Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
BlaCK RoSe,  ще чакам да споделиш мнение в понеделник.   bouquet

# 241
  • софия
BlaCk RoSe, в кой сайт беше другата им оферта. И аз имам от там, но не се сещам къде Crazy

# 242
  • София
В лапни.бг  Peace

# 243
  • София
Здравейте,
Колко много сте писали. Май преди време имаше мнение за тази пицария  Allegra pizza-restauran  newsm78. Моля за отзиви, ето я сделката  http://www.imasdelka.com/iskam-dve-golemi-pici-kaprichoza-ili-vi … to-za-26lv-920pu5  Какво ще кажете?
Много харесвам тази пицария.Смятам ,че правят едни от най-добрите пици в София  Peace .
Ние също си взехме ваучер ,но още не сме го ползвали.Надявам се ,че няма да се разочароваме.

Много благодаря за отговора. Дано не сме разочаровани  Praynig
А тези суши-та как са? http://bg.kolektiva.net/sofia/sushi-12.html?a_aid=4e53546f91977

# 244
  • софия
  love001
Колегите ме спукаха от майтап. Това е втори ваучер в рамките на тази седмица, който не помня от къде е. Имам го принтван вкъщи, но след коментара реших да се обадя.
 Hug

# 245
Ресторанти НИАГАРА май никога не са пускали ваучери, за поръчаме дружно на сайтовете за колективно пазаруване.

# 246
  • София
Аз също имам няколко ваучера за суши на  Да Бар. Използвала съм 1, за който също имах проблеми с резервацията. Обадих се сряда вечер с искане за поръчка за петък в 16ч., но..не ме огря. Най-рано в понеделник имало час newsm78. Не ми се струва реално. Замълчах си и след няколко дни поръчах за делничен ден. Явно не приемат поръчки за петък и почивните дни. Можеха да го напишат в офертата. Много ги харесвах..преди време. Сета е както вече писах от малки рулца и забравих да ги претегля. Следващия път, обаче, първо това ще направя.

# 247
  • София
Ресторанти НИАГАРА май никога не са пускали ваучери, за поръчаме дружно на сайтовете за колективно пазаруване.

Присъединявам се  Grinning !

# 248
  • София
И ние искахме да поръчаме суши от Da Bar (в Дианабад) за 14.02. от предния ден, но не ни огря. Остана за днес. Довечера ще го опитам и ще дам отзиви.

# 249
  • София
  love001
Колегите ме спукаха от майтап. Това е втори ваучер в рамките на тази седмица, който не помня от къде е. Имам го принтван вкъщи, но след коментара реших да се обадя.
 Hug

Аз си имам списъче  Laughing. Подреждам ги по дата и добавям линк към офертата  Laughing. Ако съм купила с различна от обичайната регистрация, добавям и с кой адрес е  Laughing. Иначе един акъл - за кое по-напред  Embarassed.

# 250
  • София
Можете ли да споделите мнение за тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1733&fb_source=message

# 251
  • София
Отново много доволни от "Двете халби" с този ваучер. Вкусен сач и голяма салата, количествата- отлични.  Peace

Ех, как ме е яд, че не взех ваучер.  Crossing Arms Ама мъжът ми вече ме бъзика, че съм на диета, пък все ваучери за храна гледам ... и ме досрамя.
Сега са пуснали друга оферта, но нещо не ме грабна.

# 252
  • в града на вечния купон
Здравейте,
Колко много сте писали. Май преди време имаше мнение за тази пицария  Allegra pizza-restauran  newsm78. Моля за отзиви, ето я сделката  http://www.imasdelka.com/iskam-dve-golemi-pici-kaprichoza-ili-vi … to-za-26lv-920pu5  Какво ще кажете?
Аз съм супер доволна от заведението от предишния им ваучер и за това си взех и от тази оферта.
Вкусна храна, мил персонал.............

# 253
  • София
Взехме сушито от Да Бар в Дианабад и мога да кажа, че не ми хареса. Мерих го - 1,300 кг с опаковката. Не съм от тези, които много често хапват суши. С ваучер съм вземала само от Sushi&Mochi, което ми хареса в пъти повече. Беше с много повече риба, по-разнообразни видове и по-вкусно.

# 254
  • софия

Присъединявам се  Grinning !
И аз, и аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт