LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Лагера
Еве ЧРД и от мен

Всичко най-най -най

# 46
Цитат на: palomax
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-capuche-amov … n&prodcolor=3
На това елече сваля ли се качулката?Хубаво ли е?Нося 34/36, 163см. съм висока.Кой номер да поръчам?

palomax, да, маха се качулката и пише, че е хубаво. Виж мерките на 168 в сайта на Вени -
http://veni05.wordpress.com/2010/10/08/doudoune-sans-manches-a-c … e-amovible-fille/

# 47
  • Бургас
Честит Рожден Ден,Евка!Пожелавам ти здраве и добрините,които правиш да ти се върнат 100кратно!!! bdbaloni

# 48
  • Варна
Нямам с какво да се запиша в темата поръчките ми се броят на пръсти, а по-голямата част още не съм получила.

Евка, да си жива и здрава и благодаря за труда, резултатите от който споделяш с нас! Hug  bouquet nbirthday

# 49

И пак... да помоля ако някой има 40 р-р, да измери ширината пти рамене, при колана и дължината на ръкава от рамо...   Praynig
 Hug

И аз се присъединявам към молбата

Еве Честит рожден ден и от мен и благодарности за трудът и търпението ти  Tada
Спомням си коментара затова манто, че си отговаря на размера, но не е достатъчно плътно за студ, или поне колкото изглежда или нещо такова, и че цвета не е като на снимката а по-скоро графит, сиво, и че е по-хубав!

# 50
Честит Рожден Ден, Ева!!!!
Благодаря ти и аз за старанието и помоща   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
и аз да дам отзиви за получени поръчки Wink
 - размер 126 , за детската градина е ок
 - страхотна материя, за съжаление нямаше мой номер и вех по-голям и ми е като торба
 - блузка /пуловер/ на ANNE WEYBURN,размер 46/48- не ми харесва материята, къса е, с две думи не препоръчвам
 - размер 8 години, детски дънки на Актив уеаър, много са хубави
 - размер 126, чудесна е
 размер 48, мъжа ми си ги хареса, средна дебелина за пролет и есен са ок
 - тениска на Актив уеаър - разкошна и като материя и като модел
+- на мен ми хареса материята, дъщеря ми хареса много визията и всички сме доволни
 размер 114, тънички за детската градина са ок
 размер 114, харесаха ми
размер 126, приятна материя ок за детската градина
 размер 126, тънички, за пролет /лято, само с ластиче на кръста, стават
 размер 126, сложих ги за допълване, но са хубави
С това се отчетох този път, да не съм капо на намалението  Laughing
Ако някой има въпроси да пише Simple Smile
  bouquet

# 51
  • Карлово
Ч Р Д Ева,
Много здраве и любов!
Изпуснах купона с Бионсе, ама по-добре късно, отколкото по-късно. newsm51

# 52
Получих си поръчките със Сд.За мое стжаление половината от нещата отиват за размяна.Детския анцуг Адидас си е направо зелен с цикламени кантове и като качество отстъпва на този,който пуснаха в началото за 9 евро.
Един бански сив има и черен от 2 части амиии...и аз съм несъразмерна ама в обратна посока-този е за дама с ханш 40 р-р и сутиен 75А.
Другите неща са коментирани.

# 53
  • Варна
Ева честит празник  bouquet

Най на края и аз се разписах в тази годишните намаления с две рокли
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-ou-unie.aspx?product … n&prodcolor=2
и тази              http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-esprit-70-s.aspx?pro … n&prodcolor=1

На последък не ви следя много изкъсо и се извинявам ако сте ги коментирали,но ще се радвам да споделите как са отново?

# 54
  • София
Ев, Честит Рожден Ден! Бъди ни жива и здрава! Всичко най-най-най за теб и твоите близки Hug Наздраве! newsm59 Drunk

# 55
ЧРД, Ева! Здраве, късмет и семеен уют!!!

А ето и моят проблем: на 03.02 направих поръчка, която разделиха на две части.Но все още стои на 4 стъпка. На едната пише: en cours de traitement le 08/02/2012, а на другата:préparé le 06/02/2012. За втората част са си изтеглили парите, а за първата са отблокирани.Значи ли,че няма да я получа.
Може ли да ги изтеглят впоследствие-за първи път ми се случва така.Нямам нищо в "рембурса".
Благодаря Ви предварително!
Този артикул, за който са ти отблокирали парите на коя стъпка е?
Ако са ти го отказали, парите са освободени. За неусвоени пари не излиза нищо в рембурса. Там излиза таблица само когато има изтеглени пари за отказан артикул.
А ако си ползвала код за подарък, не се притеснявай, че не напредват стъпките.
Аз имам доста вече получени поръчки, които още стоят на 4-5 стъпка в сайта.  Peace
Ева, за съжаление първата част на поръчката са 10-на артикула заедно с подаръка-за тях са ми отблокирали парите, което е много странно.Във втората част е само един артикул ???-Ще изчакам и ще видя развитието.... Благодаря ти   bouquet

# 56
Ева честит празник  bouquet

Най на края и аз се разписах в тази годишните намаления с две рокли
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-ou-unie.aspx?product … n&prodcolor=2
и тази              http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-esprit-70-s.aspx?pro … n&prodcolor=1

На последък не ви следя много изкъсо и се извинявам ако сте ги коментирали,но ще се радвам да споделите как са отново?
получих първата, много съм доволна.
42/44 - отговаря си. На мен ми е малко широка, но смятам че е ок

# 57
  • София
Нунче, това е неприятно и странно, но все пак, на коя стъпка са 10-те артикула, за които са ти освободили парите?  Thinking  И на втората част само с 1 артикул какъв е статусът?

Изпуснах купона с Бионсе, ама по-добре късно, отколкото по-късно. newsm51
Благодаря, малко е нескромно, но копвам това от темата за моя РД във френския форум -

">#![/video]

И още веднъж благодаря на всички момичета за милите думи и пожелания! Трогнахте ме!

# 58
  • Русе
И аз тук чак на 4-та стр., но май най-важното събитие за днес е рд на Ева, отново големи   bouquet  bouquet  bouquet.

# 59
Eва,Честит Рожден Ден и от мен,Бъди ни жива, здрава и щастлива!
Букет от чувствата ни приеми,
Обичта ни към теб безкрайна
като подарък прегърни.
Честит рожден ден  bouquet bdbaloni happy bd hbday

Общи условия

Активация на акаунт