Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
http://hito.bg/hapni-ili-piini-za-10-leva-a-plati-samo-5-leva-re … -vaucher-?aff=111
А това как го разбирате? Ако сме 4 човека, може ли с 4 ваучера?

И аз така го разбирам. Все пак гледайки подписа ти, имай предвид, че заведението е само за пушачи и теоретично няма да пуснат децата ти. На практика не знам как е. През деня не е задимено.

Някой беше ли вече с предишната оферта на ресторант Мон Парнас? Отзиви? И кое е заведението? Така както излиза на картата в офертата, май е онова, което е в градинката до 6-то училище  newsm78.

# 316
  • София
http://hito.bg/hapni-ili-piini-za-10-leva-a-plati-samo-5-leva-re … -vaucher-?aff=111
А това как го разбирате? Ако сме 4 човека, може ли с 4 ваучера?

И аз така го разбирам. Все пак гледайки подписа ти, имай предвид, че заведението е само за пушачи и теоретично няма да пуснат децата ти. На практика не знам как е. През деня не е задимено.

Aаа..., част от подписа ще си остане на отглеждане някъде, докато мама и тати похапват след театър примерно  Joy

# 317
  • София
Спокойна, стархотна идея даваш : да се съчетае театър с този ваучер!

# 318
Пак са пуснали тези ролки http://qki.bg/offer.php?offer_id=528 .Много се замислям дали да си взема  Thinking .Има ли вече ползвали ги?

Аз ги ползвах, доволна съм но не са достатъчни за да обхванат цялата коса. Аз съм с гъста коса, средна дължина ами не ми обхвана даже и половината, но за да видя ефекта ги наслагах равномерно по косата. Наистина се получават масури и на сутринта ги имаше, без да ползвам стилизиращ продукт. Аз си ги купих от китайски сайт за 8 лв. Сега мисля да си пусна още 2 комплета, да може да обхване цялата коса.

# 319
  • София
Момичета, някоя от вас дали е посещавала Спа център Пикси....чудя се за тази оферта http://kakvo.bg/offers/Krai-na-tzelulita-s-5-protzeduri-za-bedra … ar-PIXY?affid=536. Моля за впечатления  bouquet

В Пикси съм доволна само от почистване на лице. Всичко останало не.

# 320
В Бел вю, категорично НЕ ДОПУСКАТ лица под 18 г., предупредиха ме по тел, а после видяк, как връщаха хора с деца.

# 321
Спокойна, стархотна идея даваш : да се съчетае театър с този ваучер!

Ние съчетахме една Тоска с ваучера, въпреки че изглеждат несъчетаеми Simple Smile. Направихме си и душевно и тривиално угощение.
А театъра ще го съчетаем с едно Фенси, че е по-близо Simple Smile.

# 322
  • София
Имам оплакване от лапни.бг

Някъде през Ноември2011г. купих 3 ваучера за ресторант Синдбад в Младост,валидни до 23.01.2012г.Когато се опитах през Януари да се свържа с ресторанта,за да направя резервацията 3 дни въртях по телефона безуспешно.Съпругът ми отиде до ресторанта и се оказа,че междувременно си е сменил собственика Shocked и не можем да се възползваме от ваучерите.От лапни.бг ми обещаха да ми възстановят сумата от около 50лв,само да им пратя номер на банкова сметка.Това и направих на 19.01.2012г. От тогава-нищо.Звъннах преди 2 седмици да попитам и жената,която вдигна телефона каза,че всъщност те чакали въпросният човек да преведе парите на тях,за да могат те пък да ги преведат на мен.Чудя се как да постъпя newsm78 И въобще имам ли шанс да си върна парите.Дори и да няма такъв не ми се иска да оставям нещата така!!!

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 16:32 от ilianka/ILIANAD /

# 323
  • софия

Някъде през Ноември2011г. купих 3 ваучера за ресторант Синдбад в Младост,валидни до 23.01.2012гКогато се опитах през Януари да сесвържа с ресторанта,за да направя резервацията 3дни не успях да се свържа.Съпругът ми отиде до ресторанта и се оказа,че междувременно си е сменил собственика Shocked и не можем да се възползваме от ваучерите.От лапни.бг ми обещаха да ми възстановят сумата от около 50лв,само да им пратя номер на банкова сметка.това и направих на 19.01.2012г. От тогава-нищо.Звъннах преди 2седмици да попитам и една жена каза,че всъщност те чакали въпросният човек да преведе парите на тях,за да могат те пък да ги преведат на мен.Чудя се как да постъпя newsm78 И въобще имам ли шанс да си върна парите.Дори и да няма такъв не ми се иска да оставям нещата така!!!
Пишеш жалба до КЗП. Много бързо ще намерят парите.

# 324
Привет! Някой дали може да даде мнение за "Рибарска Хижа" в Девин? Ето я и офертата" http://www.vipoferta.bg/comments.php?offer_id=744

# 325
  • София
Ние съчетахме една Тоска с ваучера, въпреки че изглеждат несъчетаеми Simple Smile. Направихме си и душевно и тривиално угощение.

Удобно ли е да ми дадеш мнение за този ресторант? За Тоска до пл. Журналист става дума, нали?

# 326
  • виртуално

Удобно ли е да ми дадеш мнение за този ресторант? За Тоска до пл. Журналист става дума, нали?
май говори за операта Тоска  Thinking

# 327

май говори за операта Тоска  Thinking
Рапунцел ме разкри Simple Smile. За операта говоря.

# 328
  • София
Ясно! Не съм разбрала Simple Smile

# 329
  • Sofia

Някъде през Ноември2011г. купих 3 ваучера за ресторант Синдбад в Младост,валидни до 23.01.2012гКогато се опитах през Януари да сесвържа с ресторанта,за да направя резервацията 3дни не успях да се свържа.Съпругът ми отиде до ресторанта и се оказа,че междувременно си е сменил собственика Shocked и не можем да се възползваме от ваучерите.От лапни.бг ми обещаха да ми възстановят сумата от около 50лв,само да им пратя номер на банкова сметка.това и направих на 19.01.2012г. От тогава-нищо.Звъннах преди 2седмици да попитам и една жена каза,че всъщност те чакали въпросният човек да преведе парите на тях,за да могат те пък да ги преведат на мен.Чудя се как да постъпя newsm78 И въобще имам ли шанс да си върна парите.Дори и да няма такъв не ми се иска да оставям нещата така!!!
Пишеш жалба до КЗП. Много бързо ще намерят парите.

И аз това мисля да направя, имам ваучер от същия сайт, който не мога да ползвам,понеже все не могат да ми запишат час....

Общи условия

Активация на акаунт