Да изплетем сърца в месеца на любовта! - 81

• 84 538
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Честита Баба Марта и от мен.  bouquet

req ,здравей,мартеничките са много красиви Heart Eyes

Ren4i ,жилетката ще е красива като гледам Wink

За прането-и аз като Mendeleev80  плета дрехите в пералнята на специална програма за вълнени дрехи.А веднъж си оплетох една туника,която се оказа доста широка и реших да я изпера нарочно в пералнята да стане по-малка Joy Joy Направих 3 неуспешни опита,нищо не стана,и се наложи да я разплета.Преждата беше Ланосо Зерда Laughing

# 406
За прането-и аз като Mendeleev80  плета дрехите в пералнята на специална програма за вълнени дрехи.

Като как става това?! И аз искам така да плета.  Hug

Маугли, прекрасен пуловер! Мартеничките също ми харесаха!

# 407
  • гр.София,кв.Овча купел
За прането-и аз като Mendeleev80  плета дрехите в пералнята на специална програма за вълнени дрехи.

Като как става това?! И аз искам така да плета.  Hug

И аз,и аз искам да плета така:)))светни ме и мен,моля:)
Честита Баба Марта и от менhttps://plus.google.com/u/0/photos?tab=Xq#photos/100108331919392 … 13736841911146242

# 408
плета дрехите в пералнята на специална програма за вълнени дрехи.
Това е супер готиноооо! Joy  Joy Joy Браво liletka  Laughing
Ренчи - много хубави понпони,а принцесата още повече  Heart Eyes
Рея,браво на твоята дъщеря,явно е наследила сръчните ти ръце,много хубави мартенички Hug

# 409
  • Пловдив
Честита Баба марта и от мен! Да сте бели и червени, румени засмени! И все така работливиииии!
Ren4i - да ти е жива и здрава тази прекрасна Мартеничка-кукличка!

Девойки, дайте ми линк към схема за бебешки терлички на една кука, бях видяла преди време снимчица на едни лилавки - прекрасни, но сега нещо не ги откривам, но схемичка ми е нужна, че не съм много голяма майсторица, а едно бебече на приятели го чакаме към края на месеца живот и здраве, иска ми се нещо ръчно изработено от мен да подаря заедно с другите ни подаръци, да си личи личната съпричастност към събитието.

# 410
Ей,опасни сте значи Joy Joy Joy ми какво да направя като само плетене ми е в главата smile3534 Joy

# 411
Честита Баба Марта !

по-добре късно,отколкото никога Wink

моите мартенички бяха в последния момент правени и бързо раздадени,та ето само двете най-хубави и забележителни   Blush

# 412
Момичета вие сте моето вдъхновение  newsm20
Да покажа една чантичка която спретнах за моята принцеса мисля и пролетна шапчица да направя към нея. За дръжка използвах един мой стар колан от една пола

# 413
  • София
Рая, страхотна е чантичката, много е свежа  Hug

# 414
Raq,
чантичката е много сладурска Simple Smile
Разкошни цветове.Поздравления!  bouquet

# 415
Страхотни неща показвате.

# 416
Честита Баба Марта и от мен!

Аз мартеници не плетох. Blush
 Изкупих, обаче, почти всичко, което една симпатична женица беше изнесла на кварталното ни пазарче. Тя остана доволна материално, аз - морално  Hug!

Маугли, красивият ти червен пуловер  bouquet на фона на белия сняг е точно по темата!
Специално те поздравявам за прецизното изпълнение на бието на вратната извивка. Много ми хареса! Heart Eyes

# 417
  • В сърцето на любимите мъже!
Caramela Biscuit, от седмици ти разглеждам творенията и съм ти станала абсолютен фен.  newsm20

Сивата жилетка, обаче, ми легна на сърцето и се чудя и се мая с моите ограничени възможности дали ще мога да се справя с нея... Страхотна е и ти стои много добре.

Междувременно съм на път да завърша жилетката с реглан ръкав на момчето ми, ама сега ще се боря със завършването на врата. Като свърша, ще покажа снимки.

# 418
Сне*инка, благодаря !   bouquet  Похвалата от такава плетачка като теб ме кара да се  Embarassed.   Сега като се загледах наистина снимката е станала като мартеничка. Joy Специално бието го плетох 2 пъти. Първия път бях направила вратната извивка да е само до плетениците но стана много грозно ,след това вече го направих както съм правила други биета и то взе че стана. hahaha

Raq, чантичката е станала едно бижу!  bouquet

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 21:30 от maugli

# 419
maugli, блузата ти е разкошна. Аз не бих се справила с толкова сложни плетеници.   Hug

raq_,  чантичката е много свежа, със здраве да си я носи малката госпожица. Би ли споделила вида на преждата, която си ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт