Фотография - тема 70

• 47 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
здравейте от мен...искам да ви попитам...имам една снимка...много се харесвам на нея....но кожата на лицето ми е лъскава....как да постигна този ефект все едно е снимка от вестник?...
Има уроци за ретуш на кожа Simple Smile
Ето един цък и още един цък
Успех!

# 46
Дай пример със снимка какво искаш да постигнеш.

Моята Сияна в сериозна роля:

waiting for spring by Svetlana Bekyarova / freesoul, on Flickr

waiting for spring by Svetlana Bekyarova / freesoul, on Flickr

# 47
Фрии, прекрасна и бяла! Много ми харесва, чакар на каката да й се отдава повече тази роля Simple Smile

От мен много цвят...толкова, че на места е изтрещял  Simple Smile))

Colorful..... by Photography By Kemi H, on Flickr

# 48
Благодаря. То едва намерих няколко сериозни кадъра на малкото, на другите е нахилена и кискаща се.  Laughing Този първия кадър го погледнах преди малко на некалибриран монитор и се ужасих колко е розов. Добре, че ти го виждаш ОК. Мога да го направя съвсем бял, както си е в оригинал, обаче става много стерилен.

# 49
 При мен не е розов, аз го виждам екстра, но на мен ми харесват такива тонове, леко топли. Вторият е по-студен и там е супер! Страхотни са и двата!

# 50
Мале! Аз съм изпуснала доста от новата тема! Записвам се, за да следя и се връщам да чета!

5 by lidya_gadjeva, on Flickr

# 51
Запис, да не ви изпусна... Кадърче от лятото, на което се упражнявах... без претенции...

untitled-1 copy by moarain, on Flickr

Гледам хубавите ви снимки...

# 52
Цял ден вися тук,разглеждам, мотая се и понеже имам скоро РД, половинката се чуди какво да ми подари. Измислих следното и той се нави Mr. Green

Реших да комбинирам камерата ми Никон Д80, с обектив Никор 50/1,8 и да ги пусна за продаване в базара. Crazy В замяна на това му пуснах следната оферта, да делим 50:50  + парите от старата ако ги продам разбира се и да си взема нещо ново. Разбира се желанията са големи, но възможностите са следните:
- ново Д 7000
- ново Д 300 S
 или Д 700 на старо

Побърках се от мисли цял ден и не знам какво да правя...вие какво бихте направили на мое място? Thinking

# 53
Ако бях аз, бих избрала това горното  Heart Eyes

# 54
Ако бях аз, бих избрала това горното  Heart Eyes
подкрепям Simple Smile и обективи също, и после загубите при продажба са малки, ако не и никакви

# 55
Д700  на старо би било супер,  само че такива  оферти излизат веднъж на сто  години.
Аз като  казах, че съм се подертила с какво  ще  ъпгрейдвам ми се смяхте, ама е  така. Освен това дори на старо, няма  да го намериш за  по малко от  3000лв.  Отделно от това,  трябва да помислиш и с какви обектви ше снимаш, ако тръгнеш към Д700.  
Д  300s (2009) нов е  2 300лв, а   D7000(2010)  e  2000лв. Когато   избирах, взех  Д7000 (2010г)  със съображенията, че е  по-нова камера, а  отзивите бяха повече   от добри,   Д300 е 12 мп, другата   16, освен това   нямах  в повече   разликата между  двете камери и решението си дойде само.
Имай предвид, че базара е пълен с оферти  на  Д90 и на  Д80, но между двете хората избират  Д90, ако тръгнеш да продаваш и да купуваш на старо шанса да стоиш  без камера известно време  е  голям. Не знам колко  ти помогнах.

# 56
Благодаря ви!
Джали, напълно права си! Няма ги, но аз все си мисля, че нещо ще изскочи, ама кога не се знае. Най-вероятно ще да е Д 7000, спомням си, че всички бяхте доволни и има много добри отзиви за него.
Д 700 е ок, но дори и да излезе от някъде, обективите си остават същите както до сега. Евентуално лятото нещо ако взема новичко.

Ще помисля още малко и ще видя какво ще предприема.

# 57

Днес е доста мразовито, предпочитам снега и минусовите температури  Whistling

Ах, ах- Кеми в какви размисли си изпаднала, но за съжаление Джали ти е отговорила най-изчерпателно
въпреки, че аз ако снимах като теб директно без размисли бих минала на Д700 Simple Smile

# 58
В интерес  на истината като излезе  Д800 аз  силно се надявах, че  малко ще паднат цените и ще мога да помисля  за Д700, обаче не предвидих  че Никон ще го спрат от  производство,  в момента все още може да се  внесе  от  вън, но  това  автоматично прави  3700. Т.е  в известен смисъл  става леко непостижима тая камера, освен ако не изкараш на часа   всичките пари и да се надяваш, някой да ти го донесе- тука наличен го няма.

# 59
бързам да се похваля, че току-що си поръчах един д700. с голямо нетърпение очаквах д800, но нещо не ме плени като се появи. после пък реших, че е глупаво от моя страна да си купувам нова камера, при условие, че моята си работи още. но тъкмо прочетох дилемите на кеми и отворих да видя какво предлагат тукашните магазини и попаднах на супер оферта. малко импулсивно си го поръчах, но пък много се радвам! като пристигне, ще се отчета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт