Да изплетем сърца в месеца на любовта! - 81

• 84 492
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Ягодка според мен периферията се продължава върху шапката но от конците които са прекарани от там не се вижда

# 211
Страхотна нова тема,
Докато се натуткам и аз  да се похваля със новата си шапка и вие вече на 15 страница от темата! Страхотни неща сте показали всички,
Пуф, поздравления за блога, страхотно е когато някой споделя знанията си с други хора, много е полезен!  smile3525
А ето и шапката:

# 212
Сне[/b]*[b]инка, благодаря.
Ягодка, според мен периферията е заедно с шапката, а плетката ми прилича на полустълбче и май е с по-малка кука плетено отколкото е основната плетка.

# 213
Сне*инка,страхотни са възглавничките!!! Heart Eyes

# 214

Аз тези дни накупих големи количества прежда, намерих складче с прежди на Ярнарт, Нако и Картопу основно. Цените са супер. Не знам кога ще изплета всичко, което накупих...но да има.

Бъди добричка, издай адреса Wink

# 215
Снежинка, много са стилни възглавниците ти!
Свраче, честит шал, много ми харесва!
Хриси, чудесно си се справила с шапката, манекенката ти е страхотна!
Ето една измислена животинка:
**.

# 216

Аз тези дни накупих големи количества прежда, намерих складче с прежди на Ярнарт, Нако и Картопу основно. Цените са супер. Не знам кога ще изплета всичко, което накупих...но да има.

И аз искам да знам къде е smile3502

Дидк@,много ти е симпатична животинката Wink

# 217
# 218

[/quote]

[/quote]
В Димитровград, не знам дали ти върши работа.

# 219
  • Юпитер- Сатурн
Искам да ви попитам нещо. Преди много години бях научила започване, което приличаше на житен клас. За съжаление бях малка и много, много не плетях и съм го забравила. А, така началото ставаше много ефектно.

# 220
Преди много години бях научила започване, което приличаше на житен клас.

Това ли имаш предвид - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/02/blog-post_20.html ?

# 221
Искам да ви попитам нещо. Преди много години бях научила започване, което приличаше на житен клас. За съжаление бях малка и много, много не плетях и съм го забравила. А, така началото ставаше много ефектно.

Или това?
http://www.flickr.com/photos/themuddycat/5350593636/

Напиши crochet chain cast-on

Благодаря ви за похвалите за уютните ми възглавнички! Hug

# 222
  • гр.София,кв.Овча купел
Да се разпиша с една чантичка
https://picasaweb.google.com/100108331919392473680/Pletivo#5711260082664622514
Снежинка, наистина възглавничките са ти страхотни.
Боби,златни ръце имаш,роклята е без коментар,както и повечето неща,каквото и да кажа все ще е малко!
Пуф,пуловера ми събра очите,сврачето-шала е супер,браво!
Хриси,шапката е станала,много хубава,цветето също.
Дидка,животинката е много чaровна:)
пебо,много е готина шапката!
Сори,ако пропускам някой,нищо лично,но толкова красиви неща сте напускали...
марлен,виж това[/color]]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=125785407506499&set=t.100002374513549&type=3&theater

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 20:06 от dani-puh

# 223
  • varna
Моля ви за схема на бебешки терлички на една кука Praynig Толкова търсих и нищо не намирам Rolling Eyes ...долу стелката ми е ясно как става , но нагоре нещо не мога да разбера...клипчета има много за терлички, но на мен ми е по-лесно да гледам от схема, а все намирам едни размазани схеми на които нищо не се вижда ooooh! Много обичам да плета на една кука, но засега само шапки и цветя си правя за удоволствие, а така искам да изплета едни терлички на малката ми племеничка Blush

# 224
здравейте,имам един въпрос, аз несъм голяма плетачка  и затова питам вас ,искам да си изплета на една кука болеро, което е прилепнало по ръкавите.Схемата горе-долу ми е ясна,трябва да се плете дълък правоъгълник и след това краищата се захващат/зашиват. Но незная каква ширина да бъде ,колко см да започна . бихте ли ми дали оринтировачни размери,като за слаб човек,благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт