Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 17

• 42 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Момичета, тази сутрин се събуждам със сърбежи по цялото тяло а на корема имам обрив който прилича на малки лишейчета. Бременна съм в 9та седмица.  Утре съм на лекар, но ми е много интересно дали се е случвало на някой и дали има за какво да се притеснявам.  Thinking

Не мисля че е свързано с бременността.

# 61
Мили мами, има вероятност да съм бременна, но мисля, че ми е рано за тест. Проблемът е, че имам силни болки ниско в корема и кръста и температура около 37,5 . Какво мислите? Има ли бебе:) Някой имал ли е подобни симптоми?
Аз имах болки ниско долу,но и гърдите ме боляха.Ставаше ми лошо в колата.Това е първата седмица от зачеването,още не знаех.

# 62
Аз нямах болки и никакви усещания по- особени , но ми изчезна едно бяло слузесто (не знам как да го определя и какво точно е), което ми се появяваше малко преди да ми дойде и бях прочела точно тогава за една жена, дето и при нея е имало такъв симптом та си имах едно на ум.

# 63
  • Варна
Аз нямах болки и никакви усещания по- особени , но ми изчезна едно бяло слузесто (не знам как да го определя и какво точно е), което ми се появяваше малко преди да ми дойде и бях прочела точно тогава за една жена, дето и при нея е имало такъв симптом та си имах едно на ум.

Цервикална слуз? Обикновено е по-обилна по време на овулация и по-скоро прозрачна..

# 64

Цервикална слуз? Обикновено е по-обилна по време на овулация и по-скоро прозрачна..
Да по време на О. знам и знам, че така се нарича, но не знаех, че пак тя се появява и по- късно...но вс. нали я има целия месец Embarassed Embarassed

# 65
Здравейте, тъй като ми е от скоро и не зная какви са усещанията при бременност, последните дни долу ниско ме боли корем, нещо като мускулна треска, една такава тъпа болка и като се засмея и закашлям е доста гадничко...това нормално ли е?

# 66
Здравейте, тъй като ми е от скоро и не зная какви са усещанията при бременност, последните дни долу ниско ме боли корем, нещо като мускулна треска, една такава тъпа болка и като се засмея и закашлям е доста гадничко...това нормално ли е?
Това ми се случваше до скоро, вече почти не...но все пак за всякакви болки е много по- добре и желателно да се допитваш до лекар, а не до нас. Wink

# 67
Здравейте момичета, да ви попитам бременна съм в 5 г. с. и нямам никакви симптоми преди седмица много ми причерняваше и лекарят ми каза , че било нормално при бременност да ми пада кръвното. Гърдите грам не ме болят, само от времв на време имам някакви леки бодежки в корема нормално ли е ?

# 68
Нормално е.

# 69
Даниела, само след седмица нещата може много да се променят. Wink
За киселините, понеже скоро става дума. аз имам едни много странни киселини по време на предната и на сегашната бременност- само до гърлото ми стигат- не отиват на долу по хранопровода. И вчера много силни такива киселини имах- направо нетърпими на моменти , хапнах малко кисело мляко и ми мина на момента. Споделям с вас, за да може някоя от вас, ако има проблем да пробва. Wink

# 70
Момичета, в началото на бременноста освен фолиева пиете ли и други добавки-витамини и тн?

# 71
Аз не пих и сега не пия.

# 72
Освен фолиева киселина съм пила само витамин Е.

# 73
Момичета, в началото на бременноста освен фолиева пиете ли и други добавки-витамини и тн?
Не. Мисля и да не пия- ядях  много плодове и до сега се опитвам, но вече никак не ми се ядат цитруси, а др. не знам дали е толкова редно да ги ям по много? newsm78 Намери си отчетната тема и се запиши там, ще можеш на дълго и на широко да си коментираш тия неща с майките бременни в твоя период. Wink

# 74
  • Варна
Според мен през бременността организмът си набавя сам това от което има нужда (освен ако нямаш тежко повръщане)
По време на едната си бременност всеки ден ядях грейпфрути с килограми, а не ги обичам изобщо. Сега пак не ги обичам и се чудя как са ми са се ядяли. Crazy
При другата бременност пък постоянно ми се ядяха кисело мляко, кашкавал и сирене.

Общи условия

Активация на акаунт