Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Шампоана и реконструктора на Джойко, в комбинация с интрасилана на Редкен ми се отразяват чудесно Simple Smile и поради тази причина честичко поглеждам към асортимента на Джойкови Grinning
Та днес видях това, http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml, вероятно е ново, как ви се струва момичета ?
Преди време някой беше споделил, че е ползвал Body luxe серията, това http://www.feelunique.com/p/Joico-Body-Luxe-Thickening-Elixir-for-Styling-200ml ми хваща окото newsm78

И аз питах за новия им балсам и след подробно четене, смятам да го взема следващия месец. Simple Smile

# 541
Мацки,препоръчайте нещо за преди и за след слънце,скоро май ще се радваме на Слънчо и да се подготвям лека-полека  Crazy

# 542
Мацки,препоръчайте нещо за преди и за след слънце,скоро май ще се радваме на Слънчо и да се подготвям лека-полека  Crazy
На 34 страница в тази тема се обсъждат точно такива продукти, върни се да прочетеш.  Wink

# 543
  • Стара Загора
Поздрави и от мен.Имам нужда от помощ, какви продукти да си поръчам от ЗР.Косата ми е дълга почти до кръста,суха в краищата и мазна в корените.Боядисвам я в черно, искам да изглежда като жива и да е много лъскава.Гледам серията на ApHogee но може и други.Предварително ви благодаря.

# 544
Шампоана и реконструктора на Джойко, в комбинация с интрасилана на Редкен ми се отразяват чудесно Simple Smile и поради тази причина честичко поглеждам към асортимента на Джойкови Grinning
Та днес видях това, http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml, вероятно е ново, как ви се струва момичета ?
Преди време някой беше споделил, че е ползвал Body luxe серията, това http://www.feelunique.com/p/Joico-Body-Luxe-Thickening-Elixir-for-Styling-200ml ми хваща окото newsm78

И аз питах за новия им балсам и след подробно четене, смятам да го взема следващия месец. Simple Smile

+ 1  Peace И аз съм му хвърлила оЧo. Четох че е голям хит в Щатите. Ще видим ние тази работа Thinking

# 545
Анч хахаха, добре се ориентираш. При влага като тази изобщо нямам намерение да издухвам косата със сешоар , слънцето и солената вода ще са и достатъчни. Подготвила съм слънцезащитни продукти, чудя се дали има смисъл да взимам специална маска или да замина с форс архитекта и нещо хидратиращо. Няма как да помъкна артилерията си от козметика за коса, защото ще ме върнат за свръх багаж. Някаква конкретна пяна можеш ли да препоръчаш. Никога не съм ползвала  Embarassed Embarassed

# 546
 Embarassed Embarassed
Имам една на Лонда, и една на Вела, тъй като мноооооого рядко ползвам и ми вършат работа. Те пяните за коса за мен са едни и същи- правят косата твърда и на клечки.  Joy

a.l.e.n.a има опит с доста пяни за коса, тя ползва редовно мисля. Нека тя да се включи.

# 547
На 34 страница в тази тема се обсъждат точно такива продукти, върни се да прочетеш.  Wink
Благодаря ти

# 548
  • в 1001-та нощ
ами .... аз не следих съвсем последните 1-2 страници, но до колкото виждам се коментира пяна, която да се ползва за влажен климат  newsm78

а всъщност - как ще стилизираш  newsm78 - това е по-важно и какви други продукти ще ползваш  Blush

иначе хубава пяна - умерена, не прекалена, еластична - е еластичната пяна на Лакме - чуден продукт  Peace ; на Редкен е много силна, на Рене доста по-слаба  Peace

# 549
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile Днес ми пристигна поръчката   LAKME  TEKNIA Deep Care /шампоан, балсам, маска / и също един  концентрат за лечение срещу накъсване Loreal Форс Вектор.
Нямам търпение да ги пробвам  Crazy ще пиша пак  Crazy

# 550
  • Пловдив
Глезокоски, имам въпрос. Ще се радвам да си кажете мнението за поредната ми идея  Grinning Купих си ампули на Алфапарф. Едната е затоплящ се серум към който ще добавя термичен разтвор. Ето тук ги има http://christian-of-roma.com/files/catalog_2011.pdf, на 14 стр.
Чудя се дали да ги ползвам самостоятелно, като ги мина с ултрасоника или в/у тях да сложа и 2 мин р-р.

Полина-Малина, честито. Дано това са твоите продукти.

# 551
Алена , благодаря за бързия отговор. Ще погледна продуктите. По отношение на стилизирането - сешоара ще ползвам най-много за подсушаване ( ще е сведен до минимум ) Искам да постигна ефект мокри къдрици или просто начупена коса без да я горя със сешоар- нито ще имам време за него, нито желание. Като грижа съм подготвила един крем солар сюблим и един спрей от същата серия. Тях ще прилагам ежечасно. За шампоан и маска се замислям дали да не взема серията архитект и евентуално да редувам с интенс. Лошото е , че не мога да помъкна всичко. Миналата година постъпих по сходен начин с грижата ( пак бях със зелената серия на керастас и пак дадох почивка на сешоара ). Косата пострада минимално, но не го отдавам толкова на грешно подбрани продукти, колкото на това че багажа ни дойде със закъснение от 3 дни и дефакто се къпах с някакъв елсев и 3 дни се пържих без каквато и да е защита Twisted Evil

# 552
  • София
Момичета, включвам се с един бърз въпрос....Може ли за по-добър ефект, да се смесят Еластисайзер-а и рициново масло и да престоят цяла нощ на косата? Тъй като края на седмицата ми предстои сериозно третиране на косата и искам максимално да я подхраня преди това...Удачно ли е според вас или не е добре специално Еластисайзера да престои толкова време? Съвет? Praynig Hug
Искаше ми се и протеина да си сложа,ама няма как всичко наведнъж ooooh! В събота сутринта ми е часа Tired
П.С. Охх,сега прочетох, че не се препоръчва използването му 3 дни преди и след химическа процедура.. ooooh!  Sad

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:59 от @ddicted_to_

# 553
  • София
Да ви попитам какво е мнението ви за L'Oreal Serie Expert Lumino Contrast   и най-вече сравнен с L'Oreal Serie Expert Vitamino Colour , защото съм фенка на втория.  Praynig

# 554
Здравеите Hug,току що си направих поръчката (шампоан и маска витамино колор,ампулата и маската от серията ботокс за коса за която четох толкова добри отзиви и несе сдържах Embarassed Grinning,коприната на ЧИ и и един гланц за коса на Лакме)нямам търпение да пристигнат smile3508,само че имам един въпрос,нещо неми е ясно за ботокса,ампулата се впръсква на измита коса измива се и тогава се нанася маската или несе измива а върху нея маската(извинявам се за тъпия въпрос но неми е ясно),а някои има ли впечатления от този гланц на Лакме?наи накрая искам да изкажа искренна благодарност към вас затова че няколко дни се занимавахте с мен в търсене на подходящите за мен продукти,че сте толкова мили и отделяте от времето си за да помогнете на всеки които има нужда,страхотни сте момичета още веднъж благодаря Hug  bouquet Heart Eyes,скоро ще споделя и отзиви newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт