Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Включвам се със отзив за "Двете халби".Обстановка и обслужване -отлично,но не мога да кажа същото и за черните пържени картофи,кашкавала -пане-растителен кашкавал-безвкусен ,само пилешките филенца бяха малко по-вкусни ,но също доста препържени.Оставихме повече от половината в чинията.На съседната маса имаше клиенти със същия ваучер и при тях всичко изглеждаше по абсолютно същия начин и си оставиха яденето в чиниите .За съжаление имам закупен ваучер и за пилето им по датски:(Иначе не бих повторила.Още имам киселини Sad

# 526
  • София
Аз съм от доволните от Мадейра.
Може би се е променило с времето...
Но, понеже исках кичури, а съм с доста дълга коса и трябваше с фолио, се обадиха да дойде шефката да ме прави. Та може и пред нея да не са смеели да говорят. Макар, че освен шефката ме прави и едно мило, нисичко момиче/за сешоара/. Маникюристката също ме работи. Никой не каза и дума за това, че съм с ваучер.

И не виждам къде е проблемът - ПОВЕЧЕТО ОТ САЛОНИТЕ СА ПОСТОЯННО КЛИЕНТИ НА САЙТОВЕТЕ, ПУСКАТ МНОГО ВАУЧЕРИ, ТАКИВА КАТО НАС СА ИМ ОСНОВНА КЛИЕНТЕЛА.

На доста места виждам хора само с ваучери, т.е. ДРУГИ КЛИЕНТИ НЯМАТ.

# 527
Спокойна - Последното ми подстригване /това преди Мадейра де/ беше в салона на Стилист Капанов на Ботев - е, няма такова обслужване, вървяха по петите ми, перфектно ме подстригаха, обстановката беше много спокойна и приятна. Така беше и с другите клиентки, с или без ваучер. С кеф му дадох бакшиш на момчето, което ме подстрига, той се стараеше и постигна страхотен резултат. Накрая ме изпрати до вратата и ми държа палтото докато го обличам. Е, там бих се върнала с удоволствие и на нормална цена. На това му викам аз реклама, ваучерът беше три пъти по-скъп от този на Мадейра, но не съжалих нито за миг.

# 528
  • София
Аз за Мадейра научих оттук. Ходих, добре ме направиха, не мога да се кривя. Пред мен не са говорили за други клиенти. Даже след маникюра подметнах, че ми се пие кафе  Embarassed, маникюристката предложи и отиде да ми купи. Не че ме мързеше, не ми беше изсъхнал лакът.  Rolling Eyes

В петък съм в Капанов, на Скобелев. Дано и при мен е услешно. В събота ще водя малката в пъзел, на фризура.

# 529
  • София
Включвам се със отзив за "Двете халби".Обстановка и обслужване -отлично,но не мога да кажа същото и за черните пържени картофи,кашкавала -пане-растителен кашкавал-безвкусен ,само пилешките филенца бяха малко по-вкусни ,но също доста препържени.Оставихме повече от половината в чинията.На съседната маса имаше клиенти със същия ваучер и при тях всичко изглеждаше по абсолютно същия начин и си оставиха яденето в чиниите .За съжаление имам закупен ваучер и за пилето им по датски:(Иначе не бих повторила.Още имам киселини Sad

Ееее, колко жалко!  Confused А аз си помислих, че просто сме извадили лош късмет с пилето по датски.

# 530
  • София
За почистване на зъбен камък ходих преди 3-4 месеца с ваучер при д-р Петкова и останах много доволна. Много внимателно работеше и процедурата траеше 50мин. без предварителния обстоен преглед и съветите после. В интерес на истината зъбният камък не беше много.

# 531
  • София
Здравейте,предлагам уикенд (16.03.-17.03.2012 г.) в 4 * хотел ЛИОН - БАНСКО с включени 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда и 2 вечери за двама на цена 160 лв. (цената на рецепция е 250 лв.)

# 532
Здравейте,
Имам питане дали някой се е възползвал от офертата на Kolektiva "Откажи цигарите от раз с терапия "I quit smoking"! " ? Отдавна е изтекла, порових се назад в темичката, но не видях мнения.
Много ме интересуват отзиви за самия метод.

# 533
Някой да е посещавал това заведение, офертата е добра
http://www.deals.bg/bg/sofia/Vaucher-za-konsumatsiya-za-30lv-v-P … aid=vsichkioferti

# 534
Да дам бърз отчет за "Fire and ice" - ето я офертата на Колектива. Отидох с очаквания за голямо разочарование, но всъщност обслужването беше много добро, самото заведение е много приятно и поддържано, храната е вкусна с някои забележки, единствено порциите наистина бяха сравнително малки и си отговаряха на ваучерната цена всъщност Wink Оценката ми е 7/10 заради съотношението цена-количество на храната, иначе нямам забележки и с удоволствие бих пила отново жива бира там някой път, но на ваучерите им нямам вяра Wink

# 535
Положителна оценка за тази оферта http://grabo.bg/rachno-izraboteno-kolie-za-1490lv-07qvd  Wink Сега разбрах от къде съм получила колието за 14-ти от съпруга  Laughing

# 536
http://kiwi.bg/deal/1298/?ehaconvid=dPb4-OWy6-DB-phNnMNO
 Някой да се е възползвал миналото лято от тази оферта за Лозенец- хотел "Каза Бланка"? Доста изгодна оферта, но от снимките хотелчето не ми допада..Отзиви?

# 537
  • София
Някой да е вземал торта от карамел? http://grupo.bg/sofia-oferta-detska-torta-2h12-1h24-parcheta-pod … a-1421?aff_id=119 Доволни?

# 538
# 539
Честита Баба Марта скъпи мами и татковци. Бъдете здрави и засмени и нека денят от март, който сте си избрали, да бъде най-прекрасният ден от годината:)

Общи условия

Активация на акаунт