Да изплетем сърца в месеца на любовта! - 81

• 84 529
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Момичета разкошни жилетки сте сътворили!
Поздравления за красотите!  bouquet

# 436
Някой ще ми каже ли как да изплета качулка на жилетка. Само това ми остана, но не знам как да я направя.

# 437
Здравейте! Плета дамски шал от 80% полиамид. Плетката е: лицева - наметка и т. н.  Единият край е доста нагоре. Защо се получава така?

# 438
Момичета да покажа вече окончателното пролетно комплектче. Това цвете го пробвам за пръв път и резултата много ми харесва, ако някой се интересува схемата му е тук
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=219442248128248&set=a … ype=3&theater

# 439
  • Варна
Това цвете го пробвам за пръв път и резултата много ми харесва, ако някой се интересува схемата му е тук
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=219442248128248&set=a … ype=3&theater

това цвете и аз съм си го харесала....между другото профилът на Плетки мн го харесвам и редовно го преглеждам...  bouquet

# 440
Raq_,много красиво.Страхотно е направо и цветовете са супер. Heart Eyes

# 441
Raq,
цветето е много красиво,изобщо цялото комплектче създава страхотно настроение  bouquet
Момичета моля за малко помощ Simple SmileТрябва ми модел на туника.Намерих едина със схема-бяла,поло при осинките,уж го свалих и къде го пратих.... Embarassed,сега не го откривам.Търся нещо на две куки,но със схема.
Желая на всички хубава и ползотворна седмица!  bouquet Hug

# 442
здравейте! красоти показвате вие, ама кога ще намеря някой да ме научи, незнам...
от интернет и книги не става от нулата, абс нищо като незнаеш...

да ви попитам: за помпоните-шала ми продавачката на прежди ми каза да не си взимам акрилни изкуствени намалени имаше... купих едни с към 50% вълна... добре ли съм постъпила? щото са към 5лв. гранката, а онези бяха по към 2.50. та поне, ако ще допълвам, пак ли по-скъпички да взимам...

# 443
Кармелине, Менделеев, Рая - разкош са Ви нещата! Разкош!  Hug

Аз съм го ударила на живот и не ... плета!  Joy

# 444
  • Стара Загора
Raq  bouquet.Страхотно е,такова настроение създава.Особено много му се зарадвах на комплектчето,че аз напоследък съм на вълна ярко и шарено.Със здраве да си го носи твоята сладкишка.
sneja 11 нормално е по схемата,която си описала да ти се изкривява на една страна ако приемаш съвет по-добре го замени с *1наметка,1свивка на лице на 3бр./тоест свиваш 3бр. в една/,1 наметка* и т.н.Или друг вариант е да разменяш нестата на свивките и наметките на всеки лицев ред.
анди 2 дано това да ти свърши работа http://shemyvyazaniya.com/category/tuniki-spicy

# 445
  • Варна

sneja 11 нормално е по схемата,която си описала да ти се изкривява на една страна ако приемаш съвет по-добре го замени с *1наметка,1свивка на лице на 3бр./тоест свиваш 3бр. в една/,1 наметка* и т.н.Или друг вариант е да разменяш нестата на свивките и наметките на всеки лицев ред.

Joy Joy Joyточно това плета в момента....за да не се изкривява,се прави така-крайна/наметка/2 бр изплетени заедно лицево/и т...н... до края на реда/крайна......следващият ред е само от опакови бримки.....на другия ред се плете крайна/2 бр изплетени заедно лицево/наметка/....до края на реда/крайна....ииииии те така.... Laughing

# 446
Много Ви благодаря Момичета!!!
Една лятна чантичка от мен, прежда Бегония, разход 120гр.

# 447
  • Варна

мн е хубава!!!! Hugдано да те засека с нея лятото(веднъж май те видях на Колхозния на един от светофарите,беше с една руса жена и ти беше с едно дете в детска количка)....

# 448
...

Много е готина и детската също. Каква е подплатата на лятната чанта? Прилича ми на кожа?

# 449
  • София
Рая, страхотни чанти! А детското комплектче така радва окото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт