АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Дами някоя от вас да е чувала и да знае за ей това нещо http://www.mothercare.com/Babycare-Relief-Machine-Rental-Service … s=related-tab-3-5  newsm78

# 196
Добро утро!

За дрехите - нищо не съм купувала още, защото не съм на работа, а ако излизам карам със старите дънки. Ще видя да си взема обаче нещо, когато започна работа отново. Иначе за КОНТИ - мога да кажа само добри неща, съвсем случайно, без да разпитвам, изкарах предната бременност с техни дрехи, просто бях в Пловдив и ми харесаха нещата. Сега обаче разгледах дрехите, нищо не ме грабва - от панталоните има някои хубави, но без да се пробва не бих поръчала.

За боцканията - и при мен ги има, даже често, но гледам да не се паникьосвам, все пак не може пък нищо да не ни заболи, когато всичко се разширява.

Аз съм ЗА разчистването на невлизащи във форума девойки и ПРОТИВ данните на първа страница, струва ми се безсмислено и утежняващо темата.

И да се оплача - дъщеря ми отново е болна и то доста по-тежко от първия път. Вчера цял ден е с температура, стигна 39,5. Тази сутрин пак - много ме е страх да не се разболея, а тя само за мен е залепена, обясних и че аз не трябва да се разболявам, то милото си слага ръчичката като кашля, но това незнам дали ще ме спаси. Не мога да не я гушкам, само хленчи за мен и не иска да стои с баща си. Иначе пия Цитросепт, дано да устискам.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 07:57 от ~Галка~

# 197
  • Пловдив
Галка грижи си се за детенцето и не го мисли. Важното е то да оздравее в момента.

Относно дрехите на конти през предишната бременност ходих в техните магазини и кройките хич не отговаряха на моето тяло. Приличах на чувал с картофи. Купих си един панталон от там но го носих само два пъти. Хич не ми беше удобен.

# 198
Добро утро Simple Smile

Галка,  мога да ти предложа неща които свършиха работа при нас. Можеш да набъркаш 100 мл. прясно мляко и 100 мл. мед с едно прахче ванилия и давай на детето през 1/2 час по една супена лъжица (това е за кашлицата и е при положение, че детето е достатъчно голямо и ползва и мед и прясно мляко) и за бързо сваляне на Т можеш да намажеш стъпалцата й с мед и да й обуеш чорапчета. Компрес на гърдите си правих аз с мед намазан на надупчена хартия за печене. На дъщеричката си можеш да го направиш, но на гърба. Успех, бързо оздравяване и да се опазиш здрава. Simple Smile

# 199
Много благодаря на всички   bouquet

Виждам че при всеки се получават бодежите. Много е приятно, когато чуваш и други мнения и можеш да споделиш с дами, които са на твоите вълни.
Тези от вас с операции, като мен ще има да ни опъва и боде повечко. С  разрези и конци... Дано не са много болезнени. Само това пожелавам на всички  Hug Hug Hug

# 200
Добро утро.Май този сняг неиска скоро да си тръгва .Вече искам да дойде пролетта.
  И  аз имам от време на време някакво боцкане,но като си полегна и поспира.Моята операция и белег е от  преди близо 4 год. и немисля ,че като се обтяга корема ще ме боли понеже е там или поне така се надявам.
  Няма какво да се похваля при мен нищо ново. Вчера като се видях с приятелките ми и другата се досетила още като ме видяла през декември. Само на мене ли ми е личало от подут корем нали имах проблеми почти месец с него и бях още от 2 месец като сега . Просто изчаквах да мине време защото при 1-та бременност и казах веднага ама то извънматочна  и  сега ме беше страх докато не видя ,че всичко е точно и си е в матката бебчо .
  Моята консултация е чак в края на месеца,на софия при моят лекар немога да отида заради този сняг  и едвам ще изтърпя прегледа, искам да видя колко е порастнал.
  Дрехите не ми стават в смисъл панталоните немога да ги закопчая а съм качила едва 3 кг не че са малко и сега си нося само клинове и туники .Тук при нас няма магазини за бременни и трудно ще намеря дънки с парче плат отгоре и затова и не търся за сега .
  Това е за сега от мен.Усмихнат ден ви желая  Simple Smile

# 201
Добро утро от мен, сега ставам, спах 14 часа  Laughing ужас направо  Laughing гледам обсъждате дрешки, аз като пълна винаги са ми били проблем, а сега направо не знам, вчера си купих два анцуга и една блузка за лятото и една рокля вълнена упитичка като за мен, аз не обичам да ходя с упити дрехи  Laughing та, не знам, особено лятото каквото ще съм свинче не знам какво ще нося  Laughing но като цяло вчера не исках да ходя в магазин за бременни, защото освен цените, дрехите са уникално грозни и са за слаби бременни жени, т.е. широки само в корема  Laughing та, отидох в Макси мода, ама те пък там едни елегантни бабешки неща за по над 60 лв. също и викам баси.. та, не знам кво ще нося, болна тема ми е това  Laughing

# 202
Мамчета, и аз се оплаквах от такива болки и боцкания, даже доста се бях стреснала и отидох при доки. Обясниха ми, че е от нарастването на матката, а болките отстрани са защото възлите я придърпват нагоре към корема и т.н....
Тази сутрин се събудих със странен ентусиазъм и след като изядох 3 сухи пасти за закуска се захванах да бъркам диетичен руски сладкиш с извара. Ако стане хубав ще ви кажа рецептата. Всъщтност ако изобщо стане, защото последния път когато се опитах да правя сладкиш излезе нещо като супа... Embarassed

# 203
Аз харесвам дрехи за бременни, които после могат да се носят и от не бременни- струва ми се малко излишно да се инвестира в дрехи, които ще се носят само месец- два. Дънките могат да се носят после пак- стига да ви стават, но има дрехи,дето са само за един известен период в бременността и те за мен са излишен разход. Но това си е моя гледна точка. Wink

# 204
  • София
magi_g, ето тези мисля че не са лоши http://www.mia-bg.net/denim/54--100300.html, но като цяло в този сайт не ме грабнаха панталоните. Аз ходих до пътеките в Младост, но и там не съм очарована, въпреки че цените са 40-50лв. за панталони и дънки. Затова пък си купих една блузка, която е подходяща и за по-голям корем. Взех и едни джинси, които се оказаха доста големи, не знам защо там се видях добре в тях, но като ги обух за първи и единствен път, се оказа, че ми се смъкват. Май ще са за по-натам.  Laughing

dbs, имаш ли скрити съвети и за болки в гърлото и хрема, събуждам се вече 2-ри ден с едно парене в гърлото и продължавам да кихам. Това с меда и содата не мога да го поглъщам, в носа пръскам спрей Низита и правя инхалации с лайка, но не минава... Hug

# 205
  • София
Добър ден на всички  Simple Smile Вчера от скука решихме да отидем с таткото на малкото да разгледаме един нов магазин(или поне ние не го знаехме) само за бебешки неща.Казва се Вис Виталис и на мене много ми хареса магазина.Има,мисля че,всичко за малкия човек.Харесахме си вече количка и дори щяхме на момента да я вземем ама няма смисъл засега.Харесах си и креватче за малкото ама не знам как ще навия бащата за него,че попринцип много неща ще ни подарят наши познати,които вече имат малко по-големи деца.Дори и количка може да ни подарят,но като видях какво представлява вчера в магазина и се отказвам от нея.В нея бебето като стане на 6+ месеца и легналото му положение е полулегнало гръбче с вдигнати краченца,което ми се вижда много неудобно за едно бебе...Който е от София или Пловдив ако има желание може да разгледа магазините на веригата.Поне аз останах много очарована и от цените и от стоката и май бебо ще бъде обзаведен главно оттам  Laughing Иначе това е креватчето Simple Smile http://visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=408

# 206
Добро утро мами, каква зима Simple Smile само в къщи да се дреме не е работа, цял ден само се чудя какво да сготвя и да ям с малкия фастък..Ах ах да се стопля, че да ходим да купуваме мартенички Simple Smile
Наякой попита за моята количка Пег перего http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10143 това е модела и цвета е същият, просто 6 плюс никакви оплаквания, най важното мами гледайте да е с цяла дръжка, за да можете да я бутате с една ръка количката, ако е с две раздалечени дръжки количката се бута трудно ако не и невъзможно с 1 ръка Simple Smile

# 207
абе я кажете трябва ли да се черпи в работата? Че мъж ми вика как така ще черпя за нещо дето не е станало  Laughing ама аз си мисля, че някъде съм чела, че поне с бонбони се черпят колегите.. не знам.. я кажете вие или половинките как съобщихте в работа? благодаря  Hug

# 208
Ами според мен не се черпи. Когато се роди бебчето тогава мисля. Дори за някои колеги мъже чак като почерпят, че са станали бащи тогава разбираме, че са чакали Simple Smile

# 209
  • София
Аз мисля утре да съобщавам на колегите и съм взела бонбони за целта (ще черпя само в нашия отдел де, не цялата служба), макар че те сигурно ме подозират от доста време Mr. Green и едва ли ще ги изненадам. На шефката си съм казала вече, но тя пази тайната Laughing

Мислех да ходя днес до Премама (за дрехи), но като влязах в сайта им да видя какво има разгледах всичко друго, но не и дрехите Embarassed и сега направо не смея да вляза в такъв
магазин, че нещо взеха да ме сърбят ръцете да купувам бебешки нещица. Аз съм решила да започна да разглеждам колички и легла след 20 сед поне, но да видим до кога ще устискам Mr. Green

Гунди напълно подкрепям мнението ти за дрехите и мислех изобщо да не си купувам специално за бременни а да си карам с нормални, но като гледам няма да стане тая работа с панталоните. Пък аз имам една фигура, дето винаги ми е било трудно за си намеря подходяща кройка пък сега не ми се мисли Cry

Общи условия

Активация на акаунт