LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, получих доста поръчки на куп от СД. По-късно ще дам коментари, макар че повечето неща са обсъждани.
Искам да попитам за объркан размер на артикул да им пиша на тях, или да пусна диспут в пейпал. От маратонките на адидас с Мечо пух са ми пратили 18 при поръчан 25-ти номер...то и за подарък не стават ooooh!

# 496
  • София
Здравейте, получих доста поръчки на куп от СД. По-късно ще дам коментари, макар че повечето неща са обсъждани.
Искам да попитам за объркан размер на артикул да им пиша на тях, или да пусна диспут в пейпал. От маратонките на адидас с Мечо пух са ми пратили 18 при поръчан 25-ти номер...то и за подарък не стават ooooh!
Пиши им и кажи, че ще ги връщаш. Процедурата е тромава, ама все пак....
Питай ги за адрес и кажи, че ще сложиш бележка за разходите по връщане в кутията Peace

# 497
  • Пловдив
И за балеринките Пума и марковите маратонки си имам теория... аз не ги поръчах, защото са същите като миналогодишните, сребърните ако се сещате, тях си ги поръчах 37, по принцип обувки 36 нося и си мислих, че тези ако не ми станат, т.е. ми са големи,  с една стелка или петичка ще са ок. Да, ама не - малки ми са, или по скоро къси и широки  Laughing В последствие се оказа, че от Пума нося 37 1/2. Найки например нося 38 или 4.5, да не говорим за Адидас -> 38 1/2. От там идват и повечето грешни отзиви, за балеринките Пума бих казала, че си отговарят като за Пума, иначе за мен са умалени Wink, а ако сте м/у два номера като мен, нито едните няма да ви станат, защото в ЛР няма половинки Peace

# 498
  • Варна
Аз нося между 37 и 38, но си взех 39. Mr. Green Embarassed

# 499
  • Сливен
Ммм и  аз да поспамя .Може да ме изтрият после  .Аз си взех 38 ,ами имам 37 ,нооо купувани от Англия ,уж същите ,но нищо общо  Rolling Eyes . 37 са ми тесни,защото ми е широк кракът ,и си мисля 38 ще са ми по свободни,ами   Crazy хлопат ми ,кракът ми се вади направо.Надявам се лятото от жегите като се понадуят малко да са ми ок  Joy .Мда и на моите старите подметката им е цяла,а на тези изрязана,направо се чудя как се върви с тях.
 И сега да коментирам  клинчетата- стягащите.Получих моето,по съвет си взех по малкият размер .Д-то ми е голямко 38-40,че и 42 понякога, зависи от различните марки.Взех си размер С-М ,щях да получа удар като видях първоначалното състояние на клинчето,мяза го на бебешко клинче за ръст 62см  Joy ,голям смях ,ама горе долу се намъкнах ,все още го придърпвам нагоре,но пък отгорна страна ми се набира надолу.мисля че ще свикна все пак.Отчет засега даден,другите работи са коментирани  Peace

sis7
аз имам такова за отказан 1 арт. за 1е ,за него имам чек .Даже си го получих по пощата вече.виждах го обаче в акаунта си,но съм платила с карта и ми писаха да го върна,чак тогава ще ми го сменят. пусни им диспут  Peace

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 16:03 от 1202

# 500
  • Пловдив
Мами, получихте ли вече нещо от марката KIHAWO? Как са като размери? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми измери момчешка блузка размер 114 или 126 см. Малчо е 108-109 см висок и на блузките от ЛР и Окаю 114 размер вече му късеят ръкавите.
Благодаря предварително    bouquet

За сега имам получено само синьото яке дето беше 6.90,но е 126 размер,ако искаш малчо ,като се събуди ще ти го меря.Много ми е странно това че са ви малки блузките 114.Ние сега сме 114 см и си ги носим без проблеми,тези тънките на окаоу и ларедут имаме,не са ни къси,но и моя малчо е много слабичък.Запасила съм се и със 126 ,мислех че тази пролет ще ги носим,ама ми се струват доста големи.Даже има суичъри 114 дето са му големички,ама си ги носи Simple Smile

Аз нося между 37 и 38, но си взех 39. Mr. Green Embarassed

Еееее ти си прекалила,да си жива и здрава,пак ще ги пуснат,макар че...... много съм съгласна с

И за балеринките Пума и марковите маратонки си имам теория... аз не ги поръчах, защото са същите като миналогодишните, сребърните ако се сещате, тях си ги поръчах 37, по принцип обувки 36 нося и си мислих, че тези ако не ми станат, т.е. ми са големи,  с една стелка или петичка ще са ок. Да, ама не - малки ми са, или по скоро къси и широки  Laughing В последствие се оказа, че от Пума нося 37 1/2. Найки например нося 38 или 4.5, да не говорим за Адидас -> 38 1/2. От там идват и повечето грешни отзиви, за балеринките Пума бих казала, че си отговарят като за Пума, иначе за мен са умалени Wink, а ако сте м/у два номера като мен, нито едните няма да ви станат, защото в ЛР няма половинки Peace

Специално за маналогодишните сиви твърдо съм на твоето мнение.Имам черни от по предната година и миналото лято си ги относих,с такава радост си поръчах и сивите и като дойдоха-хоп стискат ми,опитах се да ги разтъпча,но неееее продадох ги,сега много се замислих дали да си пускам тези,но така ми се искаше белички и за мое щастие са ми идеални.Иначе и аз като цяло обувки и сандали нося 36,маратонки и ботуши-37/Пума и Найк всички са ми 37 номер,но явно си е и до партида,особено,ако си между два номера  Peace

Иначе и аз сутринта взех колетче с 4 пакета,за щастие всичко си е налице,повечето неща са коментирани.По-късно ще кача и снимки.Най съм доволна от бельото-стягащото,така хубаво ми залепна,като видях колко е ню-ню си викам това е абсурд да надяна,но вече 2-3 часа си седя с него и ми е много комфортно Simple Smile Благодаря че споделихте   bouquet

и сега да питам,някой получил ли е такова писмо в пакета си http://prikachi.com/images/184/4416184x.jpg имам го в два от пакетите в които ми е отказан по един артикул,парите бяха изтеглени,платила съм с пейпал и предполагам ще ми върнат там парите,още нямам нищо в мес рембосмана.....(или както се казва) не ми се набира писмото да го превеждам,а така нищо не отбирам,та ако някой може да помогне  Praynig

1202 и ти си се посмяла като мен,но мен много ми допадна,дано има и ефект Simple Smile

Ето и снимките http://www.album.bg/sis7/?view=3&page=1  И само да похваля и блузката на AWS-розовата,много ми хареса и ми седи добре Simple Smile няма я сега в сайта да я покажа Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 16:17 от sis7

# 501
Щели да ти пратят артикула, когато е наличен. Ама това малко невероятно ми се струва.
Ако искаш да ти върнат парите, веднага щели да ти коригират сумата.
И да си пазиш фактурата.

Това е накратко. Пиши им, че искаш да ти върнат парите в Пейпал-сметката ти.

Пък аз тоя клин само веднъж съм го обула с една по-вталена рокля. Нямах проблеми с дишането, добре беше. Да взема да си го надена ли  Rolling Eyes Ама първоначалното възприятие при вида му е  hahaha

# 502
Здравейте, знам, че хиляда пъти е коментирано, но от 20 мин се мъча да вляза и да сменя адреса за доставка, без да поръчвам и да стигам до втора стъпка. Може ли линк към точното място. Предварително Благодаря!

# 503
  • Пловдив
Щели да ти пратят артикула, когато е наличен. Ама това малко невероятно ми се струва.
Ако искаш да ти върнат парите, веднага щели да ти коригират сумата.
И да си пазиш фактурата.

Това е накратко. Пиши им, че искаш да ти върнат парите в Пейпал-сметката ти.

Пък аз тоя клин само веднъж съм го обула с една по-вталена рокля. Нямах проблеми с дишането, добре беше. Да взема да си го надена ли  Rolling Eyes Ама първоначалното възприятие при вида му е  hahaha

Благодаря ти Simple Smile
Сега ще спретна едно писъмце Simple Smile С преводача,дано ме разберат Simple Smile

# 504
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам въпросче за клинчетата за отслабване.
Целодневно ли го носите? Получих М, но ми се вижда много малко -може би на децата ще стане.

# 505
  • София
Взех 4 пакетчета от СД от всичко съм доволна.
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-jersey.aspx?productid=32420 … 1&secintref=0
тази пижама е супер.
http://www.laredoute.fr/vente-short-a-carreaux-enfant-garcon.asp … 2&secintref=0
тези панталонки са хубави.
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-enfant-gar … 3&secintref=0
и тази е супер
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-sans-manche-enfant-garco … 2&secintref=0
и потничето е супер, стегната материя.
Всичко е р-р 150.
Другите неща са коментирани.
Тази блуза е супер взех я за 2 евро, но и за 4 си заслужава
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-imprime-ou … 1&secintref=0

# 506
  • София
Момичета пратките, които са ви Термине да не би да са с буквен код?
Днес пуснах 3 - две с цифров код и са на 4-та стъпка, а една с буквен код пак е на 4-та стъпка но вместо "En cours" в статус е " Terminй". Забелязах, че вече излиза кой код сме ползвали, вместо буквения ми изписва aniichavo Thinking

# 507
Момичета пратките, които са ви Термине да не би да са с буквен код?
Днес пуснах 3 - две с цифров код и са на 4-та стъпка, а една с буквен код пак е на 4-та стъпка но вместо "En cours" в статус е " Terminй". Забелязах, че вече излиза кой код сме ползвали, вместо буквения ми изписва aniichavo Thinking
Не, две от терминираните ми поръчки на двата акаунта са с код 47899.Явно не зависи от кода.

# 508
  • София
Дано ги получим  Confused Все пак Terminé с преводача ми го превежда като завършена  Laughing

# 509
  • на морето
Опитвам се да отворя линкове от тази страница,но всичко ми го дава изчерпано.Даже от единия акаунт налични стоки се опитвам да вкарам по реф.номер в другия акаунт и пак ми ги дава като изчерпани.Пробвайте и вие.Ето от тук:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … %2723107224%27%29

Общи условия

Активация на акаунт