Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Ако косата ти не е изтощена, не знам дали е удачно да се ползва шампоан за изтощена коса.    newsm78

Предполагам, че термичната пяна е това:
http://zlatnaribka.com/termozashtiten-stilizirasht-mus-aphogee-2 … -ml-424-3411.html

Добре си се ориентирала от към подбор на продукти. Аз бих заложила на Бейн де Форс.   Peace

П.С.  Ако ще ползваш ботокса, по-добре заложи на ампулата + 2-минутния реконструктор. Само от поддържащата маска надали има смисъл.
Благодаря ти много  bouquet  Косата ми не я боядисвам цялата - слагам само кичури - изотщена е - но не супер много.

# 391
Надявам се някой да се включи със съвет за твоя случай и шампоана на Афоджий. Аз не съм го ползвала и няма как да дам такова.
Бейн де Форс е добре измиващ и подготвя косата за процедури. На мен не ми оплита косата макар, че много потребителки се оплакаха от това. Дава ми усещане за здрав косъм и ми пази обема в корените, без дължините да бухват излишно.   Peace

# 392
  • Плевен
Здравейте, аз отново се включвам - след като 2 дена само чета и чета тази тема, но тя определено е прекалено обемна и не е по силите ми да изчета всичко. Затова отново ще попитам (дано някой ми отговори- защото утре искам да купя от продуктите). Някъде във форума попаднах на комбинация, която според мен беше за такава тънка коса (много мека, като перушина е мояташампоан Bain de Force, Ботокс маската за финна коса, реконструктора със зелен чай, една термична пяна за обем на Филипс кингсли в корена и Ciment termique от средата на косата до връхчетата   Резултата е изключително уплътнена коса - само не мога да разбера, коя е термичната пяна - от рибката ли се поръчва? Доста хубави отзиви чета и за шампоана за изтощена коса на Aphogee, както и за серията Архитект.  newsm78
Много се чудя с какво да започна? Моля помогнете ми!

Аз съм много доволна от тази комбинация Simple Smile, пяната, която използвах е тази http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Weatherprooth-Styling-Froth-150ml, купувала съм я от рибката, но сега я няма там.
Само, че преди тази комбинация използвах ампула ботокс и на следващото миене използвах маската. Изключително доволна съм и от серията за обем Volumactiv на Керастаз, след нея имам много хубав въздушен обем на косата, който трае до следващото миене Peace
Според мен като за начало трябва да вземеш и нещо за хидратация на косата.

# 393
Здравейте, време е да си взема нови продукти за косата. Винаги съм оставала доволна след като се допитам тук затова реших отново да попитам за мнението ви.  Поради хормонални проблеми последно се борих с косопад който при мен е и сезонен и сега може да се каже , че е напълно овладян. В момента обаче чувствам косата си суха и хвърчаща. Ползвам хидратиращата серия на Редкен и коприна, но са ми към привършване.
Искам да си взема някои добре хидратиращи и подхранващи продукти дори може да ги редувам с уплътняващи , но при това изобилие се чудя на какво да се спра. Косата ми е с естествен цвят, но доста изтъняла и изсветляла от лятото. Тя по-принцип ми е суха и с много фин косъм и ако не отрежа голяма част от дължината която се е пекла лятото направо си ходя почти руса , но проблема е ,че освен, че изсветлява и изтънява става и хвърчаща. Тоя път овладях сезонния косопад навреме и не я подстригах много така ,че сега целта ми е да хидратирам и уплътнявам дължините.
Чудя се за Маскинтенз на Керастаз , но не знам с кой шампоан да ползвам.Четох също и за ботокса и се чудя дали може да редувам и тази серия или пък някоя силно хидратираща да си взема.
Очаквам вашето мнение и предварително благодаря!
\

Здравей next, моето предложение е този шампоан http://beautiful.bg/index.php?route=product/product&path=36_ … amp;product_id=71  и тази серия за плътност http://beautiful.bg/index.php?route=product/product&path=36_ … mp;product_id=615

Дано съм била полезна Simple Smile

# 394
  • Плевен
Снощи използвах шампоана за изтощена коса на Aphogee заедно с 2 мин. рекоструктор, пяната на Филип Кингсли и Цимент термик.Резултата е жилава, подредена, лесна за разресване коса, без особен обем, но в никакав случай залепена за скалпа . Днес косата ми изглежда по същия начин като снощи, няма допълнително сплескване, подвиване в краищата и т.н. - права, гладка  и подредена  Laughing дори и краищата са пригладени и не стърчат Simple Smile
Доволна съм  Simple Smile

# 395
Аз мисля, че няма да има проблем с шампоана за изтощена коса.

# 396
  • в 1001-та нощ
next, боядисваш ли си косата? в момента какви грижи ползваш?

# 397
Благодаря ви много  bouquet

# 398
Опа,ето ме и мене тука. Пристигнаха ми продуктите и трескаво вчера реших да ги изпробвам,с малки консултации на лични  Hug ,за което мнооого благодаря.  Използвах шампоана за суха и изтощена коса Lakme Deep Care,след това ботокса за коса Loreal Fiberceutic,после   ботокс маска за тънка и фина коса Loreal Fiberceutic .Полакомих се дали да не използвам и реконструктора със зелен чай или двуминутния,но не го направих. Все пак не използвах всички продукти,които съм си поръчала.  какво забелязах- след като сложих ампулата ботокс,соях 15 мин,след това нанесох маската и стоях още 15мин.  Още в момента,в който нанесох маската,усетих косата си доста жилава...като казвам доста,наистина имам предвид това. не ми се  вярваше,че от един път ще усетя каквото и да е.   След като се измих и изсуших леко,не си легнах още 2 часа,за да се радвам на косата си. наистина видях резултат,който ми хареса. Е,разбирасе това не е магическа пръчка,но като за начало е повече и от това,което очаквах. Косата ми жилава,уплатнена,много приятна на допир,в никакъв случай не лигава и мека.  Усещам краищата си не изтънени,както обикновенно,а някак подсилени.   Благодаря още веднъх на Алена и Анч. без тях намаше да се справя в избора  Hug.
Моля ви з амалко инфо за тази коприна на Чи.  Омазнява ли?  Мога ли да я използвам след 2 мин. реконструктор?  Ще постигна ли еластичност..гъвкавост?

# 399
  • в 1001-та нощ
можеш, но ефектът е по-скоро хидратиране и мекота, няма жилавост и твърдост  Peace

# 400
  • Бургас
Добър вечер от мен Hug
Днес след боя приложих 2 мин. реконструктор,още по време на нанасянето косата ми много лесно се раздели,след изплакването беше изключително мека без заплитания и т.н..Та крайния резултат след изсъхването беше умерено твърда коса,но не и суха.
milisa аз направих точно това след р-ра сложих коприната на влажна коса,косата ми доста пое от нея,но в никакъв случай не омазнява-резултата крайщата са ми много мекички и пригладени,само не мога да свикна нещо с аромата Whistling

Благодаря на всички,който ми помогнаха в избора,нямам търпение да минат няколко дни да използвам еластисайзера и маската на лакме,на ред  е ботокса Simple Smile

# 401

Моля ви з амалко инфо за тази коприна на Чи.  Омазнява ли?  Мога ли да я използвам след 2 мин. реконструктор?  Ще постигна ли еластичност..гъвкавост?

Честито за добрите новини.   Simple Smile

Относно реконструктор със зелен чай + коприна, няколко пъти акцентирах върху тази комбинация.   Peace
Реконструкторът втвърди малко повече косата ми и коприната идеално балансира нещата, като придаде мекота. След реконструктора, косата ми "погълна" 3 пъти повече коприна от обикновено.  

Анч, благодаря за включването по въпроса.    Hug

# 402
  • до морето
Благодаря на magi.81, мисля да пробвам ботокса, но тази запечатваща маска не я намирам никъде.

АЛЕНА: не не я боядисвам естественна е , но е с тънък косъм, каквито и защити да ползвам през лятото в крайна сметка накрая винаги е изсветляла, суха и изтъняла. Пролетта бях постигнала плътност, мекота дори лъскавина, чувствах я жива ...тогава след препоръки и от теб си взех цимента на керастаз, коприната , на Лакме серията за дълбоко взъстановяване и хидратация и един продукт за термо защита който ти ми препоръча и от който съм много доволна, ползвам само сушоар мноого рядко преса. Но сега косата ми се нуждае от други грижи, дължините са много сухи и крехки : )
Затова съм изпаднала в размисъл какво да взема. Най ми допадат Маскинтенза на Керастаъ, Ботокса на Лореал, виждам обаче ,че пишете и за някои добри хидратиращи серии. Забравих да спомена ,че съм полъвала и реконструктора на Джойко, с отмиване и бях много доволна също. Надявам се да ми помогнеш отново да се ориентирам в многото хубави продукти, какво да взема и как да ги комбинирам. Искам коса с по / здрав и плътен вид. Единственото хубаво нещо е , че цветът ми от лятото става много приятно тъмно рус но не еднакъв навсякъде и всички ме  питат с какво се боядисвам.

# 403
  • в 1001-та нощ
малко съм в размисъл за Маскинтез и ботокс, защото косата не е боядисвана, но пък щом е дехидратирана  newsm78

притеснява ме отнемането на обем от по-маслените продукти и трябва да се помисли кое с кое да се редува и какви финиши да се ползват  Peace

като начало - можеш да опиташ с обикновения еластисайзер - слагай го преди шампоана, там където има сухота, от него косата се напоява и става жизнена; като всеки продукт за хидратация - ако прекалиш следва утежняване, затова според мен го ползай венъж на 2 седмици, но ти ще си усетиш - дали в началото и по-често

все пак - вместо по-често ползване, ако вземаш оранжеви на керастаз - нека бъдат бейн сатин 1 и балсама лаит витал, ако държиш на маскинтез - експериментирай; можеш да вземеш и олео релакс флуид; но ако косата става прекалено мека и хвърчаща (изхождам от това, че е тънка и няма тежест да пада) - можеш да помислиш за "втвърдяващ" финиш - примерно реконструктора със зелен чай  Peace - един вид  0от вътре косата ще е сочна, а отвън "втвърдена" да не се разпиялва

няма как да не мине без експерименти

можеш да пробваш на Афоджий - хидратиращия шампоан, има и такъв балсам, не ме впечатли особено (лично мен), 2 минутния реконструктор, а като преодолееш сухората и 2 стъпкивия протеин за подсилване

може да се огледаш за експеримент и за колагенови продукти - правят косата еластична, здрава, но не и твърда и суха, като житните протеини; хубава е и възстановяващата маска на Вела СП

опитай и ботокса - серум с маска след това  Peace

ще трябва да намериш новата си добра комбинация, ние ще помагаме , колкото е уместно  Peace

# 404
  • Варна
Feeling благодаря за съветите  Hug ще ги поръчам и ще споделя ефекта  Crazy
А този ботокс, за който пишете  за тънка коса ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт