Мъже, защо кръшкате?

• 66 208
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 140
Да де, то е ясно, но все пак любовникът се "случва", ако искаш такъв.  Ако не искаш, не се случва.

# 1 141
Да де, то е ясно, но все пак любовникът се "случва", ако искаш такъв.  Ако не искаш, не се случва.
Може много неща да не искаме, но понякога се случват, нали. Никой не е застрахован, че няма да се поддаде...

# 1 142
Ама си търсила преди това Peace Пък ако не искаш любовник, как точно ще ти се случи?

Не е баш тъй  Wink
Ако мъж прояви интерес към теб в период - когато си по-слаба, уязвима или просто нещо ти е  скучно в душата - можа да се отдадеш - без самата ти да си търсила такава тръпка. Да, на момента взимаш решение дали да му пуснеш, но не е същото като - абе аз трябва да си намеря, айде сега ще посвалям тоя -оня...

# 1 143
Вили, точно имах предвид, че все пак решението дали ще се отдадеш си е твое. Никой никого не задължава. Аз съм изневерявала точно в момент, в който съм се чувствала отхвърлена. Не съм търсила съзнателно друг, но подсъзнанието си действа в посока получаване на липсващото.
За това казвам, че се случва, когато го търсиш. Вече дали осъзнаваш търсенето, е друг въпрос Peace

# 1 144
За мен търсенето е -ти да поемеш настъпателни деяствия и да го правиш съвсем целенасочено.
Иначе като гледам - едно и също си пишем с различни думи.

# 1 145
Може много неща да не искаме, но понякога се случват, нали.................
Е, как не искаш?
Сама си писала :

Joy Критическата не прощава явно...
То затова излезе крилатата фраза от друга тема - любовника ти се случва, не го търсиш  Joy
Ама съвсем е така бе хора Laughing. Аз търсих, търсих и като спрях взе, че ми се случи Laughing
Т.е., търсла си.Значи си го искала.С други думи казано, любовникът "не ти се е случил", а се е появил подходящия в подходящия момент.

Няма как да ти се "случи" нещо, което не желаеш и е изцяло в твоите ръце да приемеш или не.

# 1 146
Поне се разбра, ако не друго, че и жените могат да си търсят нелепи оправдания за неща, които не им изнасят.  Laughing В крайна сметка излиза, че мъжете и жените не са толкова различни ама какво постоянно се плюят не знам.  Rolling Eyes

# 1 147
Ами, като психика далеч не са чак пък толкова различни, наистина.

# 1 148
Да приемеш нима е същото като да търсиш?
Не че от теб очаквам друг коментар де, ама да се пробвам да попитам. Само няколко поста назад – са дадени примери все пак...

# 1 149
Ако нямаш потребност,няма да тръгнеш да изневеряваш.Но понеже потребностите са различни,другия никога няма да разбере и ще намери оправданията за нелепи.Ще каже :защо не кажеш какво искаш,за да ти го дам?Ама не може семейната половинка да предложи същото изживяване.
В един момент човек започва да мисли и за себе си.А някои още от самото начало.

# 1 150

Поне се разбра, ако не друго, че и жените могат да си търсят нелепи оправдания за неща, които не им изнасят.  Laughing В крайна сметка излиза, че мъжете и жените не са толкова различни ама какво постоянно се плюят не знам.  Rolling Eyes

Различни сме HAPPY_QUEEN.. само секса ни обединява, проблема на повечето жени е че се превъзнасят до процес на влюбване, чувства и неща от които бягаме кат дявол от тамян. 

Скрит текст:

# 1 151
Сотеее, не е като да няма и оглупели влюбени мъже, там дори е по-тегаво - щот после се оказват дори разорени  Wink

# 1 152

Сотеее, не е като да няма и оглупели влюбени мъже, там дори е по-тегаво - щот после се оказват дори разорени  Wink

И това е вярно, помня как баща и син бяха хлътнали по една и съща персона.. каката и двамата си ги въртеше здраво.. направи ги за смях и двамата, накрая се омъжи за сина.  Laughing

# 1 153

И това е вярно, помня как баща и син бяха хлътнали по една и съща персона.. каката и двамата си ги въртеше здраво.. направи ги за смях и двамата, накрая се омъжи за сина.  Laughing

И аз помня как женен си загуби акъла по по-дърта и грозна жена - заради която тегли всички възможни заеми - накрая те останаха да се плащат от съпругата - щот той остана без доход и работа  ooooh!

# 1 154

И аз помня как женен си загуби акъла по по-дърта и грозна жена - заради която тегли всички възможни заеми - накрая те останаха да се плащат от съпругата - щот той остана без доход и работа  ooooh!

В родата си имам подобен случай.. хвана се пича с жена на годините на майка си, заряза си готината жена и детенцето ???  newsm78
Баси.. кво става, идея си нямам.. изтреще тоя народ и туй то.

Общи условия

Активация на акаунт