Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ей сега четох едни коментари, ама в кое джавари  ooooh!, доста хора ги хвалят как примерно носили една седмица едни ботушки, отлепила се ватата, предложили им замяна веднага. Друг се оплакваше че имал забележка към цвета, върнали му парите.
Дали няма две политики за живущи в тяхната страна и "отвъд", в това число и ние.
Мен не ми се занимава, и мнооого ме дразни, пиша им на малките индийчета какъв е проблема, с едни боти за мъжа ми. Получавам една страница мейл, в който въртят сучат, ако не били носени - да съм ги върнела. Те ако не бяха носени, аз нямаше и проблем да имам. Не съм перфектно пишеща и говореща английски, но и на работа ползвам с чужденци, все си мисля не пиша чак толкова "цигански" /за да ме търпят на работа  Joy/.
За сравнение, от тук ако си купя нещо и не съм доволна, никой търговец не ми е отгазвал замяна, или връщане на дефектно нещо.
А ботите явно си имат дефект, установихме след оглед, но на снимката, нищо не се вижда, като се опитам да го цъкна.

# 391
Впечатлена съм от новата линия на Флайките-  http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_3/275-8691448-1854033 … 49%26pageCode%3Dd
но кога ли ще ги намалят поне с 95%  Sick Crazy

# 392
Здравейте,за първи път ще поръчвам от тук но нося много малък номер,3 ми е голям .Препоръчаите ми умален модел обувки с висок ток

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:29 от chefi77

# 393
  • София
Някой може ли да ми каже за тези боти ако ги има дали си отговарят на номера:
Боти

Искам 7-ми номер но не знам дали ще си отговорят. Във файла от първа страница пише, че са умалени с 0.5 номер.  Embarassed
Моя приятелка е фен на Ел Натуралиста и твърди, че наистина са малко умалени  Peace За затворени зимни вземи по-големите  Peace
Според мен си и отговарят. Нося 3. И сандалите и затворените все са ми 3-ки. Страхотни обувки  Peace

# 394
Дами, благодаря за съветите

# 395
Редактирам се,че съм дала грешен линк.Интересуват ме тези сандалки,ако някой е поръчвал
http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?node=213378031&nodes=2 … 82%26pageCode%3Dd
Благодаря  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:21 от slaveia

# 396
От тези номер 5 ми стават идеалноhttp://www.javari.co.uk/Fly-London-shoes-handbags-accessories/s/ … 63%26pageCode%3Dd Изглеждат много удобни.
От тези номер 39 съвсем малко са ми големиhttp://www.amazon.de/gp/product/B00553T1NE/ref=ord_cart_shr?ie=U … ;m=A3JWKAKR8XB7XF. Вероятно от тях ми трябваше 38,5. При такава зима обаче още не мога да ги изпробвам. Дано не се отпускат много.
От мокасините на GEOX номер 6 са ми добре.Ако обаче кожата се отпуска, ще ми хлопат.http://www.javari.co.uk/dp/B004EHYTLQ?ie=UTF8&ie=UTF8
От тези взех номер 34, синът ми не ги хареса, защото очакваше да получи кецове с ципhttp://www.javari.de/dp/B005041IE8.
Препоръчайте някакви кецове. Освен тези, други не намирам. Чудя се дали се обуват   лесно. Връзки все още не може да завързва сам.http://www.javari.de/Red%20833%20188%20Stiefel%20Schwarz/dp/B004 … 919PIO,B004YHTMZO

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:30 от Мари-ана

# 397
Това го приемам като подстрекателство  Mr. Green

Uaу, tanita66, тези Дизел наистина са много готини, но как се ходи на такъв ток?  Crazy

След около седмица може и да ти отговоря Grinning

Не, никакви провокативни мисли не са ме сполетявали - всичко е в името на нАуката  Mr. Green

# 398
  • На брега
Здравейте! Гледам, че коментирате поръчките си от началото на месеца...
На 27.01 пуснах 2 поръчки от френския сайт. Едната до мой адрес, а другата до друг град. Получих моите обувки още на 31.01, но тези до Плевен още ги няма... Нямат бележка в пощата. Хората се притесняват как да обяснят в пощата какво и от къде очакват. Аз като знам отношението в моя пощенски клон какво е... Пощаджийката отказва да рови назад в тетрадката си! Ако не й нося бележка, отказва да се занимава с търсене на стари пратки, плюнчене и листене(единственото изключение беше да ми дадат колет с хранителни продукти от страх да не им се разтече нещо в пощата през почивните дни Mr. Green).
Как да процедираме? С номера на поръчката ли да си търсят колета? Моля, някой който има опит да сподели, защото пратките се пазят 20 дни и се връщат обратно. Нищо чудно до седмица да върнат колета обратно във Франция. Благодаря ви предварително!

# 399
Здравейте! Гледам, че коментирате поръчките си от началото на месеца...
На 27.01 пуснах 2 поръчки от френския сайт. Едната до мой адрес, а другата до друг град. Получих моите обувки още на 31.01, но тези до Плевен още ги няма... Нямат бележка в пощата. Хората се притесняват как да обяснят в пощата какво и от къде очакват. Аз като знам отношението в моя пощенски клон какво е... Пощаджийката отказва да рови назад в тетрадката си! Ако не й нося бележка, отказва да се занимава с търсене на стари пратки, плюнчене и листене(единственото изключение беше да ми дадат колет с хранителни продукти от страх да не им се разтече нещо в пощата през почивните дни Mr. Green).
Как да процедираме? С номера на поръчката ли да си търсят колета? Моля, някой който има опит да сподели, защото пратките се пазят 20 дни и се връщат обратно. Нищо чудно до седмица да върнат колета обратно във Франция. Благодаря ви предварително!
Отиват в пощата и питат за малък пакет - международна пратка -  под 2кг и по име да им търсят - няма какво да описват поръчката.
Ако не изскочи от там, да минат в горните - над 2кг, но силно ме съмнява да е чак толкова тежък пакета, освен ако не са някакви огромен номер сейфти обувки за мъж.

# 400
  • На брега
Благодаря, anitsa!
Толкова назад (да допуснем 2 седмици) проверяват ли?

# 401
  • Sofia
Благодаря, anitsa!
Толкова назад (да допуснем 2 седмици) проверяват ли?

Ако не искат с добро, след кратък скандал би трябвало да се поразровят  Peace
Пък и предвид времето, някоя пощальонка може да я е домързяло да си разхожда тялото по студа.

# 402
NovaTema

Те трябва да проверят всичко Simple Smile В нашия клон всичко проверяват, те нека да пробват, ако пък някой не иска - отиват при началника и молят да се направи проверка. Случва се и бележка да не я носят пощальонките - на мен много пъти ми се случвало. Ако чакам пратка и не получавам известие, тръгвам в пощата и много често връщам се с колета Mr. Green

# 403
Здравейте,за първи път ще поръчвам от тук но нося много малък номер,3 ми е голям .Препоръчаите ми умален модел обувки с висок ток

За Rocket Dog и Velvet bee май не си спомням да е имало коментари да си отговарят, всички казват, че са умалени. Мисля също и Irregular Choice (там трябва да има доста токове). Виж и файла с коментари по марки на 1 страница, после питай за конкретен модел, който си си харесала.

NovaTema, нямат право да отказват да ровят. Ако не си получила бележка или си я изгубила, какво, няма да ти дадат обувките ли? Ако не им се рови, да дадат тетрадката и хората сами да си ги търсят.

# 404
Момичета какво значеше UK G?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт