Тази вечер ще е много интересно ...  ppp

В това време Хюсню доста на сериозно взе функциите си на шеф - как нареждаше на Елиф, Синан, Али, Мелек и Айлин. Дори им каза, ако има нещо да го търсят в кабинета му ...  smile3532

Елиф, Синан, Али и другите се заеха с една голяма кражба на злато и пари. Синан и Елиф дори разпитаха единя от братята престъпници ...  Two Hearts

Бащата на Елиф имаше силни болки в гърба - Синан и Елиф заедно го заведоха на лекар. Невероятно сладки са - как хубаво се грижат за него.  txtloves newsm76 Two Hearts hug  mrstraetz

Явуз препоръча да го заведат на бани с минерална вода. Елиф каза, че всяка пролет ходят, но тази година не са успяли заради подготовката за сватбата ...  Heart Eyes Flushed  Hands Clap

Накрая Синан и Елиф решиха да го заведат - баща й отказа, за да не ги притеснява, но те казаха, че ще е по-добре ако той е здрав. Тогава и той се съгласи - Синан му помогна да се качи в количката ...  smile3525

# 688
Три страхотни момента от епизода в понеделник по канал Д.... Hug

http://vbox7.com/play:0ada90fac7
http://vbox7.com/play:4519319010
http://vbox7.com/play:81ca1f4820

# 689
И два подписа за разнообразие... Hug

Общи условия

Активация на акаунт