LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Да направя кратък отчет - спортните панталони на Пума от 5 евро са си дамски и не са тип клин, много хубави, малко дълбоки, за съжаление на мен са ми дълги. Грешката е в мен , де аз съм ниска. Laughing
Бермудите на Пума, получих 36 отговарят си, бастите горе наистина разширяват леко ханша, но не е фатално, ще се носят.
Тениска Левис, 36 уголемена според мен или моделът е твърде дълъг и широк. Материята е тънка, идеална за горещо лято.
Тениска Лий с лен, също много приятна, модел по тялото, но описва всички излишни сланинки. Mr. Green

Две детски пижамки на Кихаво, отговарят си, добре ушити, намалени с код.
Шал и шапка цвят охра, цветът е ужасен , лай*ян, шапката не ми стои добре, шалът е хубав.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:04 от Хексе

# 541
Момичета поръчката ми е със статус Livré le 27/01/2012.Това какво означава,че е тръгнала тогава, или отгава е пристигнала.Пиша тези дни на францето теми отг да погледна имената с пратките в БГ но моето не фигурира! КОга ще пристигне, някои имали с пратка от тази дата и вече да си я взел?

# 542
  • Сандански
Момичета поръчката ми е със статус Livré le 27/01/2012.Това какво означава,че е тръгнала тогава, или отгава е пристигнала.Пиша тези дни на францето теми отг да погледна имената с пратките в БГ но моето не фигурира! КОга ще пристигне, някои имали с пратка от тази дата и вече да си я взел?

С този проблем сме много хора....Отговора на Франсето беше да изчакаме и следващия курс  Sad
п.с. Дано си получим нещата Praynig

# 543
и аз съм с чек Sad можете ли да ми дадете адрес ана който трябва да го върна? търсих, но не намерих

Заповядай.

La Redoute, Service Relation Clients, 59081 Roubaix, Cédex 2, France

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:56 от Нини

# 544
Обзор на полученото и от мен:

Тези дънки категорично са умалени или по-скоро приличат повече на слим модел, отколкото на прав модел, и оттам идва теснината им. Не знам дали някой разбира какво искам да кажа.... но размер 38, който съм поръчала и по принцип си нося, съвпада абсолютно като ширина на крачолите с размер 38 на слим модела на Ла Редут, който имам от преди.

Тези туники са хубави! Ако не искате да са ви съвсем свободни, смело поръчвайте номер по-малки. Аз така направих и съм доволна! Шокира ме, че имат подплънки на ременете  Crazy! Не помня откога не бях виждала подплънки на блуза... както и да е, веднага ги отрязах, туниката си стои перфектно, не се губи ефекта на ръкава.

Тези блузи са толкова тънички, че чак прозрачни! Почти съм убедена, че ще се усучат на по-силна центрофуга. За 2Е стават, но 4 не бих дала.

И малко бельо - много съм доволна от всичко там!

# 545
  • SOFIA
Моля  пак  за малко помощ.
От ларедут са ми изпратили един код, но не  мога да го използвам.
Моля някой да ми каже какво е това:

"Vous pouvez utiliser ce code sur tous les articles Redoute hors articles marketplace, pourun montant minimum d'achats facturés de 10 euros." При какви усл. да пазарувам.
Благодаря!

/сори,че пиша в тази тема но писах и в др.  но никой не ми отговори/

# 546
Благодарности на Франсето!
Препоръчвам  
и

# 547
  • Русе
Тази блузка - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-manches-courtes-bebe- … 3&secintref=0 с това панталонче - http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon.aspx?product … 3&secintref=0 - идеална комбинация. Панталонките станаха на малкото и му седят чудесно. Определено се замислям за още 1 чифт от тях......

Маме, може ли размери на тези, знам, че сте доста по-едри от нас, особено на панталони и че ще са ни големи, но все пак. И за блузката също, там предполагам, че ще бъде като за нас.

# 548
Тази блузка - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-manches-courtes-bebe- … 3&secintref=0 с това панталонче - http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon.aspx?product … 3&secintref=0 - идеална комбинация. Панталонките станаха на малкото и му седят чудесно. Определено се замислям за още 1 чифт от тях......

Маме, може ли размери на тези, знам, че сте доста по-едри от нас, особено на панталони и че ще са ни големи, но все пак. И за блузката също, там предполагам, че ще бъде като за нас.

Бермудките са с ластик вътре, регулира се.....

Колан - 28,3
Ханш - 30, 5
Дълбочина отпред - 16,5
отзад - 22,5
Вътрешен ръб, крачол - 15 см.

Блузка -

подмишници - 30,5
рамене - 25,5
дължина - 41 см.

Няма го собственика, не мога да кажа до колко си отговаря, 150 - http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-denim-enfant-garcon.aspx?p … 1&secintref=0

Точно му станаха, той е пухкав.......И.....от моделите миналата година 150 и сега са му големички, а този 150 му заспа.....Имам чувството,че отговаря на 138........

Лотчетата поло са супер като материя, и двата модела....

# 549
  • София
И от мен отчет:
в синьо, за 2.68€, 3ХЛ. Мислех, че няма да го харесаме на живо, поръчах заради цената... Mr. Green Но съм приятно изненадана! Отвътре е ватиран, качествена изработка, харесва ми и на собственика ще хареса, надявам се. Като размер си отговаря, според мен, въпреки, че смятам, че марката като цяло е умалена. Но мъжко досега не бях поръчвала.

Този шушляк за 3€, размер 30/32 за щерката. Само тъничък шушляк е, с мрежа под мишниците. Материята е същата като едни 7/8 панталонки от лятното намаление, 1.50€ бяха, дебнехме ги... Mr. Green Точно комплект ще стане за лятото. Самия шушляк е подходящ за някоя ветровита лятна вечер.

Това долнище, размер 150, цвят грис фонсе е доста тъмносиво. За 5.37€ го взех. Уголемено е според мен, но иначе като качество е екстра. Много сполучливо изпълнение.

Раницата Пума за 11.94€, в черно. Готина е, имаме една отпреди година и половина, цикламена... В сравнение с нея, черната е по-малка и като качество малко е по-надолу...

# 550
И от мен отчет:
в синьо, за 2.68€, 3ХЛ. Мислех, че няма да го харесаме на живо, поръчах заради цената... Mr. Green Но съм приятно изненадана! Отвътре е ватиран, качествена изработка, харесва ми и на собственика ще хареса, надявам се. Като размер си отговаря, според мен, въпреки, че смятам, че марката като цяло е умалена. Но мъжко досега не бях поръчвала.

Много е хубав и аз взех 2, но за съжаление не станаха ни единия ни др на моят мъж и ще отидат за един чужд мъж  Mr. Green  и за баща ми. Но са мн хубави. Само Еви , да те попитам ластика отдолу не е ли малко, като разпуснат, или като е на по-едър човек се уплътнява?

# 551
  • Русе
Маме, нали и двете са за 4г.? Както и си мислех, блузката ОК, ама панталонките - ще помисля.

# 552
Маме, нали и двете са за 4г.? Както и си мислех, блузката ОК, ама панталонките - ще помисля.

Да, и двете са 102.....

# 553
  • София
Дени, не знам още. Аз го премерих и установих, че ще му стане като размер.
Качеството изглежда супер и едва ли ластика ще се разшири.
А и наистина на по-едър човек няма да личи, но и модела е такъв, според мен.  Peace

Ето малко снимки (но не са качествени)  Embarassedhttp://mamaevinka.snimka.bg/hobby/laredut.519769.26415301

# 554
  • Русе
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт