Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Поздравление за отлично свършената работа, Jylturche  smile3501 smile3501 smile3501. Колажът е превъзходен, а дечицата ни са истински съкровища, да са ни живи и здрави.
За ръцете вече се убедих, че спасение няма и затова понякога просто го оставям да им се наслаждава. За обръщането от корем по гръб и при нас се е случило само два пъти и то по-скоро като легне да си почине от ритането му натежава дупето и хоп се преобръща. Снощи за първи път го водихме на ресторант, в началото беше много впечатлен от обстановката и разглеждаше с любопитство, после явно му доскуча и започна да мрънка, наложи се малка разходка около масата, след което заспа. Явно емоциите му дойдаха в повече, защото после цяла нощ спа непробуден...
Хубав ден на всички и повече слънце за разходки!!!

# 586
Поздравления за колажа,много е хубав! newsm10

# 587
  • на Дъждовен остров
аз сега ще търся колажа че съм го изпуснала.  Иначе обръщане няма при нас, ама нашата спалня е много мек матрака и то ние потъваме в него какво остава бебе да се обръща.  Освен да я пробвам на земята. Сега и за масажа се размислих. НИе го правим вечер след баня, обаче явно трябва да се прави през деня така ли да разбирам.

# 588
  • Добрич
Супер работа си свършила с колажа Жълтурче. Браво!
И Криси се обръща от корем по гръб вече доста често. Въпреки, че дупето ни тежи. Simple Smile Няма страшно всички бебчета ще започнат по някое време. И после няма да има спиране, трябва много да внимавате вече, че да няма туп на земята само докато се обърнете за нещо.  Wink

# 589
Ние го правим вечер след баня, обаче явно трябва да се прави през деня така ли да разбирам.

T_e_A,аз за масаж след баня не мога и да си помисля  newsm62 Едвам го укротяваме да не плаче,с баща му се правим меко казано на маймуни  #Crazy Та за това масажа го правя преди банята,много е весел,пеем песнички,смее се,гукаме си.А през деня правим само гимнастика с ръцете и краката и после го слагам по корем.В началото ревеше и забиваше главата,но вече много му харесва да стои така.

# 590
Ние го правим вечер след баня, обаче явно трябва да се прави през деня така ли да разбирам.

T_e_A,аз за масаж след баня не мога и да си помисля  newsm62 Едвам го укротяваме да не плаче,с баща му се правим меко казано на маймуни  #Crazy Та за това масажа го правя преди банята,много е весел,пеем песнички,смее се,гукаме си.А през деня правим само гимнастика с ръцете и краката и после го слагам по корем.В началото ревеше и забиваше главата,но вече много му харесва да стои така.

vanq_mandeva точно същото казах и аз на скоро на една приятелка,че след баня се правим точно на маймуни  Joy
Жаклин още не се обръща по гръб,но доста често взе да надига дупето  Laughing

# 591
  • Велико Търново

vanq_mandeva точно същото казах и аз на скоро на една приятелка,че след баня се правим точно на маймуни  Joy
Жаклин още не се обръща по гръб,но доста често взе да надига дупето  Laughing
Ха, ха, и ние този израз много често го употребяваме, защото и ние сме същите след баня.
А що се отнася до обръщането, ние нямаме изгледи, защото не стоим по корем, аз рядко го слагам и като го сложа реве, надявам се да свикне, както казвате но ще е май по напред във времето

# 592
  • на Дъждовен остров
то и аз за това попитах, понеже при нас след баня няма как да се прави масаж.  На бързо я намазваме и до тогава сме се скарали поне три пъти вече с таткото. 

# 593
  • София
Брейй, че пишете много Mr. Green
Първо държа да подчертая, че това, че бебета започват да се будят нощем не говори задължително за намаляване на кърмата. Бебетата може да са по-нервни и по-неспокойни заради зъби, скок в растежа и т.н. Hug
Бебероника, обсъди въпроса с гинеколога си, но ако си минала един-два цикъла, ако си водиш нормален полов живот и всичко е наред, аз лично не виждам пречка за ползването на тампоните Peace
На Ема също й се случва да се обръща от корем на гръб, набира се да сяда и прави коремни преси, но категорично отказвам да й позволя да седи, камо ли да си стъпва на краката Twisted Evil
Ива, знаем, че можем да искаме, но все пак лекаря също има право на мнение. В моя случа педиатърката ми обясни, че 2 седмици след поставянето на ваксината, в организма се изражда имунитета и детето малко или много е един вид болно. За това ако се разделят ваксините, периода първо се удължава и второ може да стане лошо, защото се слага ваксина на не особено здраво дете.

# 594
Здравейте и от нас!
Да благодаря и аз за колажа - много е хубав! smile3501
 За обръщането Митко първо се обърна от корем по гръб, а след няколко дни и от гръб по корем, но не съм сигурна че знае какво направи - по-скоро стана случайно, но вече непрекъснато се върти, въпреки че и неговото дупе е доста тежичко.

Стана ми интересно това за ваксините - при нас педиатърката умишлено ги разделя и двата пъти, третите още не сме ги били, че я нямаше. Каза ми че така процедира при някои деца, че уж се понасяли по-леко, иначе ги слагаме през около 15 дни.

# 595
Момичета, какви памперси ползвате?

Ние сме на Памперс 3, на 15.02. беше малкия 6.800, в момента е предполагам под 7.500, а ми се струва, че му пристягат на крачетата ластиците.

Какви са вашите памперси, кой номер и колко тежат бебчетата ви?

# 596
silvanchence ако ти се струват малки си вземи на бройка от по големия размер и пробвай как ще се чуства детенце  Wink

# 597
silvanchence ,ние сме също на Памперс 3-ка ,преди две седмици бяхме 6500кг , да ти кажа и на мен ми се струва,че леко ни стягат,ама си мислех ,че само така ми се струва,защото нали са до 9г,а сега и ти като спомена ,вземам да се замислям по-сериозно  newsm78

# 598
Момичета,не знам дали още е рано за нови заглавия,но ми дойде нещо на ум и ще го споделя преди да го забравя  Laughing

Ето,пролетта дойде...ах,колко бързо НОЕМВРИйчето расте!

# 599
  • Добрич
момичета един въпрос имам - кога е нормално да се върнем към използването на тампони , че тая работа с превръзките хич не ми допада ?

Аз при февруарския мц се върнах към тампоните,немога с тия превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт