Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 9

• 66 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Незнам и аз какво ще правя, когато любимия ни филм свърши. Но съм сигурна, че после БТВ ще го купят докрай. Просто трябва да почакаме ...  Rolling Eyes

Идеята за превода е добра, но е доста трудно. А и аз по принцип винаги съм си предпочитала БГ Аудио, иначе го следя и по турската.  Wink

Съжалявам, че тези дни почти не съм писала и не съм коментирала - нямах възможност. По едно време дори бях без нет.  Sad

Но не се притеснявайте - дори след края на сериала по БТВ ще продължа да пиша в темата. Пак ще си гледам епизодите и клипчетата с любимците ми. Ще пускаме снимки, клипове - каквото намерим ...  Hug

А за епизода във вторник дори не ми се мисли - направо ще откача и ще се скъсам от рев, заради моята любимка Елиф. Тя и Синан са номер 1 за мен - но каквото и да става няма да спра да ги обичам и гледам ...  cry thumbsup newsm76

# 706
Ето една прекрасна снимка на Синан и Елиф - какви погледи само. Това е любов - много ги обичам. Големи са сладури ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts hug  mrstraetz

# 707
Ето и една нова снимка на Мурат и Зейнеп - не съм сигурна, може и да е зад кадър. Но двамата са супер готини и сладки ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts newsm08 newsm74

# 708
Ето и няколко снимки зад кадър от 240-ти турски епизод, който снимат в момента. Те са на Алп, Шефкет и Зейнеп ... newsm44 smile3525 Two Hearts newsm76 Heart Eyes  Hands Clap ppp

# 709
И двете двойки са чудесни и много ги обичам.... Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

Сами ми подсказа..че епизода в понеделник- 239 ще се състои главно от сблъсъци между екипа и терористи от Ал Кайда.. Confused #2gunfire #Crazy

# 710
И двете двойки са чудесни и много ги обичам.... Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

Сами ми подсказа..че епизода в понеделник- 239 ще се състои главно от сблъсъци между екипа и терористи от Ал Кайда.. Confused #2gunfire #Crazy

Права си - аз също обожавам и двете двойки. Просто нямат равни ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Благодаря на теб и Сами за инфото относно 239-ти епизод.  Hug

# 711
Сами обаче... е направила и един "албум" със забавни физиономии..та ще пусна няколко от снимките.... Rolling Eyes Hug

# 712
# 713
# 714
# 715
# 716
# 717
# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт