Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
А как се почистват добре обувки от набук?
Преди години съм имала, но не помня как ги чистех.  Embarassed

# 151
А как се почистват добре обувки от набук?
Преди години съм имала, но не помня как ги чистех.  Embarassed
със спрей за почистване на набук и специална четка, питай в някой магазин, ще ти препоръчат

# 152
  • Пловдив
Здравейте,
на 7.02 пуснах първата си поръчка с карта VISA на ОББ и вече трети ден ми излиза това съобщение:
Important Message
Before we can proceed with your order, your credit card's issuing bank requires you to do one of the following:
* Retry the credit card you entered.
* Update the expiration date on the credit card you entered.
* Choose an alternate credit card from your account.
* Enter a new credit card number.

Какъв може да е проблема?
В картата има пари.

# 153
  • Бг
Stefoni, и аз имам като твоя Меррел, сега в студа не ги нося, защото имам едни още по-стабилни и непромокаеми, а тези не ми се иска да ги пускам из снега примесен с луга.
red shoe, би ли споделила моля кои са тези ботушки, че ако случайно не пристигне моят Мерел да се оглеждам за други, че и аз търся нещо, което да не пропуска. Благодаря ти   bouquet.
Ето тук едни детски Тимбърлендки, намалени на 20 евро, има дори номер 38, но в това бонбонено розово  Joy малко не мога да си ги представя на моя крак.
tedi_to, пробвай да я въведеш отново или провери да не би да изтича срока на картата.

# 154
моля за мнение
http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Gar%C3%A7on/s/ref=topnav_ … 30%26pageCode%3Dd
тези изкуствени ли са?уж поразбирвам френски,но само подметката и вътрешното ли е кожа?или?
  bouquet
благодая anbibian ,значи правилно съм разбрала  bouquet

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 09:54 от skubi77

# 155
Изкуствена е.

# 156
tedi_to

Ти пазарувала ли си с тази карта от други сайтове? Номер нали въвеждаш без пропуски между цифрите? Ако имаш друга карта - пробвай с нея. Имаш проблем със самата карта...

# 157
Здравейте,
на 7.02 пуснах първата си поръчка с карта VISA на ОББ и вече трети ден ми излиза това съобщение:
Important Message
Before we can proceed with your order, your credit card's issuing bank requires you to do one of the following:
* Retry the credit card you entered.
* Update the expiration date on the credit card you entered.
* Choose an alternate credit card from your account.
* Enter a new credit card number.

Какъв може да е проблема?
В картата има пари.

Плащала ли си в друг сайт с тази карта?Мисля,че не става за плащане онлайн.

# 158
  • София
Hug Има ли в момента код за отстъпка за немското Javari?
Ако няма, да попитам пазаруващите отдавна, пускат ли там кодове и стигат ли намаленията до 70%, както в акглийския сайт?
Да си побутна въпроса Simple Smile

В момента няма код за немското.
Пускат кодове - вече ги чакаме  Mr. Green
В края на миналата година имаше код 30 евро от 60, и важеше и за немалените модели  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Днес си получих тези: http://www.javari.co.uk/dp/B00548L8KY?ie=UTF8&ie=UTF8. Големи сладури са  Heart Eyes Между 38 и 39 съм; от тези 39 ми заспа. Доволна  Simple Smile

# 160
Виза на ОББ става.
Виза електрон на ОББ не става.

# 161
  • София
И аз в чакане на код за немското днес виждам 2 чифта от wish-а изчеззнали а на другите им се качила цената.... Чак ми стана мъчно

# 162
  • София
tedi_to бягай далеч от ОББ  дебитните им карти  за нищо не стават  #Cussing out даже и в Пей пал не може да се регистрират.Само лъжат хората, че от Нова година вече можело да се пазарува с техните карти даже се правят на ударени, като им кажеш, че това не е вярно. #2gunfire Най-загубената банка е това Mr. Green

# 163
Аз пуснах в неделя едни обувки от Амазон с безплатна доставка и все още ги няма на адреса на Габко Thinking.Имате ли впечатления за колко време горе-долу пристигат по този начин на английски адрес ?!

# 164
  • Пловдив
Момичета,трябва ми за подарък на девойка втори клас елегантна балеринка или някакви сладурски  обувки.Трябва ми 36 или 3 номер.Предпочитам да са ест кожа,но и на друга ще клекна.Търся от вчера нещо на приемлива цена ,ама все няма точно този номер.
Моля за малко помощ.Харесах това   http://www.javari.co.uk/Almarino-Youth-Ballet-Bianco-11565/dp/B0 … ;asins=B0030MH5V2,обаче няма нашият номер.

Общи условия

Активация на акаунт