Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли заглаждащ ефект серията? И намалява ли обема?
Може ли реконструкторът със зелен чай да се използва между измиванията на косата?
Може ли сешоарът да се използва върху суха коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли заглаждащ ефект серията? И намалява ли обема?
-
Може ли реконструкторът със зелен чай да се използва между измиванията на косата?
-
Може ли сешоарът да се използва върху суха коса?
-
Как мога да постигна цвят, подобен на медта на картината?
-
Какви са ефектите от използването на възстановител за коса?

Косата ми не я боядисвам цялата - слагам само кичури - изотщена е - но не супер много.
, пяната, която използвах е тази
,за което мнооого благодаря. Използвах шампоана за суха и изтощена коса Lakme Deep Care,след това ботокса за коса Loreal Fiberceutic,после ботокс маска за тънка и фина коса Loreal Fiberceutic .Полакомих се дали да не използвам и реконструктора със зелен чай или двуминутния,но не го направих. Все пак не използвах всички продукти,които съм си поръчала. какво забелязах- след като сложих ампулата ботокс,соях 15 мин,след това нанесох маската и стоях още 15мин. Още в момента,в който нанесох маската,усетих косата си доста жилава...като казвам доста,наистина имам предвид това. не ми се вярваше,че от един път ще усетя каквото и да е. След като се измих и изсуших леко,не си легнах още 2 часа,за да се радвам на косата си. наистина видях резултат,който ми хареса. Е,разбирасе това не е магическа пръчка,но като за начало е повече и от това,което очаквах. Косата ми жилава,уплатнена,много приятна на допир,в никакъв случай не лигава и мека. Усещам краищата си не изтънени,както обикновенно,а някак подсилени. Благодаря още веднъх на Алена и Анч. без тях намаше да се справя в избора