Мъже, защо кръшкате?

• 67 666
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 615
Типично Simple Smile
Изкарвате се супер вървежни - всички умират да ви го подхванат, и супер потентни - не ви стига една жена, но като ви се зададе въпроса и се започва с локумите.

Въпроса е зададен глупаво...

Всеки въпрос, който не ни харесва може да се определи като глупав Simple Smile

останалото го оставям на вашето въображение!!!  Whistling  Laughing

М, то като гледам, повечето неща са си само във вашето въображение  Laughing но щом това ви кара да се чувствате добре, ок Simple Smile

# 616

Любовта, обичта е място за Двама.Ако вървят разделени, всеки по своя път, за каква обич говорим?

А, не само за двама. Човек може да обича много повече от един, а много често само себе си.

# 617

Соте си беше признал / ако не се заблуждавам/, че е кръшнал, даже се поувлякъл, но явно му е дошъл акъла или са успели да му набият канчето.
Иначе, мъжете кръшкат много повече от жените. Аз не познавам такъв който да не кръшка додето може. Ако познавам, то просто не съм чула. 

Снежке айде без конспирации ако може!!!  Laughing
Нали знаеш че акъл и мензис не ти ли дойдат ич и не ги чакай!!!  Laughing
Нека Краси ти обясни за нейният мъж... според нея няма начин да и кръшка.. помоли я да те запознае с него!!!  Mr. Green

Любовта, обичта е място за Двама.Ако вървят разделени, всеки по своя път, за каква обич говорим?

Че кой е казал че вървим разделено... просто не се задушаваме от любов... а ако ми каже някоя че мъжът и стои плътно до фустата.. тц... няма начин просто, всичко си има граници.. ако под любов и обич разбирате да се гледате постоянно в очите и да се съобразявате за щяло и нещяло с другия... не става... обичта има доста измерения, някои дори убиват от любов... но да робувам на някоя защото я обичам... айде нема нужда.

# 618
Извинявай Соте!
На Краса мъжа й е прекалено идеален за мен, а и нямам никакво желание да се срещам с нея по такъв повод.

# 619
Жените прощават изневяра до два пъти

Цитат
Жените са готови да простят изневяра не веднъж, а два пъти, показва ново проучване на британски учени, които анкетирали две хиляди мъже и жени на Острова, съобщава БГ Нес.

53% от участниците в проучването били готови да простят изневярата на партньора си два пъти. Три грешки вече са непростими, сочат още резултатите.

За разлика от жените, мъжете по-трудно могат да преглътнат измяната на своята половинка. Само 13% от представителите на силния пол биха дали втори шанс на жена, преспала с друг мъж, дори и да е било еднократно.

http://bgtatko.bg/19225/jenite-proshtavat-iznevyara-do-dva-pati/

# 620
Така де,Соте,ти не  каза ,как така се научи да не ревнуваш жена си?
Никога не те е притеснявал факта ,че може да попадне на някой по-способен?Нали в това се изразява мъжката ревност,или греша?

# 621
Цитат

Че кой е казал че вървим разделено... просто не се задушаваме от любов... а ако ми каже някоя че мъжът и стои плътно до фустата...............
Айде пак крайности.Щом не хойка когато , където и с когото си поиска, значи е зашит за фустата на жена си.
А така да ти е минавало през ума, че има и друг вариант?Всеки си има хобито, приятели, но И ВСЕ ПАК МУ ПУКА за другия....и не му трябва да живее в свой собствен свят, защото светът, организиран и уреден от Двамата, му харесва?!

Цитат
ако под любов и обич разбирате да се гледате постоянно в очите и да се съобразявате за щяло и нещяло с другия... не с
Не съм чула някой да приема гореописаното за нещо различно от затвор.
Но и всеки да живее своя си живот, и чат-пат да се прибира , за отчет, колкото да му видят очите и че още е жив....е всичко друго, но не и любов и обич.
Пък ти го наричай както си искаш.А и щом жена ти я устройва подобен вид съжителство, значи можеш да се гордееш със себе си.    Laughing

# 622
Соте си беше признал / ако не се заблуждавам/, че е кръшнал, даже се поувлякъл, но явно му е дошъл акъла или са успели да му набият канчето.
Иначе, мъжете кръшкат много повече от жените. Аз не познавам такъв който да не кръшка додето може. Ако познавам, то просто не съм чула.  
Абе да ти кажа честно и аз. Но нали знаеш - всеки се надява да го подмине тая чаша.  Laughing И аз все устройвам капани на моя белким се хване, но той явно е много умен щото все се оказва, че нищо не съм познала.  Laughing Или пък действително не кръшка, но до сега не съм била с мъж дето толкова дълго да не го хвана. Явно тоз моя е спец. Много ще се радвам един ден да го хвана, само за да му натрия канчето /любима част, особено като му видиш физиономията, че си го надхитрил - големия хитрец/.  Mr. Green Това, което ме вбесява е, че по дяволите, може един мъж да ме превъзхожда по хитрост!  Laughing

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 14:03 от HAPPY_QUEEN

# 623
Ако обичаш един човек, теоретически не би трябвало да имаш нещо против да е щастлив извън семейството.
Това теоретически,на практика трудно се постига.

# 624
Абе за какво "щастие" си говорим в случая? Това ли е то "щастието"?  Laughing Пф, е*ах го щастието. За мен това не е щастие.
Също така теоретично, ако обичаш някого, няма да го нараниш. Но всичко това е толкова, толкова идеализирано. Всеки си има свой начин на обич, а някои просто не могат да обичат.

# 625
Ако обичаш един човек, теоретически не би трябвало да имаш нещо против да е щастлив извън семейството.
А ако този човек те обича, защо е против да си щастлива вътре в семейството?   Laughing
Парадокс, нали?
Значи, ти го обичаш и нямаш против той да е щастлив, дори извън семейството.
И той уж те обича, ама нещо не му пука ти дали си щастлива....хич не се грижи за твоето щастие.
Ами....мерси, от подобен двоен стандарт.
След като аз се грижа за неговото щастие, очаквам същото отсреща.

# 626
Ако щастието ви се разминава на моменти ?

# 627
Може това в семейството да не му е достатъчно..
Може и да е обратния вариант-жената да търси щастие навън..
В крайна сметка като се ожениш ти не си копуваш партньора-той не е твоя собственост...

# 628
Руми, сега звучиш като Соте.  Laughing
Аз на това не му викам "щастие". Ако това е щастието, всички щяха да са щастливи и доволни. Това е глупост (за мен и само за мен).
А за "собствеността" малко: имаш предвид само физическа собственост ли? Ами къде отиде физическата, духовната? То ако нещата бяха само физически май проституцията щеше да е най-добрия вариант. Или безплатната ку*варщина е за бедните.  Laughing И това ли наричате "щастие"?!??!  ooooh!
Собственост не, но при всяко партньорство има определени правила, закони, конституция. Който не играе по правилата биха изхвърлен от играта. Който не иска да играе по тях, по-добре да не се захваща с тази игра (партньорството), а да си кара в различни етапи на живота с различни мъже/жени. В партньорството има някакви правила, но двойката решава какви да са те. В случая със Соте много се чудя дали жена му знае какво са се разбрали.  Rolling Eyes  Laughing Щом той крие, вероятно  тя няма и представа.

А има и друго - ако сте стигнали до там, че да не сте щастливи заедно, поне се разделете да ви е честна работата. То не сте ли щастливи заедно, защо да сте заедно?  newsm78

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 14:57 от HAPPY_QUEEN

# 629
Всичко това което казваш Хапи е чудесно,обаче аз не знам да има  такова нещо, като договор за приятелство или любов.
Може да звуча малко като Соте,незнам дали това е така,но и аз като него имам по-дългогодишен брак и човек се променя с годините.

Общи условия

Активация на акаунт