LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

тази рокля дали е хубава, че й се чудя  newsm78

# 76
  • Пловдив

И пак... да помоля ако някой има 40 р-р, да измери ширината пти рамене, при колана и дължината на ръкава от рамо...   Praynig
 Hug

И аз се присъединявам към молбата

Еве Честит рожден ден и от мен и благодарности за трудът и търпението ти  Tada
Спомням си коментара затова манто, че си отговаря на размера, но не е достатъчно плътно за студ, или поне колкото изглежда или нещо такова, и че цвета не е като на снимката а по-скоро графит, сиво, и че е по-хубав!
На мен ми пристигна 38, но ми е малко тясно и търся за размяна 40 Mr. Green . Ако някой иска мерки на 38...

# 77
  • София
Сутринта пуснах поръчка и част от нея е на 4 стъпка+ подаръка, а останалата част е на 3-та стъпка - това значи ли че ще ми ги откажат тези артикули? или просто трябва да изчакам????

Виждам че в момента даже единият артикул е наличен, а другите вече са свършили в сайта

# 78
  • София

И пак... да помоля ако някой има 40 р-р, да измери ширината пти рамене, при колана и дължината на ръкава от рамо...   Praynig
 Hug

И аз се присъединявам към молбата

Еве Честит рожден ден и от мен и благодарности за трудът и търпението ти  Tada
Спомням си коментара затова манто, че си отговаря на размера, но не е достатъчно плътно за студ, или поне колкото изглежда или нещо такова, и че цвета не е като на снимката а по-скоро графит, сиво, и че е по-хубав!
На мен ми пристигна 38, но ми е малко тясно и търся за размяна 40 Mr. Green . Ако някой иска мерки на 38...
Сутринта пуснах поръчка и част от нея е на 4 стъпка+ подаръка, а останалата част е на 3-та стъпка - това значи ли че ще ми ги откажат тези артикули? или просто трябва да изчакам????

Виждам че в момента даже единият артикул е наличен, а другите вече са свършили в сайта
Може ли размери на 38. Благодаря

# 79
# 80
  • МИНДЕРА
Препоръчайте ,момчешки маратонки ,търся но не откривам номерация 33 newsm78

# 81
Някой получи ли го вече този бански,че за 3 ти път го изпускам.Поне да знам дали да го дебна,защото ми трябва умален.
Мерси!
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-paillete.a … 1&secintref=2

# 82
  • насън...

тази рокля дали е хубава, че й се чудя  newsm78

страхотна е! препоръчвам...по-скоро е тип сукман...на снимката в подписа ми сме с нея на предния РД...следващата седмица на РД смятам пак да я облечем, само че от др. страна  Laughing...т.е. е с две лица...другото е сиво с бродерия... Peace

и аз да пожелая ЧРД на Ева!...да си жива и здрава и да продължаваш да имаш сили да ни търпиш и да ни помагаш с инфо...златна си...  Hug   bouquet newsm67  Gift  Gift  party023 Tada

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 15:05 от Amen

# 83
  • София
Не гледай, че пише МЕГА блокс, частите са колкото стотинка, пет, най-много 20ст  ooooh!
Изобщо не мисля, че са подходящи за малко дете Peace
Иначе, кофата е внушителна, пък частите дрънкат по дъното Confused

# 84
И аз влизам да ви следя.

ЧРД ЕВА   bouquet и благодарско за темата   bouquet

Писна ми да дебна детския момчешки анцунг. Отказвам се вече от него. Гледам в продавалника вече е пуснат да се продава.

# 85
  • Пловдив

р-р 38

ширина при раменете - 42см
ширина при мишници - 48см
при колана - 41см
ръкав от рамо - 64см
дължина - 88см
 Peace

# 86

тази рокля дали е хубава, че й се чудя  newsm78

страхотна е! препоръчвам...по-скоро е тип сукман...на снимката в подписа ми сме с нея на предния РД...следващата седмица на РД смятам пак да я облечем, само че от др. страна  Laughing...т.е. е с две лица...другото е сиво с бродерия... Peace

и аз да пожелая ЧРД на Ева!...да си жива и здрава и да продължаваш да имаш сили да ни търпиш и да ни помагаш с инфо...златна си...  Hug  bouquet  party023  Gift
мерси, поръчаh я тогава   bouquet Дано й хареса  Flutter

# 87

Няма да ги получиш - следи горе над поръчката ,че ще ти намалее и сумата ,която си заявила(ще махнат цените на отказаното) Peace

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ЕВА !!!

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 15:50 от mery2009

# 88
Момичета, как се води цвета, който е на снимката на тези дънки Ref : 9658068
Благодаря

Ева, честит рожден ден  bouquet
много сбъднати мечти ти пожелавам Hug

# 89
Аз уж нямаше повече да поръчвам, защото си ми липсва добрата стара доставка до БГ, ама не се стърпях - направих 2 поръчки. Исках само да си го кажа.
Ева, ЧРД! Здраве на теб и семейството ти.
Хиляди благодарности за помощта, която оказваш.

Общи условия

Активация на акаунт