Мъже, защо кръшкате?

• 66 176
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 155
Е, критическата  Joy

# 1 156

Хахаа..  Laughing.. мислиш ли че е тя ?  Laughing

# 1 157

Хахаа..  Laughing.. мислиш ли че е тя ?  Laughing

Ми ти кажи де, аз съм само на 31  Joy
Сега, сериозно – така съм чувала   Peace

# 1 158

Клишета Вилико, критическата е само в главите на хората.. нещо като извинение за действията.  Wink
Като пораснат децата и скуката ги налегне... се почват едни филми, сякаш това е последният влак да открият нещо ново в секса като изживяване и емоция.
Уви.. едно и също е.. само дето може да се попадне на по качествен материал.. като по младо нещо.  Laughing
За някои усилията сигурно си струват..  Laughing

# 1 159
Всъщност при жените наистина има и ти сам го знаеш. При мъжете не зная...
Важното е всичко да се прави с...акъл  Wink

# 1 160

Точно.. в изневерите се налага да се прояви истински професионализъм  Laughing.. само идиотите ги ловят и стават драмите после.  Laughing
Идиотията и замъгленият поглед, водят до невероятен завършек... при който и да не ти се иска, няма къде да мърдаш... тъй че първо умната, русата може и да почака!!!  Laughing

http://story.rozali.com/tabu/iznevyara-li-e-platenata-liubov.html

# 1 161

Поне се разбра, ако не друго, че и жените могат да си търсят нелепи оправдания за неща, които не им изнасят.  Laughing В крайна сметка излиза, че мъжете и жените не са толкова различни ама какво постоянно се плюят не знам.  Rolling Eyes

Различни сме HAPPY_QUEEN.. само секса ни обединява, проблема на повечето жени е че се превъзнасят до процес на влюбване, чувства и неща от които бягаме кат дявол от тамян. 

А ти гледаш много едностранно на нещата. Лично аз съм срещала повече разлики между мъж и мъж и жена със жена отколкото между мъжете и жените като цяло, особено пък от сексуална гледна точка - там почти няма разлика, но много зависи кой на какъв тип попада. Явно ти все попадаш на някакви влюбчиви. Предполагам, че не си бил с много опитни жени. Обикновено жените в началото са влюбчиви ама после ела да видиш.  Laughing Аз пък все попадам на влюбчиви мъже. А и мъжът ми, който е хала в секса и никога не му е липсвал секс, като се хвана с мен, каза че има нужда от любов. Но явно всеки има нужда от това, което няма. Което ме навежда на мисълта, че ти любов си имаш ама ти липсва яко секс преживяване.  Laughing Успех!  Peace

# 1 162

И аз помня как женен си загуби акъла по по-дърта и грозна жена - заради която тегли всички възможни заеми - накрая те останаха да се плащат от съпругата - щот той остана без доход и работа  ooooh!

В родата си имам подобен случай.. хвана се пича с жена на годините на майка си, заряза си готината жена и детенцето ???  newsm78
Баси.. кво става, идея си нямам.. изтреще тоя народ и туй то.
Какво ли не прави секса.... на мен ми трябваха 10 години опит, за да го разбера - овладееш ли секса, всички мъже ти падат в краката. Всичко можеш да правиш с един мъж, който е доволен сексуално и съответно всичко (лошо) можеш да очакваш от такъв, който не ти е доволен. Малко са разумните хора, които все пак продължават да мислят в подобни моменти, е има и такива (но са много малко).  Peace

# 1 163

Клишета Вилико, критическата е само в главите на хората.. нещо като извинение за действията.  Wink
Като пораснат децата и скуката ги налегне... се почват едни филми, сякаш това е последният влак да открият нещо ново в секса като изживяване и емоция.
Уви.. едно и също е.. само дето може да се попадне на по качествен материал.. като по младо нещо.  Laughing
За някои усилията сигурно си струват..  Laughing
А стига бе - аз като по-млада бях много зле, точно от тоя тип, от който бягаш - неопитна и влюбчива глупачка. Друго си е да те налегне опита и да поназнайваш това-онова и да не чувстваш нищо, но от младо момиче рядко може да се очакват подобни неща. Там плюсът е по-качествената и свежа плът, но може да ти докара повече проблеми на главата.

# 1 164

Точно.. в изневерите се налага да се прояви истински професионализъм  Laughing.. само идиотите ги ловят и стават драмите после.  Laughing
Идиотията и замъгленият поглед, водят до невероятен завършек... при който и да не ти се иска, няма къде да мърдаш... тъй че първо умната, русата може и да почака!!!  Laughing

http://story.rozali.com/tabu/iznevyara-li-e-platenata-liubov.html
А стига бе! Аз само с идиоти ли съм се занимавала до сега?!  Laughing Има и умни жени, които просто не могат да бъдат излъгани, а има и такива, на които не им дреме понеже и на тях работата не им е много чиста. Не си мисли, че щом жената си мълчи, нищо не знае - жените умеят умело да се преструват.  Wink

# 1 165
HAPPY_QUEEN.. притесни ме с този разбор.  Laughing

Предполагам, че не си бил с много опитни жени. Обикновено жените в началото са влюбчиви ама после ела да видиш.  Laughing

Напротив HAPPY_QUEEN, постоянно все на опитни попадам  Laughing.. и всяка следваща сякаш е по добра от предишната.  Laughing

Обикновено точно това после се превръща в проблем.. сякаш мъжете сме им длъжни. Thinking

Какво ли не прави секса.... на мен ми трябваха 10 години опит, за да го разбера - овладееш ли секса, всички мъже ти падат в краката. Всичко можеш да правиш с един мъж, който е доволен сексуално и съответно всичко (лошо) можеш да очакваш от такъв, който не ти е доволен. Малко са разумните хора, които все пак продължават да мислят в подобни моменти, е има и такива (но са много малко).  Peace

Много, ама много относително HAPPY_QUEEN.. не всичко се свежда само до секс... има жени, които освен секс, нищо друго не могат да предложат.  Laughing

А стига бе - аз като по-млада бях много зле, точно от тоя тип, от който бягаш - неопитна и влюбчива глупачка. Друго си е да те налегне опита и да поназнайваш това-онова и да не чувстваш нищо, но от младо момиче рядко може да се очакват подобни неща. Там плюсът е по-качествената и свежа плът, но може да ти докара повече проблеми на главата.

Самата мисъл за свежа плът е достатъчна да отвее всички опитни мацки в канавката.. за целта е достатъчен опита на мъжа... но ми се струва че този факт побърква опитните жени, сякаш се чувстват пренебрегнати.  Laughing

Има и умни жени, които просто не могат да бъдат излъгани, а има и такива, на които не им дреме понеже и на тях работата не им е много чиста. Не си мисли, че щом жената си мълчи, нищо не знае - жените умеят умело да се преструват.  Wink

Оооо HAPPY_QUEEN.. от умни жени доста мъже са пропаднали.  Laughing
Съгласен съм.. по големи артистки от жените едва ли може да има  Laughing .. а точно преструвките са най опасни.. но се връщат като бумеранг върху собствените ви глави.  Laughing

Скрит текст:

# 1 166
sote-full, не ти се отварят картинките ама си представям - надали е нещо, което не може да се изпусне.  Rolling Eyes

Браво на теб, че на все по-опитни попадаш. Много ми е чудно какви са пък тия опитни, които се влюбват?!  newsm78 Откакто аз станах опитна, мъжете почнаха да се влюбват в мен, а на мен да не ми пука за тях.  Rolling Eyes
А за "после"-то имах предвид след няколко години, а не след секс.  Rolling Eyes

Колкото до секса и жените - има жени, които предлагат много повече от секс, но никой не го интересува, така че интересите определят търсенето. При мен като мъжът е доволен от секса, почва да се интересува и от "повечето", като не е, не го и вижда.

За свежата плът сигурно си прав. И аз все още предпочитам по-млади от мен, но понякога ми се ще да попадна и на някой по-опитен, който да ме накара да се почувствам истинска жена, а не все аз да съм водещата (то омръзва).  Laughing За всеки случай, ако трябва да избирам между младо симпатично и неопитно момче пред опитен сбръчкан мъж със шкембе и аз ще избера момчето.  Peace Добре че все още хващам окото и на по-младите, че като гледам как са се запуснали връстниците ми, имам чувството, че по-скоро ще се отрека от секса отколкото да съм с някой такъв. Абе като имаш красив мъж като манекен е много трудно да ти хареса друг.  Laughing

# 1 167
  • Там, където ме обичат
За всеки случай, ако трябва да избирам между младо симпатично и неопитно момче пред опитен сбръчкан мъж със шкембе и аз ще избера момчето.  Peace

Защо трябва да има драма и дилема,
най-добре и двамата.   smile3508

# 1 168
За всеки случай, ако трябва да избирам между младо симпатично и неопитно момче пред опитен сбръчкан мъж със шкембе и аз ще избера момчето.  Peace

Защо трябва да има драма и дилема,
най-добре и двамата.   smile3508

Да бе! Този със шкембето...  Sick Най-добре двама млади и хубави.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт