Мъже, защо кръшкате?

• 66 190
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 125
И обратно, НЕпроменящи се хора ме плашат.................
То зависи от промените.
Ако изведнъж реши да става Мачо, Дон Жуан, наркоман и т.н.,.....ами, мерси от такивИ промени.      Laughing   предпочитам си го все същия, както си го познавам от началото.
Промяна приемам само в посока, да ме обича все повече с всяка изминала година.      Laughing   иначе-твърдо Нье.    Grinning

# 1 126
И обратно, НЕпроменящи се хора ме плашат.................
То зависи от промените.
Ако изведнъж реши да става Мачо, Дон Жуан, наркоман и т.н.,.....ами, мерси от такивИ промени.      Laughing   предпочитам си го все същия, както си го познавам от началото.
Промяна приемам само в посока, да ме обича все повече с всяка изминала година.      Laughing   иначе-твърдо Нье.    Grinning

Е, стига де, имах предвид градивна промяна, и на мен реши ли да ми се прави на Казанова, промяната му хич няма да я приветствам. Примерно да се самоусъвършенства, да напредва в това, в което е добър, или ако не е добър в нещо, а това му пречи, да го оттренира, докато започне да го прави... Нещо такова визирах. Например, мой бивш приятел, ами с него се познаваме, откакто беше 11-ти клас, в момента е завършил университет, ами в този човек няма никаква разлика от тогава до сега. Разликата е, че вече не ходи на училище, изглежда малко по-различно и се облича по друг начин. В начин на мислене, нулева разлика.

# 1 127
       С тез изисквания вероятно и вие самите се променяте само в положителна и усъвършенстваща посока.  Laughing
       А пък аз се променям разнообразно. Определено не мисля, че само в положителна посока. Също така промените, свързани с моята амбиция например или постоянен стремеж да правя нещо, за напредвам - за мъжа ми предполагам не е много положителна, защото той е лежерен, спокоен и не особено целеустремен. Така че самите промени - пак могат да са с разноположни знаци - според зависи... Whistling

# 1 128
О, Вили, не. Ако видиш последната ми тема, ще ти стане ясно, че аз съм се променила в една деструктивна, деспотична и обсебваща насока, която бих определила като всичко друго, но не и положителна. Сега пък работя над това да се променя в това отношение.
Обаче пък имам постоянен стремеж да се самоусъвършенствам, да напредвам, ако мога не 2, ами 200 дини да нося под една мишница. Ако не го правя, се чувствам безполезна. В същото време ме изморява и имам дни, в които се чувствам под ужасно напрежение, което се оправя само и единствено, когато си дам един ден, в който да не правя нищо. В този ден пък се чувствам виновна и несвършила нищо полезно. А сега, това положително или отрицателно качество е? Crazy

# 1 129
Не знам дали е положително или отрицателно, само знам - че е напълно нормално  Wink
При всеки има такива промени - именно затова написах и предния си пост - някак ми се струва смешно и нелогично да очакваме само положителни промени у милото, като реално дори ние самите се променяме скокообразно и в двете посоки ...

# 1 130
То въпросът е как приемаш тази промяна. С Краси може да не приемем, че до вчера верният ни мъж се е превърнал в плейбой, но има жени, които няма да им направи впечатление, стига отношението към тях да не се промени.
Всичко си зависи от гледната точка.

# 1 131
Ееее, хайде да не пишем явни неща де – всяка жена има определено виждане за отношенията и е ясно, че промени там – трудно ще се приемат. За мен въпросът е личните качества и стремежи ако се променят/или не съответно/. За мен това е....прекалено голям застой. Затова назад казах, че трябва да се променяме, просто е естествено...

# 1 132
Така е, явно не се изразих както трябва. То такива жени общо взето не са против изневярата, смятат я за естествен развой на една връзка. Така че може би за тях това не е промяна.
Абе с други думи, каза това, което исках и аз да кажа, само че аз не успях да го изкажа толкова добре и разбираемо  bouquet

# 1 133
 Flutter

За изневярата спомена – та да си кажа – има и доста хора, които мислят, че след N брой години тя е почти задължителна – ама само от тяхнта страна  Joy Тоест те могат и изневеряват, но биха сложили край при изневяра от страна на другия партньор  Whistling

# 1 134
Хахаха, ами може. Майка ми е от този тип. Ей, допреди 5 години тази жена, ако я попиташ какво смята за изневерите, веднага ще ти каже, че такова чудо НЕ прощава Naughty Щом обичаш, значи не изневеряваш. Сега,  обаче, ще чуеш, че 'Ами то няма двойка, в която да не е имало изневяра в даден момент, всеки го прави, неестествено е да не го прави, дрън дрън, ала бала, глупости на търкалета'. Разбира се, това мнение дойде, след като самата тя го направи hahaha

# 1 135
 Joy Критическата не прощава явно...
То затова излезе крилатата фраза от друга тема - любовника ти се случва, не го търсиш  Joy

# 1 136
Хахаха, ами може. Майка ми е от този тип. Ей, допреди 5 години тази жена, ако я попиташ какво смята за изневерите, веднага ще ти каже, че такова чудо НЕ прощава Naughty Щом обичаш, значи не изневеряваш. Сега,  обаче, ще чуеш, че 'Ами то няма двойка, в която да не е имало изневяра в даден момент, всеки го прави, неестествено е да не го прави, дрън дрън, ала бала, глупости на търкалета'. Разбира се, това мнение дойде, след като самата тя го направи hahaha
То и аз май съм от тоя тип ама преди критическата.  Laughing

# 1 137
Joy Критическата не прощава явно...
То затова излезе крилатата фраза от друга тема - любовника ти се случва, не го търсиш  Joy
Ама съвсем е така бе хора Laughing. Аз търсих, търсих и като спрях взе, че ми се случи Laughing

# 1 138
Ама си търсила преди това Peace Пък ако не искаш любовник, как точно ще ти се случи?

# 1 139
Ама си търсила преди това Peace Пък ако не искаш любовник, как точно ще ти се случи?
Може и никога да не се намери подходящ. Няма да хвана първия срещнат. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт