Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 495
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Ния, не го мисли сега. При мен в началото единият сак и ембрион бяха двойно по-големи от другия, но после и док не можеше да повярва, че са с абсолютно с еднакви размери. На тези процеси не можем да въздействаме. Единственото, което можем да направим, е положителната психическа нагласа. Hug

# 736
Лали , ти помниш ли в коя седмица чу сърчице и дали ефографа е давал отклонение при теб?

# 737
Спомням си, че след около 10 дни от теста, който беше на 12-ти ден от ЗЕТ, видяхме сакчетата, а след около още 10 дни чухме сърчицата. Третото ембрионче се видя по-късно - след като бяхме видяли и чули другите две.

# 738
# 739
Е в такъв случай , все още имам шанс да чуя сърчице, дано и междувременно се изравним по ехограф, който все пак е коремен, може от там да е разликата, а и овуто ми беше на 2-ри така че...

# 740
Ния, мисля, че е рано още за сърчицето. Аз отидох на първия преглед в началото на 6 г.с. и видяхме само сакчето. Док ме вика в началото на 8 г.с. и каза, че тогава ще чуем сърчицето, въпреки че можело и по- рано, но нямало смисъл да пътувам. Така че, малко търпение и всичко ще се изясни! Стискам палци всичко да е наред Praynig

# 741
Благодаря george , аз се притесних , защото доктора каза: сърчице се чува в 5г.с. и 4 дни , аз бях на толкова , а ехото ме изкара на 4г.с. и 5 дни, тъй като не съм запозната с ехографите и незнам дали е нормално да дава такава разлика много се притесних и затова се зачудих дали на другите им е давало разлика, но явно е индивидуално. Благодаря за палците , стискам и аз при теб всичко да е ок  Hug

# 742
Ния,стискам палци и се надявам че на следващия преглед всичко ще е наред Praynig.Сега видях че сакчето сме го видели в 5г.с,.1 ден ,а сърчицето в 7 г.с.

# 743
някой от вас правил е тест за ДНК фрагментация ? 

Преди да се прехвърлим в Селена, бяхме в една софийска клиника, там сме правили няколко пъти ДНК-фрагментация и резултатите хич не бяха розови, освен лошата морфология. Правихме операция от варикоцеле и мъжът ми пи повече от година добавки изписани от Д-р Кацаров. Не последва подобрение на резултатите. Когато започнахме изследванията преди процедурата в Пловдив, попитах освен СГ ще правим ли и ДНК, но ми казаха, че нямало смисъл, и че микроскопа е много силен и идеята е да избере най-добрите сперматозоиди.
Слава Богу, получи се...

Лали, мина ФМ, Кръшков ни гледа повече от половин час, оглежда подробно всичко-сърце, кръвоток, бъбреци, мозък и т.н.но на 2Д, пуска за малко 3Д за да направи клип за наш кеф, хубаво е да си видиш бебето, но най-важното е че всичко е наред с него.
Има малък проблем с плацентата - каза че е ниско разположена, да се настройвам за оперативно раждане и да внимавам с натоварването-не дълго стоене права, не дълги разходки, не стоене клекнала и т.н.Да се следи за кървене, малко ме хвана шубето, но нали съм в болничен, удома съм си и ще гледам повече да си почивам.

Ния, спокойно, ще чуеш сърчицето. И аз погледнах сега и ние сме чули сърчицето в седмицата като Пантерка.

# 744
http://www.ivf.no-meat.org/wp-content/uploads/2009/07/calendar.swf
Момичета, мога ли да се доверя на този календар? Точен ли е?
 Защо тези двата ми показват друга г.с.? newsm78
http://www.mamaibebe.com/calc.php
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html
На кой от всички да вярвам?

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 13:49 от giga82

# 745
http://www.ivf.no-meat.org/wp-content/uploads/2009/07/calendar.swf
Момичета, мога ли да се доверя на този календар? Точен ли е?

Да, акушерите използват такъв.

# 746
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=13
Ето нещо интересно, което вълнува всички бременеещи  Hug

# 747
Иветод, много се радвам, че всичко при теб е наред. Hug Каквото ти е казал док, ще изпълняваш и всичко ще бъде наред. Според мен, дори да нямаше проблем с плацентата, пак нямаше да те оставят да раждаш по естествен път. При ин-витро обикновено се ражда със секцио.
Нанина, щастлива съм, че с бебките ти всичко е наред. Те са борбени момичета и ще се справят с всички препятствия. Praynig
Пантерка, ти как си, мила?  bouquet
Белоснежка, къде изчезна?
Тайрисима, сега видях, че си много близо до заветната цел. Кога ще стигна и аз дотам?! newsm78
Момичета, това е последна 50-та страница от темичката и е време някоя да стартира нова.

# 748
 Момичета, бързам да ви споделя. Днес видяхме сакче и доки мисли, че може да са и две, но матката ми е обърната назад, а и не бях пила достатъчно вода и не видя много добре. Изпъкна това на преден план. И снимчица си имаме вече. Цели 11мм сме, и вървим точно по седмици от оплождането -  4с. и 1 ден. А по г.с. днес влизаме в 6. Както и да е, дори да е едничко - доно да си стои до термин. Сега ме вика след 10-12 дена за сърчице/ца. Дано и тогава да нямаме препятствия. Това е от мен. Много съм развълнувана и много уморена от пътя.
 Лали е права - на 50 страница сме, и аз предлагам някоя от вас с вече чуто сърчице да запише новата тема, та да ни е кадемлийска.
 Мисля че george тези дни трябва да се похвали за сърчице...
Много гушки от мен. Hug Hug Hug

# 749
Гига, чудесни новини.  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт