Мъже, защо кръшкате?

• 67 641
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 675
Запомни само че светът не се върти само около вас жените... не запазиш ли баланс по ръба... падаш по гръб.  Peace

Не се върти и само около един мъж Simple Smile
sote-full, нищо против позицията ти, но всеки човек е различен и подобни заключения не могат да са правило в живота на всеки мъж. Хубаво, това важи за теб, но да обясняваш на всички жени, че мъжете им са като теб е смешно  Simple Smile

# 676
sote-full, абе да ти кажа не вярвам да не ти пука какво ще знае жена ти след като ще я лъжеш в очите, ако те пита. Надали ще признаеш. Щом ще лъжеш, значи те интересува.  Laughing

Ама как позна, че идвам от друг свят?  Laughing

А, не падам по гръб - зарежи я тая. За разбити сърца не ми дреме - да са мислили на време. Всеки сам си прави съдбата.  Wink

А ти защо си мислиш, че аз не съм взела достатъчно от живота? За всичко не мога да кажа - моите мечти са големи и не включват мъже. Не знам защо си мислите, че тези междуполови взаимоотношения са център на вселената. Те не са нищо повече от инстинкт за пресъздаване, за продължване на човешкия род. Честно казано можех да мина и без това, но влязох и аз в кюпа.  Laughing

Приеми, че някои хора мислят различно и за тях сексът/мъжете/жените не са всичко.  Wink Имат много по-големи цели и амбиции. Животът не е само секс и семейство.

# 677

Не се върти и само около един мъж Simple Smile
sote-full, нищо против позицията ти, но всеки човек е различен и подобни заключения не могат да са правило в живота на всеки мъж. Хубаво, това важи за теб, но да обясняваш на всички жени, че мъжете им са като теб е смешно  Simple Smile

Разбира се Човече.. аз съм лош пример за мъж.. нямам нищо против различните хора... но точно тук исках да ви разбия закрепостените модели в които сте се завряли... едва ли някога ще ме разберете.. не е и необходимо.
Дано някоя не се почувства обидена... не това е била целта ми.  Peace

HAPPY_QUEEN... някой ден друга песен ще запееш... дано не е прекалено късно.  Peace
Спирам дотук.  Wink

Скрит текст:

# 678
Ако за някои не е и семейство просто не го създават.
Няма защо да се лъжем семейството е нещо което остава и което за много хора е приоритет. Особено децата.
Говоря за разумни компромиси.

# 679
sote-full, не ме плаши с тези глупости брех. Толкова ми беше добре като бях сама и реших да създам семейство само заради подобен род провокации (което беше глупост, но чак сега го виждам). Всички около мен имаха семейства, баба ми само ми натякваше, вкл. и мъжете на които бях отказвала - какво ще правя като остарея.  Laughing Ох, вече на тез глупости не се връзвам. Човек може да живее и сам и да е много по-щастлив отколкото като е с "някой". Животът ми преди беше доста по-пълноценен. Ама и аз много лесно се поддавам. Ако не беше тоз моя мъж да се появи и да не се откаже след толкова много опити, ей, само ако му бях отказвала още и още докато се откаже... може би сега всичко щеше да бъде различно. Но сигурно винаги щях да си мисля какво е можело да бъде. Ами вече знам и не ме устройва... дългосрочно. Някои хора са по-добре сами, разберете го това. Не може всички да мислят еднакво. Не всички се страхуват от едни и същи неща.  Wink "Принцове" не ме интересуват.

# 680

Разбира се Човече.. аз съм лош пример за мъж.. нямам нищо против различните хора... но точно тук исках да ви разбия закрепостените модели в които сте се завряли... едва ли някога ще ме разберете.. не е и необходимо.
Дано някоя не се почувства обидена... не това е била целта ми.  Peace

Глупости. Кой говори за лош и добър?
Никога не съм живяла със закрепостен модел в главата си, най-малкото защото да кажем баща ми не е бил от хората седящи си вкъщи. Но и никога не съм поставяла всички хора под един знаменател. Всеки си е башка луд, както казваше баба ми.

# 681
Как не се уморявате да пишете толкова дълго?  Mr. Green
По темата пак - аз не бих приел договор за взаимно кръшкане. Това обаче не означава, че не приемам гледната точка на Соте...

# 682

Дано някоя не се почувства обидена... не това е била целта ми.  Peace

Соте, аз се пиша към закостенелите, малко съм от хората дето не ги кефи сивото, а им е или бяло или черно. Ти как искаш да е жена ти? Да е лош пример за жена, както си ти за мъж или някоя закостеняла в тези си разбирания?

Темата иначе си е баш питане към мъжете, жените е ясно, че можем да си нищим до безкрай нещо, което можем само да предполагаме какво и как е Peace

# 683
Соте, този път си по-упорит и от мен във форумният диалог. Laughing Адмирации обаче, за целеустремеността. Grinning

Като цяло и аз подкрепям тезата ти с една конкретна разлика за свободата, а именно - не ми допада идеята за дълга по отделно. За риба или уикенд с приятели да разтовариш- да, но за 10-20 дни някъде сам/а сяккаш си с сингъл...тц, не съм Шъгласна. Ако някой иска да си почине от мен за толкова време значи съм бреме и бих дала тогава вечна почивка. Крайна съм знам, но съм принципна и зла. Sunglasses

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 15:16 от Fortune

# 684
Ей, нЕмате изчитане. Laughing

Някой в резюме би ли ми казал, последните `дебати` за какво са?  Simple Smile

# 685
Кръшка ли Соте със знанието на жена си?

# 686
По темата пак - аз не бих приел договор за взаимно кръшкане. Това обаче не означава, че не приемам гледната точка на Соте...
Т.е., ти не приемаш жена ти да си прави квот си знае....Ама ти е о.к. да си като Соте-то.....    Mr. Green

# 687
А, верно ли са за тва последните дебати? Ей, този въпрос си намери отговор още преди някоя и друга страница.  Laughing

Фортуне, не си крайна. Аз бих му дала вечна почивка където и да ходи без мен.  Laughing Така да се каже - кошмарът на всички мъже съм АЗ.  Mr. Green

Т.е., ти не приемаш жена ти да си прави квот си знае....Ама ти е о.к. да си като Соте-то.....    Mr. Green
И аз тъй го разбирам. Повечето мъже са на това мнение. Добре че всеки си получава заслуженото рано или късно и се оказва, че и на Дявола някой е сложил рогата.  Twisted Evil

# 688
Хората не си принадлежат... А и се променят с годините
Не съм за системната изневяра, но ако се случи предпочитам да не узнавам, както и не бих казала на половинката ми - не виждам смисъл от излишни драми
За инцидентна изневяра не бих се разделила с мъжа си. Ако вече поддържа паралелна връзка, означава че отношенията ни има дефицити и са изчерпани. Тогава раздялата е разумно решение.

# 689
За инцидентна изневяра не бих се разделила с мъжа си. Ако вече поддържа паралелна връзка, означава че отношенията ни има дефицити и са изчерпани. Тогава раздялата е разумно решение.
Ако е допълнение тогава?

Общи условия

Активация на акаунт