Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Странно, newsm78 на мен си ми излиза колажа, ама за всеки случай го поправих или поне се надявам де...сега вижда ли се или пак са три фотоапарата с Х ?

П.С. Албума вече е отключен, без парола, дано няма проблеми и се вижда от всички вече  Simple Smile

П.П.С. ако има някоя друга мама пропуснала да прати снимка, нека прати, ще преправя колажа. И пак да напиша mail-a - cristal4e8@abv.bg

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 17:04 от Jylturche

# 571
  • София
Аз виждам колажа и е СТРАХОТЕН!!! Браво, Жълтурче   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Люсил, то не е важно само количеството мляко, а и броя хранения ( 120 мл х 7 пъти= 840 мл, което си е съвсем в нормите които препоръчват ) Simple Smile
Ръчичките и ние ги предпочитаме пред всяко друго нещо, което може да влезе в устата Simple Smile
Жълтурче, можеш ли да предложиш платнена дрънкалка, за да си играе ? ( аз под "контрол" давам пластмасови, защото моичкият се удря с тях. Иначе ние не пипаме дупето, но пък захващаме хавлията и всичко , което е около нас и ..право в устата... Но аз така или иначе гледам да приключа бързо, прди да са ме отстреляли с жълта струйка Simple Smile

Албена30, аз далеееч не съм консултант по кърмене, но докато се включи такъв ... понеже и аз изцеждам сутрин винаги едната гърда, а другата я суче бебо количествата на изцежданата винаги са по-малко. Доколкото знам бебетата успяват да изцедят гърдата максимално, а с помпа винаги остава повече мляко. Ако така процедираш винаги има вариант да разменяш гърдите за изцеждане и сукане. ( аз самата не го правя, защото едната е с много по-хубави канали и е по-лесна за изцеждане, а за да не намалее производството на мляко я предлагам на бебо след изцеждането и след като е приключил с другата) Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 16:40 от цветка

# 572
И аз го виждам, супер се е получило:)

# 573
Страхотни сте, ЖЪЛТУРЧЕ  и ТЕДИ! Много благодарности и от нас за усилието и отделеното време. Оценяваме го! Толкова прекрасни деца на едно място!
Относно лапането на ръце и всичко, до което достигнем и ние сме на тази вълна. Да попитам имаме ли вече дечица, които успяват да се обърнат. Ние се опитваме да повдигнем дупете ама нещо ни натежава и неуспяваме. Ходихме на ортопед и той каза да се подпираме седнали от 5 месец и в проходилка от 6и. На мен раничко ми се вижда. Какво смятате вие?
Болните да оздравяват, здравите да пощуряват  Rolling Eyes

# 574
Jylturche   bouquet

Така, и ние си лапаме ръцете Simple Smile Аз по скоро бих питала има ли деца дето не си ги лапат ?
silvia29 за какво обръщане питаш, от корем по гръб ли? Ако е това ние се обръщаме но на по твърда повърхност иначе ни тежи дупето  Crazy
Относно сядането, ортопеда ни посъветва да я слагаме когато тя е готова, не да я насилваме . За проходилка не се говорили, но те ако не могат да сядат как да ги слагаме в проходилки?!?

# 575
от гръб по корем, май така първо успяват или не съм сигурна. както и да е, ние още не успяваме по никакъв начин  Embarassed мързеланка си е! Браво на Вики!
Как разбираме дали са готови да сядат? Ани се опитва да вири главата като е по гръб и много и харесва на шезлонга и люлката, където не е в напълно легнало положение, а главата и раменете са една идея напред. Ще го мисля следващия месец ... засега при всички положения ни е рано и предполагам ще се усетя, когато детето е готово.

# 576
  • Добрич
ааа  вече се вижда,много е губав колажа,мерси за отделеното време Jultur4e

# 577
 Ния се обръща от корем по гръб. Преди няколко седмици ходихме на ортопед в ГБ и ни каза да я слагаме да сяда по малко в краката ни. Вече и самата тя има желание и си вдига много главата и целите рамене като е легнала, щом и дам ръка и я изправя  се  радва много  Simple Smile, щом я върна да легне се почва пищене и набиране да седне. Малко с притеснявам дали ни е рано да сяда newsm78

# 578
-Да ви кажа и ние искаме много в седнало и право положение,  щом го сложа да седи моя юнак изпъва краката и мрънка да продължа с изправянето, от гръб на корем не можем все още, единствено педи ни каза, че е рано да седи на краката си, но то не се удържа, даже иска да го друсам!?
-Вече сме 6,600 кг и 62,5 см от последната консултация Simple Smile
- започнахме с ваксините, защото ги бяхме забавили, знаете ли че можете да си искате ваксините да не се бият по 2 наведнъж? Thinking
Браво за колажа - и на мамите, че са родили толкова готини бебета!!!

# 579
  • У дома, при моето семейство
Браво за колажа, много са ни хубавки дечицата  Hug Пу пу живи и здрави Praynig

# 580
  • София
Здравейте момичета,

Бебоците на колажа са страхотни - поздравления за усилията  Жълтурче Wink

Моя бебок също иска да седи - като го сложа леко полегнал на корема ми и обърнат с гръб към мен, все се надига да седи. Но и аз мисля, че му е рано още. Съвсем леко си вдига главата като е по корем, а за обръщане и намек няма.

Бубче, и аз бях писала, че имахме кървави точици в изпражненията веднъж, а честно казано акитата ми се струват слузести постоянно (без отделна слуз, но цялото е леко с такъв вид непрекъснато Confused) Аз си мисля, че е заради шоколад, който ядох (без изобщо да съм сигурна), обаче засега нямаме повторение на кръвта. Да се надяваме и при вас да си е инцидент, без съществени причини и резултати  Hug

Едва смогвам да ви изчета напоследък и затова успявам чак сега да напиша нещо (все ме е страх, че ако пиша без да съм прочела всичко, може да повторя някоя тема Joy)

Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 581
Цветка благодаря ти за съвета. Но аз гледам да давам тази с по-малкото количество, защото с изцеденото от другата дохранвам при яденето след къпане. От вчера нещо ми намаля кърмата и малката се събужда през нощта, а не само към 5-6 или 7, както др път, че сега се наливам с течности.
Успешен ден на всички и здрави дечица!

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:12 от albena30

# 582
Жълтурче поздравления за колажа.                                                                                                             И моята бебка иска да седи и да си стъпва на крачетата от около 3 седмици вече. Слагам я седнала в краката ми и е доволна в момента, в който реша да я сложа да легне и става страшно. Тия дни мисля да и купя бънджи и да я слагам по малко.                                                                                                                                                                   

# 583
момичета един въпрос имам - кога е нормално да се върнем към използването на тампони , че тая работа с превръзките хич не ми допада ?

# 584
Jylturche  ,колажа е страхотен   bouquet,ама и дечицата са ни много хубави!

Относно обръщането от корем по гръб до сега само 2 пъти ни се е случвало.Но винаги след масажа като го слагам по корем е много интересен.Веднага щом го сложа и става мнооого активен,направо тресе цялата спалня.Вдига дупето нагоре,хваща с две ръце постелката на която стои и се издърпва напред и постоянно рита с краката.Но това го прави само след вечерния масаж.През деня и да го сложа по корем само си стои и си гледка напред.Долу горе кога трябва да започват опитите за пълзене?Знам,че е рано още но си нямам идея и затова питам...

Общи условия

Активация на акаунт