Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
sweety Simple Smile  гланца се ползва между боядисвания, при нужда за освежаване на цвета.   bouquet

# 586
следващият път ще пробвам и ботокс маската(да точно малката поръчах)дано има смисъл от ампулата без тази запечатка Sad

sweety Simple Smile, не се притеснявай, че ще ползваш ампулата без запечатката. Повечето от момичетата, включително и аз я ползваме без запечатка, като слагаме друга маска след нея. От маските интенс и витамино колор аз ти предложих витамино колора, но има и други варианти, например 2-минутния реконструктор на Афоджий, Дийп Кеър, Анч, а и други момичета вече ползват след тази ампула протеина на Афоджий и са много доволни....варианти много Hug
Ботокс маската, която си взела аз лично я харесах и в момента пробвам с различни шампоани според това какво търся като ефект и според състоянието на косата, пробвай и ще си намериш комбинацията Peace

# 587
Малко не е по темата, но днес получих страхотно уплътняване на косата. Комбинацията ще ви се стори малко шокираща и не съвсем за темата, но ефекта е толкова добър че няма как да си замълча. Гаджето на брат ми ми донесе някакъв шампоан за кон от Русия.  Shocked Shocked ShockedТам масово си миели косите и бля бля бля. Стоя повече от 2 месеца докато днес не превъртях и реших да се измия с него. С доза страх се измих, след него форс архитект, чи кератиновия спрей и малко олео релакс. Малко безумна комбинация, но косата е супер напомпана, жива и падаща тежко. Същевременно пригладена, но и с обем #Crazy #Crazy #Crazy Е сега ще падне смях и някой ще се включи, че това което съм направила е чиста лудост Joy Joy

# 588
  • в 1001-та нощ
снимай му състава

мисля, че в другата тема е ставало въпрос за конски шампоан  newsm78 (много не обърнах внимание тогава, свързах го с тривитаминола)

# 589
Feeling, ти беше похвалила маската или балсама, не съм сигурна как го водят на ДЖойко от хидратиращата серия.
Гледам, че сега се предлага опаковката от 500мл. във фийлюник, дали можеш да споделиш дали все още си доволна и става ли за ежедневна употреба?    bouquet

Балсама беше. Всъщност е точно този, за който питаш, в същата опаковка от 500мл.   Heart Eyes
http://www.feelunique.com/p/Joico-Moisture-Recovery-Treatment-Ba … se-Dry-Hair-500ml

Става за ежедневна употреба, да. Даже мисля, че е страхотен за ежедневна употреба.
Единственият продукт, който хем хидратира идеално косата ми, хем не утежнява изобщо. В допълнение - блясъкът е несравним(РН 3.5-4.5) .     Hug

Ползвам го в комбинация с Бейн Сатин 2 и Л2 за най-добри резултати(при мен).

Ограничена серия е, да си знаеш. В тази опаковка излиза най-изгодно.   Peace

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 23:41 от Feeling

# 590
В какъв смисъл ограничена, че серията ще се спира или имаш предвид, че в сайта само отвреме навреме се появява опаковката от 500мл? Наистина е изключително изгодна, дано не я изтърва.  Laughing
Благодаря ти много, струва ми се, че е точно това което търся.  Embarassed

# 591
Dusty_wind, не е ли малко опасно да ползваш козметика за животни  hahaha

ама как го написах само  Joy

По тривитаминола и аз бях луднала едно време, ама сега не бих експериментирала  Naughty

# 592
  • София

По тривитаминола и аз бях луднала едно време, ама сега не бих експериментирала  Naughty
И аз така,правех си един бъркоч със зехтин,тривитаминол,стимулант на Икаров и бадемово масло. hahaha
 Сега не бих го повторила  Mr. Green Има толкова хубава козметика,а аз овчи маски да си правя ... тц.

# 593
Имам нужда от съвет: ползвах Loreal Renew C за първи път и не усетих никакъв ефект. Косата си ми е като след стандатното шампоан + балсам.
С натрупване ли се усеща ефекта от ампулата?
Всъщност ефектът от ампулата поне при мен е много гладка, мека, леко жилава и приятна на допир коса, като такъв ефект постигам и с по- маслена маска например. При теб нищо такова ли не се получи? Защото тази ампулка наистина е страхотна.  Rolling Eyes
Аз също я нанасям на влажна коса, дори мисля, че така е с по- силно действие, защото съм я ползвала и на сухо.
Нищо от това не усетих, но по принцип ми е мека.
Нанесох на влажна коса.
Още нещо не ми е ясно: има ли смисъл да се стои с ампулата повече от указаното време от производителя, защото чета че някои дами стоят по 10-15мин., аз май стоях около 2-3 мин.
Със 2 мин. реконструктор също стоя около 2-3 мин, дори не винаги слагам шапка, а резултат си има. Нали за това купуваме професионални продукти, за да спестим време и всичко да се случи по бързо.

a.l.e.n.a чудеса не очаквам, но се надявам да е свършила нещо под прикритие   Grinning
Косата ми не е много увредена, но се боядисвам, суша, преса, маша, би трябвало поне малко да подейства.
Ще и дам още един шанс все пак, но в друг период на косата /летния  Heart Eyes/.

Досега най-хубав резултат усещам с ш-на на Афоджи за изтощена коса + 2мин. р-р.
Dendy и аз усещам по време на измиване косата си суха, измивам 2 пъти като вторият оставям за минута преди да измия, но действието от реконструктура го усещам в пъти повече.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 03:11 от firefly...

# 594
В ebay попаднах на този шампоан:

Има и балсам и много се чудя дали да не ги поръчам  Simple Smile
Вие какво ще кажете за тях?

# 595
Ама как се смях само с конския шампоан Laughing Laughing И то точно защото и аз минах през модата с тривитаминола,бадемовото масло и прочее. Ама и аз не бих повторила,косата в общи линии само ми се омазняваше,а подхранване не усетих Naughty
Dusty на теб щом ти се отразява добре си действай Peace

Аз наминавам да похваля лилавата топка на Тиги-получих я при размяна и бях любопитна. Резултата ми харесва,приглажда без да отнема от обема,леко уплътнява и стилизира много добре. Обаче наистина трябва да се внимава с количетсвото,мисля,че ако не се дозира добре ще утежни. И си мисля също,че на по-тънка коса няма да се хареса особено.

# 596
sladurka, ами те основните "зарибителки" за топката на Тиги бяха притежателки на тънка коса - най-вече се сещам за - a.l.e.n.a, после *Bubble*, Nadeto, предполагам, че може и да пропускам някой, но идеята ми е, че този продукт също потвърждава това, че не всички, неща, които са предназначени за плътни коси не водят до добър резултат и за тънките.
А точно за топката доколкото съм чела отзивите е въпрос и на количество, а и нанасяне на леко влажна коса доколкото се сещам, т.е. имаше си тънкости.
Аз другата седмица ще дам отзиви за пяната за обем в корена на Чи и лака за обем в корена пак на Чи.
Nadeto,  Heart Eyes  bouquet

# 597
aiki_ira само предположих. Косъмът ми не е тънък,но наистина трябва да се внимава с количеството,което пък прави продукта особено икономичен Wink Аз съм доволна,но реших,че на тънък косъм би утежнил. И аз слагах на леко влажна коса,след това продължих със сешоара и с четката.

И да споделя още нещо-след ампула ботокс последните два пъти слагам 2 мин.р-р и много ми хареса резултата,оабче не знам дали си внушавам,но след запечатката като,че ли повече се задържаше ефекта. Пък сме я нищили тая запечатка и нали не е нищо особено.

# 598
  • Пловдив
В резултат на снощният ми експеримент (2 мин. р-р+ампулите на Алфапарф), днес косата ми е като леко неизмита по дължината. Последно време нещо не улучвам правилните комбинации  #Cussing out #Cussing out.
Чакам да получат голямата маска Архитект, купувам я, взмемам и някаква хидратираща (искам да пробвам на Алфапарф и Masquintense) и се спирам, че от разни експерименти сигурно я побърках тази коса.
Сега като се роди бебето ще и дам повече почивка, тогава едва ли ще имам време за себе си (особено в началото).

# 599
Dendy сигурно е опасно , но не смятам да заменя професионалната козметика с животинска, както и не убеждавам някого да го прави. Просто споделям, че наистина ми хареса. Joy Joy

Не съм в час с качването на снимките за това ето и състава ( на руски е )

вода очищенная, натрия лауретсулъфат, натриев хлорид, гидролизат коллагена, глицерин, кокоглюкозат, глицерил олеат, алкиламидопропилбетаин, диетаноламид, жирньех кокосового масла, гидроксицетил, Д-пантенол, ланолин, отдушка

Общи условия

Активация на акаунт