Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
по-добре дай линк, за да знаем точно за коя коприна говориш  newsm78 (аз се сещам за поне 2 възможности  Blush )
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-271-2087.html

ами това си е стандартната коприна и понеже каза червена се сетих за още 2 варианта  Peace  Blush

kim kardashian, аз по грешка ползвах серията енрич на вела за плътна коса и бях възхитена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes серията за фина не съм ползвала, но няколко момичета се изказаха негативно  Blush което е съвсем е реда на твоя коментар  Peace

# 361
Здравейте! Радвам се, че попаднах на тази тема и се надявам да ми помогнете  bouquet
Препоръчайте ми шампоан против пърхот, косата ми е гъста, къдрава, доста сухичка, въпреки, че я боядисвам рядко. Цената не е водеща, търся наистина резултат, че досега всичко изпробвано има ефект седмица-две и после пак отвратителен пърхот. Благодаря ви Hug

# 362
  • в 1001-та нощ
на лекар ходила ли си?

има различни причини за пърхута и е добре да се види каква е при теб  Peace и после терапията  Peace

# 363
  • София
Здравейте! От няколко дни чета из темите във форума, но мисля, че от толкова много информация останах доста объркана  newsm78
След всичко прочетено, смятам, че най-удачно е да си споделя мъките, като се надявам да ми обърнете внимание и да ми помогнете, като ми препоръчате подходящи продукти.   bouquet

Косата ми е права, леко чупливи краища, на руси кичури, дълга около педя над кръста. Суха, с накъсани и цъвтящи краища, но с бързо омазняващи се корени. Ползвам преса за изправяне около един път е седмицата, защото при по-често ползване "цъвтя" като пролетно дръвче  Laughing

В момента ползвам шампоан и ампули против косопад на Vichy, с цел по-бърз растеж на косата /дълга коса до кръста ми е фикс идея/; маска за коса Kerastase Force Architecte; и преди да се изсуша Mythic Oil на L’oreal.
Искам да имам здрава, дълга коса, да не е суха, да не се къса и да не цъвти...вече не съм сигурна дали е възможно...

Иии сега, ако може да получа малко съвети за това какви продукти да ползвам...цената е без значение. Скоро свършвам ампулите и шампоан за косопад. Имах намерения да купя шампоан bain de force, Kerastase...но след доста прочетено се колебая дали да не почна шампоан ApHogee+още нещо от марката...
Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

# 364
kim kardashian,благодаря ти  bouquet Аз бях объркала Маскинтенса и вместо за тънка взех за плътна коса и понеже съм влюбена в тази маска мислех да си взема голямата от 500мл.Моята коса беше изрусявана доста години,но от два месеца я потъмнявам с цел да израсте естествения ми цвят и ти ми даде отговор на въпроса защо ми е допадала тази маска.
Да обаче аз сега съм в питанка дали да не поръчам малката разфасовка + хидратиращото мляко Лайт Витал,тъй като дължините занапред едва ли ще имат нужда от по-тежкия вариант или направо Лайт Витала.
Ти как мислиш?

балеринка, аз не виждам проблем да си ползваш маската и с тъмна коса (моята винаги е била тъмна), но може би по-рядко, веднъж в седмицата или на десет дни, според честотата на миене на косата. Аз много рядко използвам даден продукт повече от веднъж в седмицата, а си мия косата три или повече пъти седмично според ангажиментите и обикновено редувам различни серии при всяко миене. На твое място бих взела малка разфасовка на маската и млякото - то е просто един много хубав балсам за поддръжка според мен. За схемата им на употреба сама ще си намериш ритъма с времето.  Simple Smile

# 365
  • в 1001-та нощ
sasheto_7737  Hug най добре започни със серията Архитект на Керастаз (шампоан, маска и т.н.), а като се реши проблема със сухотата можеш да опиташ и двустъпковия на Афоджий

в редуване с архитекта можеш да ползваш 2 минутния реконструктор, удачна и серията вела енрич за гъста и плътна коса (уплътнява)

като серунчета преди маската - през 1-2 седмици можеш да опиташ ботокса на лореал, каот можеш да го запечатваш с 2 минутния р-р на Афоджий, шампоан преди серума - шампоана за суха и изтощена коса на Афоджий - той ще ти трябва и за силния 2 стъпков протеин

финиш - серума Архитект, но задължително и термопротектор Peace

# 366
  • Варна
 kim kardashian,благодаря ти за съвета,ще те послушам Simple Smile Hug

# 367
Аз днес искам да направя ботокс+протеин,но не мога да се сетя как точно newsm78
Анч ти ли я беше правила комбинацията?
И да похваля за пореден път от Златна рибка колко са коректни-обещаха да ми изпратят ампула ботокс за тяхна сметка,заради разлятата. Peace

# 368
  • in a Lovesong
Здравейте  Peace Малко ви се натрапвам в темата, но имам една питанка и чуденка  Mr. Green Та бях на фризьор тези дни и преди да ме изправи ми пръсна един термозащитен спрей в косата, но аз не го видях много добре отпред, за да видя марката, а и не попитах...  newsm78 Спрея беше малко шишенце (около 200 мл), зелен на цвят и миришеше чудесно на бонбони или нещо такова  Laughing И като се прибрах се поразрових в интернет и единственото, което намерих да прилича на това, което аз видях беше това :

И да ви питам тези продукти на Lisap откъде мога да си купя в Пловдив или по интернет?  #Crazy

# 369
sladurka, права си Анч, е споделяла, че е много доволна от протеин и ботокс като комбинация, ще си позволя да я цитирам, надявам се да не ми се разсърди  Hug   
Анч: "Ползвам шампоан ApHogee, нанасям ботокс, оставям да подейства, нанасям протеин, изсушавам и изплаквам. Маска не ползвам след това, просто не ми е нужна."

# 370
sladurka, права си Анч, е споделяла, че е много доволна от протеин и ботокс като комбинация, ще си позволя да я цитирам, надявам се да не ми се разсърди  Hug   
Анч: "Ползвам шампоан ApHogee, нанасям ботокс, оставям да подейства, нанасям протеин, изсушавам и изплаквам. Маска не ползвам след това, просто не ми е нужна."

Благодаря ти! Hug

# 371
  • София
Хиляди благодарности на a.l.e.n.a за изчерпателния отговор. Hug
Скоро ще започна с терапията Simple Smile и ще разказвам като има резултати!

А какво Ви е мнението за Mythic Oil на L’oreal?

# 372
# 373
  • София
Да споделя и аз за хидратиращия на Афоджии- за първи път след измиване с шампоан не изпитах нужда да сложа маска.Бях си наумила да го пробвам с възможно най-малко продукти като първи път за да преценя колко ми харесва, обаче не съм си и помисляла да мина без маска понеже след измиване с шамнпоан почти винаги съм на "възли", обаче този път не ми се оплете, остана си хлъзгава, но не й лигава Naughty
След това сложих реконструктора със зелен чай, издухах малко със сешоара- много твътда и уплътнена коса, сложих и термоактовното мляко на форсе вектор.
Косата ми изглеждаше много добре плътна и здрава, обаче си я усещах суха, вечерта излизах и се изправях с преса и след като изправих косата нанесох обилно коприна( за първи път, винаги я слагам преди термопртектора) резултата е много добър. Crazy

# 374
И аз вчера ползвах само реконструктора като финиш обаче стана твърда, но и суха. Остава си и балсама след реконструктора значи.

Общи условия

Активация на акаунт