Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Изтървах ви в тази тема. Peace

Доволна съм от тази автомивка - Давит ЕН - Борово. /нещо не се  отваря сайта в Ниесме.бг/

Аз съм супер доволна от тях, въпреки че не ми е близо ходя до там  - доста се стараят, не съм имала забелжки до сега. От началото на годината не съм ходила силно се надава, че в студът няма да отбият номера.

# 121
  • София
Хайде във Фенси. http://eha.bg/dKJE

# 122
  • София-Младост
Момичета, имате ли отзиви за
този стоматологичен кабинет? Благодаря  Peace
Нямам отзиви за конкретния салон, но цената е ужасно ниска за предлаганата услуга. Доста съмнително...
Кое ти се вижда ниско, цена 80лв за почистване на зъбен камък ли?

Взех един ваучер за подстригване в Мадейра, дано и аз остана доволна Simple Smile))

# 123
  • София
Нямам отзиви за конкретния салон, но цената е ужасно ниска за предлаганата услуга. Доста съмнително...

Взех един ваучер за подстригване в Мадейра, дано и аз остана доволна Simple Smile))
Нe,  вижда ми се прекалено ниско 17,50 за Обстоен стоматологичен преглед + План на лечение + Почистване на зъбен камък с ултразвук + Полиране на зъбите с полираща паста. Като цяло и 80 лв. за всички тези услуги са много ниска цена. Аз не бих се доверила. Качествено почистване на зъбен камък само върви окло 3 лв. на зъб.

# 124

Нe,  вижда ми се прекалено ниско 17,50 за Обстоен стоматологичен преглед + План на лечение + Почистване на зъбен камък с ултразвук + Полиране на зъбите с полираща паста. Като цяло и 80 лв. за всички тези услуги са много ниска цена. Аз не бих се доверила. Качествено почистване на зъбен камък само върви окло 3 лв. на зъб.

И на мен 17лв ми се видяха малко и за това попитах. Дано се включи някой посещавал кабинета.  Grinning

# 125
  • София

Кашмир   bouquet

Взех си днес тортата- сърце от Орхидея- много е красива, утре ще кажа дали е вкусна. Взех си и кроасаните от пекарна "Стела"- поръчах си половината със сирене, половината сладки, като помолих да ми ги опаковат отделно. Много са вкусни.  Grinning

# 126
Днес си взехме тортите от домашната сладкарница.Доволна съм, въпреки че в офертата пише заявка-2 дни предварително, за един ден ми ги направиха, като им казах, че ми трябват за утре.Еклеровата ни хареса повече от шоколадовата.Шоколадовата е по-тежка.

# 127
  • в града на вечния купон
Изтървах ви в тази тема. Peace

Доволна съм от тази автомивка - Давит ЕН - Борово. /нещо не се  отваря сайта в Ниесме.бг/

Имам няколко ваучера за микродирмабразио, но все не намирам време да ги почна.
Моля за отзиви след микродирмабразиото

# 128
  • София

Супер! newsm44

Хапнахме пиците от "Двете халби". Съвсем прилични и големи. Доставиха ги точно на минутата. 10/10.

# 129
Здравейте дами,
Някоя правила ли е кавитация в Belize ... Какви са отзивите? Mr. Green
http://m.lapni.bg/offer/2226

Никой ли не се е възползвал от оферта на този салон БЕЛИЗЕ да коментира newsm78
А имат толкова много пуснати Thinking

# 130
  • София
ох много ме кефите.
имам чувството, че само по заведения и салони за красота ходите. и тук таме някой успява да си измие колата. кога ви остава време?

# 131
  • София
ох много ме кефите.
имам чувството, че само по заведения и салони за красота ходите. и тук таме някой успява да си измие колата. кога ви остава време?

Между чистенето, гледането на деца и работата на 2 места  hahaha Joy

Какви бяха отзивите за КАНЕЯ? http://www.dalavera.bg/index/offer/id/1338/name/13-85-lv-za-dve- … a_bid=&a_rid=

# 132
  • София
ох много ме кефите.

Абе справяме се някак между почивките, екскурзиите, спа уикендите и ските  hahaha (майтап е, не е заяждане  Wink). А и някои сме отгледали децата си Laughing.

Дон Домат в центъра пак имат оферта. Този път е до края на април  Party. Ще се запасяваме  Laughing. Bunnie, ето ти шанс да спестиш 2 часа готвене, 1 час миене на чинии и тенджери и в спестеното време да отидеш в салон за красота  Wink. Мразя да стоя в кухнята  Blush.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 11:15 от Тaня67

# 133
  • София
Таня благодаря ти. ама то не може само пици да хапваме:) Не че не си поръчваме, но аз съм привърженик на домашната храна.
Аз пък повече към ваучерите за почивки клоня, ама нещо не си харесвам нищо за сега.
А за салоните за красота- не смея да рискувам. Като гледам от време на време какво отзиви има Shocked

# 134
Като казахте Дон Домат- вчера си взехме за вкъщи две големи пици от ресторанта в Младост  Rolling Eyes Явно попаднахме на кофти пицар на смяна- отдолу бяха пепеляви и изгорели, направо се отлепяше изгорелия пласт от пицата и не бяха толкова вкусни  Tired
 Взела съм още ваучери и се надявам следващия път да нямаме този проблем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт