Да изплетем сърца в месеца на любовта! - 81

• 84 314
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
pepito21 много благодаря  Hug

# 541
  • на кого му пука
Благодаря.Това в случая го плетеш от долу на горе?

# 542
И тук да се похваля newsm44
Най-накрая завърших един от най-големите си проекти - роклята на Кензо.
Започнах я още през октомври, но се наложи да я захвърля за известно време и чак през януари я продължих, та до днес. Grinning
Преждата е невероятна, много ми хареса, 900гр., куки №3, около 200м конци за бродерията и 700 маниста
]

# 543
Силвия, невероятна си! Нета е пълен с бледи копия и подобия на тази рокля, но ти надмина оригинала и себе си не за пръв път! Златни са ти ръцете! Твоето е талант! Поздравления за огромния труд!

# 544
  • Варна
Сисе,страхотна рокля!!!! Hug

# 545
SISI_VAS роклята е много хубава, поздравления за упоритостта!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 21:46 от Суха Мащерка

# 546
Силве, останах без дъх!  bouquet
Носи си я с удоволствие! Тази рокля трябва да бъде показвана при всеки удобен случай! Hug

# 547
  • на кого му пука
Страхотна е наистина.Тук сте големи майсторки.

# 548
Браво  Hug

Скопосона работа, изпипано от всякъде. Със здраве да си я носиш.

# 549
SISI_VAS Уникална рокля! Със здраве да си я носиш!

Момичета, запалила съм се да се науча да плета квадрати на една кука. До този момент проучването ми посочи, че ми трябват схеми. Рових, рових ... но нещо не мога да си намеря. Дайте идея за някоя и друга схема, моля.

# 550
SISI_VAS ,теб съм те признала за майстор-класс!!!!!!!!!!!!Перфектна,думи нямам ............ newsm10

# 551
Сиси, поклон, мила! Както ти казах, ти надмина оригиналът! Прежда, номер на куки, плетене, бродерия, нямам думи. Уникат си създала, уникат! Това е рокля, направена с много любов и старание, и и личи.   bouquet Радвам се, че я показа и тук! Heart Eyes Да я носиш със здраве и гордост навсякъде.

Плетенето не е състезание! Евала!

# 552
  • София
И тук да се похваля newsm44
Най-накрая завърших един от най-големите си проекти - роклята на Кензо.
Започнах я още през октомври, но се наложи да я захвърля за известно време и чак през януари я продължих, та до днес. Grinning
Преждата е невероятна, много ми хареса, 900гр., куки №3, около 200м конци за бродерията и 700 маниста
]

Не пиша в темата, но пред такова майсторство не мога да не се поклоня Simple Smile
Сиси - роклята е страхотна. Изпипана до последния детайл с много труд и много любов.
но ти си знаеш, че аз съм фен на твоето творчество
Да си я разхождаш с много кеф и да събираш всички погледи Simple Smile

# 553
hrisi74 благодаря!   bouquet

# 554

Момичета, запалила съм се да се науча да плета квадрати на една кука. До този момент проучването ми посочи, че ми трябват схеми. Рових, рових ... но нещо не мога да си намеря. Дайте идея за някоя и друга схема, моля.

Ето тук:

https://picasaweb.google.com/112013397947340318973/101CrochetSquares

https://picasaweb.google.com/100971604333019229998/Squares?noredirect=1

Сиси, страхотно изпълнение. Да си се фръцкаш със здраве! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт