Мъже, защо кръшкате?

• 67 655
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 645
Добавям- има и две дъщери и е по- мек.
Мъжете които имат момичета не са толкова груби.

# 646
А стига бре. Моят мъж има двама сина - единият е от първия му брак, другият е от мен.  Mr. Green Аз се чудя защо е толкова груб.  Joy Абе и на малкия пръст не може да ми стъпи по грубост, стига бе.
А пък баща ми има 2 дъщери и е истинско чудовище (май на него съм се метнала  Rolling Eyes).

# 647
Вие сте изключение, но наистина, ако се огледаш просто е така.

# 648
Вие сте изключение, но наистина, ако се огледаш просто е така.

Май-изключенията са повече. И ние сме с две момчета, но пък съпругът ми е най-милото същество, което познавам.

# 649
Хм,моите деца са разнополови...а мъжа ми по вашите критерии е мек....

# 650
Хм,моите деца са разнополови...а мъжа ми по вашите критерии е мек....

А, един и същи баща прави едни и същи деца. Нали разбираш от майтап.?

# 651
Абе,аз разбирам.....ама насоката на мисъл не ви разбирам Mr. Green

# 652
Мъжете които имат момичета по не приемат кръшкането за в реда на нещата.

# 653
Зависи за кого.    Mr. Green
Аз съм забелязала, че бащите на момичетата кръшкат по-често.....

# 654
Който иска си кръшка,не мисля ,че има някаква обща зависимост...
За мен ,кръшкането,безобвързване не е проблем Crazy

# 655

И аз. То дори си има приказка "На ку*варин Господ мъжко не дава".  Mr. Green

# 656
Могат да кръшкат, но са по- мили.

# 657

И аз. То дори си има приказка "На ку*варин Господ мъжко не дава"Mr. Green
hahaha hahaha...това е измислено за успокоение на някои жени.....
Примери много

# 658
Аз се чудя що ли задника ми е отслабнал днес... а те мамите ми го изяли тук!!!  Joy

Слушайте уважаеми... имам чувството че Руми ми е схванала идеята.  Hug
Не ми казвайте че не знаете как вървят нещата в една дългогодишна връзка... всичко е възход и падение.... няма начин всичко и навсякъде да е ок.... разбираш в един момент обаче че нещо трябва да промениш за да продължите заедно... и какво ще направите... знаете че се обичате но няма начин да продължите да живеете по стария си начин... идва времето на промяната.
Слагате картите на масата... тази ръка устройва ли те... да, устройва ме... ами теб тази ръка устройва ли те... да.... и продължавате напред без скруполи, драми и скандали.
Гледате си децата... ходите заедно на почивка... но когато половинката ви каже че иска да отиде на почивка без теб... не се мръщите а с усмивка я изпращате... иска да разпусне в някоя кръчма с приятели... какъв е проблема питам???  Wink
Изчезвам за няколко дни по гьоловете... няма драми... иска само да и се обаждам че съм добре.
Стане ли въпрос обаче че децата имат нужда.. или нещо требе да се прави.. неотложни потребности и так далее... зарязвам всичко и решаваме проблема.
А пък кой, как, с кого и защо... не е важно... имал нужда.. изживява си момента.. и не е нужно да размахва плакати за да се хвали.. затова нито питам, нито искам да ме питат.. и да ме питат ще отричам до край!!!  Mr. Green

Нека ви разкажа една истинска история от наше село, понеже казахте нещо за поколенията и морала.
Пич на 70 г.... бачка в София, купил си апартамент човека за да му е по лесно... всяка събота и неделя пътува към село при жена си и наследниците си.
Каквото изкара всичко дава за тях.. от нищо никога не ги е лишил.
Внезапно почина човека лека му пръст... познайте... точно месец след смъртта му се явява никому неизвестният му син, сякаш от небитието... паника за цялата рода!!!!  ooooh!
Отнесе им половината имущество, защото баща му преживе му го преписал... това било нещо като компенсация задето израснал далеч от грижите на баща си.
Защо ви разказвам тази история ли... защото никога не се знае каква бомба са ви заложили... тъй че не казвайте на мен няма начин да ми се случи... и жената и децата на този пич едва ли са предполагали.. но фактите рано или късно излизат наяве!!!  Peace

# 659
Sote,досега ли го мъдри Shocked..............

п.п.Татти ,сори за спама

Общи условия

Активация на акаунт