Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Офертата на Fancy- не ми е много ясно как се ползва- да отидем двама с два ваучера и да консумираме всеки за 20 лв. и с ваучера да си го платим по 10 или с един ваучер и от сметката се приспада 20 лв? Ако някой вече е ходил, моля да ми сподели как е! Мерси предварително!

# 226
  • София
Оферта на Грабо ми хареса днес - http://grabo.bg/sofia/hapni-apetitna-pitza-ili-pileshki-kriltza- … -0fmtt?affid=6540, но ми се струва малко безумно резервация от поне ден по-рано за някакви си пици... Вие как мислите?

Е как може... и заведенията за бързо хранене взеха да искат резервации  Crazy Т.е. като сме с ваучер да ни оставят от вчерашните пици ли  ooooh!

# 227
Благодаря, Tasty, Звънче!   bouquet
А някой опитвал ли им е Сахера? Притеснява ме да не е сухичък.  newsm78

# 228
  • София
Офертата на Fancy- не ми е много ясно как се ползва- да отидем двама с два ваучера и да консумираме всеки за 20 лв. и с ваучера да си го платим по 10 или с един ваучер и от сметката се приспада 20 лв? Ако някой вече е ходил, моля да ми сподели как е! Мерси предварително!

Офертата е активна от 22.02, така че до момента никой не е пробвал. Wink

Не е уточнено в условията колко ваучера могат да се ползват на едно посещение. Сега попитах на страницата на Групо във Фейсбук- ако ми отговорят, ще напиша и тук. Simple Smile

# 229
  • София-Младост
Консумация на стойност 20 лв. само за 10 лв. с 50% намаление! /сумата от 20 лв. се приспада от общата стойност на консумацията/

# 230
Не е уточнено в условията колко ваучера могат да се ползват на едно посещение. Сега попитах на страницата на Групо във Фейсбук- ако ми отговорят, ще напиша и тук. Simple Smile

Аз им разбирам условията така - ако отидат двама души, то всеки може да ползва максимум по 1 ваучер и най-вероятно от общата сметка се приспадат тези 40 лв, заложени във ваучерите. Идеята е, че човек не може да има повече от 1 закупен ваучер - поне се надявам да съм разбрала правилно. Защото иначе е много тъпо да не може да се ползва повече от 1 ваучер на посещение - а и трябваше да е изрично упоменато в условията, мисля.

# 231
  • София
Оферта на Грабо ми хареса днес - http://grabo.bg/sofia/hapni-apetitna-pitza-ili-pileshki-kriltza- … -0fmtt?affid=6540, но ми се струва малко безумно резервация от поне ден по-рано за някакви си пици... Вие как мислите?

Е как може... и заведенията за бързо хранене взеха да искат резервации  Crazy Т.е. като сме с ваучер да ни оставят от вчерашните пици ли  ooooh!

Тези същите имат непрекъснато оферти. И за обикновен бургер пишеше, че искат резервация  Shocked.  Не знам дали го спазват наистина, защото звучи смешно. Може да е стандартен текст, който не са променили.

Това ми напомни за една оферта за спагети в Далавера, където от друга оферта стоеше условие, че важи само за кола маска за жени  Laughing. Най-после са се усетили и са го изтрили, но стоя така поне 2-3 дни  Laughing.

# 232

Тези същите имат непрекъснато оферти. И за обикновен бургер пишеше, че искат резервация  Shocked.  Не знам дали го спазват наистина, защото звучи смешно. Може да е стандартен текст, който не са променили.

Това ми напомни за една оферта за спагети в Далавера, където от друга оферта стоеше условие, че важи само за кола маска за жени  Laughing. Най-после са се усетили и са го изтрили, но стоя така поне 2-3 дни  Laughing.

Смешно е наистина.  Joy Ще се въздържа, макар че мястото и предложението е добро. Не ми се хабят нерви в случай, че се спазва написаното. Попитах в Грабо, но едва ли ще публикуват въпроса ми. Познайте защо  hahaha Благодаря на всички, които коментираха тази сделка.   bouquet

# 233
  • София
Здравейте,
Колко много сте писали. Май преди време имаше мнение за тази пицария  Allegra pizza-restauran  newsm78. Моля за отзиви, ето я сделката  http://www.imasdelka.com/iskam-dve-golemi-pici-kaprichoza-ili-vi … to-za-26lv-920pu5  Какво ще кажете?

# 234

Тези същите имат непрекъснато оферти. И за обикновен бургер пишеше, че искат резервация  Shocked.  Не знам дали го спазват наистина, защото звучи смешно. Може да е стандартен текст, който не са променили.

Това ми напомни за една оферта за спагети в Далавера, където от друга оферта стоеше условие, че важи само за кола маска за жени  Laughing. Най-после са се усетили и са го изтрили, но стоя така поне 2-3 дни  Laughing.

Смешно е наистина.  Joy Ще се въздържа, макар че мястото и предложението е добро. Не ми се хабят нерви в случай, че се спазва написаното. Попитах в Грабо, но едва ли ще публикуват въпроса ми. Познайте защо  hahaha Благодаря на всички, които коментираха тази сделка.   bouquet

Аз съм ходила по предишна оферта. Отидох на място, казах че съм с ваучери и нямаше проблеми- изчаках да ми приготвят нещата..това е.  Peace

# 235
Купих си този ваучер за суши и тъй като в условието пише да се направи резервация 1 ден по-рано, а на мен ми трябва за утре, обаждам се аз на посочения телефон и изненадааа. Госпожата отсреща ми обяснява, че за утре всичко било запазено и разбираш ли резервацията трябвало да се направи  няколко дни по-рано. Само да уточня, че във ваучера пише 1 ден, не "няколко", което за ме е доста абстрактно понятие. На всичкото отгоре времето, в което можеш да се обадиш е между 14 и 18.30. Аз се обадих в 14.15ч. Добре, казвам аз и искам резервация за другата събота. От другата страна ми казват да се обадя в средата на следващата седмица, защото сега можела да ми направи резервация за понеделник. В този момент ми падна батерията на телефона и не можах да довърша разговора.
Питането ми е ако някой има този ваучер, успя ли да си направи резервация?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 14:54 от Caipirinha

# 236
  • София

Аз им разбирам условията така - ако отидат двама души, то всеки може да ползва максимум по 1 ваучер и най-вероятно от общата сметка се приспадат тези 40 лв, заложени във ваучерите. Идеята е, че човек не може да има повече от 1 закупен ваучер - поне се надявам да съм разбрала правилно. Защото иначе е много тъпо да не може да се ползва повече от 1 ваучер на посещение - а и трябваше да е изрично упоменато в условията, мисля.

Отговориха ми във Фейсбук- " 1 ваучер се използва за една поръчка".

Отново много доволни от "Двете халби" с този ваучер. Вкусен сач и голяма салата, количествата- отлични.  Peace

# 237
Ех, Fancy - никак не са коректни. Не че ще обеднеем с един ваучер повече или по-малко на посещение, но не е редно да не пишат това в условията. Аз все пак мисля да им припомня при посещението, дори с риск да им разваля настроението, че никъде във ваучера не е написано, че може да се ползва само 1 ваучер на поръчка. Проблемът си е техен Naughty

# 238
  • София
Здравейте,
Колко много сте писали. Май преди време имаше мнение за тази пицария  Allegra pizza-restauran  newsm78. Моля за отзиви, ето я сделката  http://www.imasdelka.com/iskam-dve-golemi-pici-kaprichoza-ili-vi … to-za-26lv-920pu5  Какво ще кажете?
Много харесвам тази пицария.Смятам ,че правят едни от най-добрите пици в София  Peace .
Ние също си взехме ваучер ,но още не сме го ползвали.Надявам се ,че няма да се разочароваме.

# 239
  • София
Купих си този ваучер за суши и тъй като в условието пише да се направи резервация 1 ден по-рано, а на мен ми трябва за утре, обаждам се аз на посочения телефон и изненадааа. Госпожата отсреща ми обяснява, че за утре всичко било запазено и разбираш ли резервацията трябвало да се направи  няколко дни по-рано. Само да уточня, че във ваучера пише 1 ден, не "няколко", което за ме е доста абстрактно понятие. На всичкото отгоре времето, в което можеш да се обадиш е между 14 и 18.30. Аз се обадих в 14.15ч. Добре, казвам аз и искам резервация за другата събота. От другата страна ми казват да се обадя в средата на следващата седмица, защото сега можела да ми направи резервация за понеделник. В този момент ми падна батерията на телефона и не можах да довърша разговора.
Питането ми е ако някой има този ваучер, успя ли да си направи резервация?

Здравей. И аз имам ваучер при тях, но по друга оферта. Първо, много благодаря, че сподели с нас факта, че трябва да правим резервации дни, а не ден предварително. Току що звъннах и резервирах за 21ч. в Понеделник. Явно това е принципа - поне 2 дни предварително (особено що се отнася за уикендите). Не е учудващо, при положение, че напускаха много оферти и то в няколко сайта, постоянно има тяхна активна оферта някъде и стотици закупени ваучери (по моята само са закупени 440 броя...). И аз се чудех как ще успеят да ги обслужат всички, но сега разбирам начина... Дано поне сетът си заслужава, дори смятам да го премеря преди да хапнем, че един и същ сет в различни оферти е обявен с различен грамаж... Ще пиша в Понеделник. За другата Събота ти предлагам да звъннеш още в Сряда по обяд...

Общи условия

Активация на акаунт