Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 141
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Варна
Аз съм 39, но от тези си взех 7-ца, която отговаря на 40 номер за да има възможност за по-дебели чорапи. Според мен си отговарят на номерата.

# 571
  • Под звездите
оф аз си бях обещала повече никакво пазарене до края на месеца и една седмица издъжах ама днес  като видях тези не се стърпях    http://www.javari.co.uk/dp/B005EF7WUC?ie=UTF8&ie=UTF8   къде е тоя клуб на мъжете на пазаруващите жени да запиша и моя там че като види n-тия брой кутия за обувки може сигурно е че ще му призлее горкия

# 572
kkk_taralejka, аз съм 37 и си взех 4 УК. Тези ботуши по принцип за да топлят максимално се носят на бос крак - без чорапи

# 573
Някой знае ли дали тези Кикърси си отговарят на номера? Много ми харесват и им се чудя...
Някой го получи на скоро, отговарят си напълно. Удобни и красиви! Peace Поръчвай смело. Wink

# 574
 Blush  Аз `щот` съм на изпарения пък се загледах в тези:
http://www.javari.co.uk/Manfield-Womens-Honore-Brown-Flb681/dp/B … ;asins=B005035CZ0
 newsm78 Нещо за марката да кажете, няма отзиви ни тук, ни в Амазон за този модел.

# 575
Ани, някой скоро писа тук за марката, че била леко уголемена, 7-цата била около 26,5 см. Имало е и отзив, че си отговарят...

# 576
Аз да споделя за Манфийлд- ботушите, които поръчах бяха уголемени поне с номер. Ето тези бях пуснала- http://www.javari.co.uk/dp/B0066JCB5Q?ie=UTF8&ie=UTF8. 39 номер, а бяха свободни и на майка ми, която е за 40.Иначе за изкуствена кожа си изглеждаха ОК,с топла вата оитвътре, но заминаха за една позната.

# 577
kkk_taralejka, аз съм 37 и си взех 4 УК. Тези ботуши по принцип за да топлят максимално се носят на бос крак - без чорапи

Взимам 5-ца и ако трябва ще режа...нокти  Joy Joy Joy

# 578
  • Варна
Поръчах едни балеринки, но не ми блокира пари сайта. Кога блокира? Ей тези.
Ако теглят по-късно мога още да си поръчам, че в момента няма пари по картата Joy

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 21:59 от Toni_baraboni

# 579
   Фенси
Рокпорт 5-цата си е твърдо 38, като номер . Аз съм между 37.5и 38 номер, взех си 5-ца.
Леко са ми свободнички, но мисля, че 4 ще са малки. дано не те заблудя, но това са моите впечатления от рокпорта, който имам.
Успех Simple Smile
emily_m, благодаря за споделеното!   bouquet
Аз имам едни чехли Рокпорт 38ми номер и са ми леко големички, но са чехли и не мога да преценя по тях  newsm78

Абе ще чакам май немското javari   Rolling Eyes и без това попрекалих с покупките. Оня ден звъни пощальонката и ми казва "Имате 4-5 колета за получаване"   Crazy

# 580
Тони, спокойно, когато се сетят тогава Wink Май ги блокират и теглят преди да ги пратят, четох, че момичетата обсъждаха как и да нямаш пари в картата може да поръчаш, пък те до 11 дни да "пазят" поръчката и тогава да я пуснат (след като платиш).

shoppingaddict, Йоско хммм... тези са на ток и хич не върви да са ми големи, виж равни по биха се търпели...`айде спестих 20+ лв
но интересна работа... гледах в Амазон и тук 2 вида, тези, които показах в Амазона са 2 пъти по-скъпи, други там, които харесах са на 14, а тук на 28  Crazy
...уууффф боса ще си остана милата аз  Cry

п.п.
Фенси  Joy Joy вече не може да им хване бройката и пощаджийката, а  Laughing

# 581
  • Варна
Ани, мерси душко. С теб май честичко се засичаме в най-различни теми в този раздел напоследък. Ошушках аз де що пари в карти намерих  Joy

# 582
  • Бг
Момичета, нещо за марката Lepi някой случайно да може да ми каже дали си отговарят. Благодаря   bouquet.

# 583
  • Пловдив
Ани ,стига се оплаква -поне мъжът ти нЕма да е в клуба.Щото ти си на близо  Joy
Аз повече линк няма да отварям,обаче отвътре ме тормози нещо .И това е линка на Бижу.
Немам нужда ,ама мнооооооооого ми харесват ,ама са и скъпи,ама пък са хубави.Оф мъкааааааа

# 584
 Тези отговарят ли си ?
http://www.javari.co.uk/dp/B0052CLNP2?ie=UTF8&ie=UTF8

Чета в амазона ,че са уголемени.Какво Ще кажете . Поръчах УК6 за 26 см крак , дали да сменям?

Общи условия

Активация на акаунт