Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Паеле, много хубави вести и от теб. Hug
Джордж, всичко ще бъде наред, само имай търпение. Hug
Ивчег, ти докъде стигна? Какво възнамеряваш да правиш? Hug

# 646
paele , чула си най.прекрасния звук на света.

iv4eg, естествено, че ти стискаме палци и те мислим. Имай вяра, че скоро и ти ще бъдеш мама. А що се отнася до успеваемостта на опитите има доста инфо, със сигурност не намалява шанса при втори, че и при трети опит /е, ти няма да стигаш до него де/, чела съм че даже процента се увеличава. Има доста момичета успели от втория опит, аз съм една от тях.
А иначе емоциите,които изпитваше точно след отрицателния резултат - гняв, разочарование, страх, обида,  са ми много познати и съвсем естествени, а и някак си човек трябва да мине през тях като етап от преживяването на проблема, но после когато започне да крои планове за следващите си стъпки, се зарежда с надежда и вяра че ще успее - нещо много важно, също толкова, колкото и самата процедура, чисто технически.

# 647
  • София
Първият опит винаги е "опознавателен". Казват, че шанса на втория опит достига до 50%, а на третия до 70%....даже имаше една графика...ако я намеря, ще я публикувам...
Успех и кураж на всички момичета...

# 648
Здравейте момичета! Браво за положителните тестчета, на всички на които не съм честитила.
 На мен днес ми е много отчаян ден, чувствам се издухано. Плаче ми се. От време на време пак съм с температура около 37,1-37,2 и съм се паникьосала много. Наболява ме корема, повече в дясно ниско долу. Мисля, че имам задържан фуликул, защото предните месеци задържах и се пукаха при МЦ. Втълпявам си разни глупости и изпадам в ужас ... ами ако нищо не се е получило!? Боже ще се побъркам, а има още време, днес ми е 8 ден след ЗЕТ-а. Имам голяма нужда от много кураж.

# 649
Здравейте момичета!Честито на всички бъдещи мами с положителен резултат!Много се радвам за вас и ви пожелавам до края всичко да е все така хубаво Hug

# 650
Здравей Гига,не се отчайвай мен все още ме боли,опъва и срязва корема!Всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш със положителен резултат.Трябва да вярваш и да мислиш позитивно!Стскам ти силно палци Hug

# 651
Успокой се, Гига! Тази температура обикновено е вследствие на прогестероновите препарати. Трябва да те притеснява температура над 37,5. Задържан фоликул няма как да имаш, защото док следи това преди трансфера. Струва ми се, че изпадаш в паника, което само ще ти навреди. Все пак не всичко зависи от нас и докторите, а разчитаме и на Господ и се молим да ни помага. Hug Praynig

# 652
Lali, ти с толкова неща се пребори, че едва ли един серклаж ще те стресне Hug Знаеш, мила, че е необходимо за сигурността на бебчо и след като мине това последно препятствие, вече само ще се наслаждаваш на бремеността си  bouquet
Гига, аз също имах един такъв тройно критичен ден- буквално се бях побъркала от настроенията, в които изпадах, но няма как- потърпи още малко и се зареждай с положителни мисли. То повечето от дългото чакане е минало вече Hug И не я мери толкова често тази температура Simple Smile. Както са писали момичета, прогестероновите препарати й влияят. Всичко ще е наред, ще видиш!
Ивчег, аз също съм чела, ще шансовете при втори опит нарастват. Бих те посъветвала да се заредиш се с пролетно настроение, практикувай някакво хоби/ спорт, спри да мислиш за първия неуспех и се настройвай за следващия опит, който ще бъде твоят опит Hug

# 653
Ивче, при първи опит доки действа, така да кажем "на сляпо", не знае как ще реагира тялото на стимулация. Докато при втори опит вече нещата са ясни и док може да реагира по-адекватно, да проведе по-добра стимулация и трансфер.
Гига, не може да имаш задържан фоликул. Затова е прегледа преди трансфера. Относно болките и температурата, аз също ги имах. Дори имах болки, точно като преди цикъл. Ниско долу. Успокой се, мисли позитивно, защото по този начин помагаш на снежинките. мисли, че си бременна и за нищо друго. За това как след 9 месеца ще гушкаш сладко бебче. Никакви други мисли. Всичко ще е наред, мила, успокой се  Hug Hug Hug

# 654
Да, душички, успокоих се след като доктора ми каза, че щом съм приемала естрофем от началото на цикъла, значи няма да растат фуликули и съответно няма как де ги задържа. Много се успокоих. Благодаря на всички за куража и спирам с тези депресивни мисли. Започвам да се настройвам на положителна вълна. Силно ви гушкам всички  Hug Hug Hug

# 655
Милички, какво да ви разправям, тъкмо се успокоих и току що на тоалетната хартия няколко капки червеникав-розови. Някоя от вас си спомням, че е претърпяла същото. Днес ми е 9 ден след трансфер. Обадих се на Минев и той ми каза да продължа всички лекарства и да включа отново ношпа 3*2. Все едно, че ще ми дойде всеки момент, така се чувствам подута. Моля се да е за хубаво.

# 656
Гига, само спокойно! Аз бях с червено течение на 9-ти ден от трансфера и като се обадих в клиниката да питам, дали да спирам лекарствата, казаха: "В никакъв случай!" При мен беше ясна кръв и не бяха няколко капки, а изхабих 3-4 нормални превръзки. Всичко свърши след 24 ч., но после пак имах кръвотечения, както и продължителни кафеникави зацапвания. Каза ли нещо за клексана и аспирина? В такива дни ги спирах по съвет на док.

# 657
Лали, доки каза нищо да не спирам за сега, само да почна отново приема на но-шпа. От тогава нищо няма на хартията, но ме хвана доста страх, сърцето ми щеше да изскочи. След това се сетих за вас, че и на други момичета им се е случвало и се успокоих, дори ми стана хубаво, защото това май е признак, как мислиш?Минев каза, че няма място за притеснения, и че това е добре. Ако стане по-сериозно положението ще му звънкам пак.

# 658
Гига Hug,почивай си ,пази леглото ,знам че   е трудно но запази самообладание.Аз мисля че е хубав знак ,дай боже.И аз имах зацапване на 11 ден от трансфера,после още 2 пъти кървене и така до 13 седмица.Дано няма повече,бебчо вероятно се намества удобно Praynig.
Ивче,този път ще успееш Praynig.
Стискам палци за всички .

# 659
Милички, какво да ви разправям, тъкмо се успокоих и току що на тоалетната хартия няколко капки червеникав-розови. Някоя от вас си спомням, че е претърпяла същото. Днес ми е 9 ден след трансфер. Обадих се на Минев и той ми каза да продължа всички лекарства и да включа отново ношпа 3*2. Все едно, че ще ми дойде всеки момент, така се чувствам подута. Моля се да е за хубаво.
Гига, все едно гледам себе си. Точно на 9-ти ден имах зацапване. На 12-ти ден чхг 67. Може да прокървиш леко при имплантация.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт