Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 17

• 43 458
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Видеозон и ултразвук е едно и също нещо.
А видеозон не е ли прегледа през корема?

# 541
Видеозон се нарича апаратът за ултразвуково изследване.

# 542
С вагинален ли те гледаха? Само с него може да се види дали има сакче или не в толкова ранна бременност. Ако е било през корема, не го брой за достоверно. Намери си вагинален някъде.
И какво значи, според тях, че нямало значение двете черички? Доста тъпо изказване, предвид, че се случва извънматочна бременност  Twisted Evil
Това с работата и натоварването не е хубаво  Confused Отиди на друг преглед и пак пиши, дано е наред всичко.  Hug

# 543
Блонди, гледаха ме на видеозон и казаха, че не виждат сак, а само леко уголемена матка. Каза, че било рано да се види сакче и според него няма бременност. Не ми обясни нищо за лекото зацапване /колкото маслина/. Каза да отида на преглед след седмица и тогава можело да се установи дали имам бебе или не. Все пак съм притеснена, защото не знам как да постъпя. Утре съм на лекар и се надявам нещата да ми се изяснят, а дотогава ще припадна от страх да не загубя бебето ...толкова го искам.

П.П. Благодаря и на другите мамита за съветите.

# 544
  • Burgas, Bulgaria
аз бях по същият начин .....ще го видят след седмица спокойно  Hug .....имах 6 + теста ,а 3 доктора ми казаха ,че бебе няма.....да така няма, че юни месец си чакам щерката  Crazy

# 545
аз бях по същият начин .....ще го видят след седмица спокойно  Hug .....имах 6 + теста ,а 3 доктора ми казаха ,че бебе няма.....да така няма, че юни месец си чакам щерката  Crazy
То проблемът не е, че все още не се вижда, а че има зацапване и не са предприели нищо по въпроса ooooh! Какви са тези нехайни лекари се чудя аз #Cussing out Стискам палци всичко да е наред Peace

# 546
Нямам думи просто.... Аз също имах зацапване и още не се виждаше нищо на ултразвука, но веднага ми изписаха лекарства за задържане на плода. След 1 седмица се видя и сърдечна дейност и за жалост отлепено плодно сакче. Трябваше непрекъснато да лежа, само до тоалетна можеше да ходя. Имах голям късмет и успях да задържа бебчето.
Това не е шега работа, вземи болничен, ако трябва от личния за 7 дена, защото сега АГ-то няма да ти даде. Пази се много и не се натоварвай. Пиши как е минал прегледа. Успех  Praynig

# 547
  • Варна
На мен пък ми е интересно как така от една страна признават, че е рано да се види каквото и да било, от друга страна отсичат категорично, че няма бременност - абсолютно противоречие Crazy
Valentina Kisova,
отиди на свестен лекар, че тези от спешното явно хич ги няма.

# 548
В този срок на бременността наистина рядко се вижда нещо на апарата, просто е много рано. Или изчакай една седмица или си пусни кръвен тест за бременност. Ако първия е положителен, можеш да пуснеш втори, през ден. Казват, че при нормална бременност за 2 дни стойностите на ЧХГ се удвояват.

# 549
Момичета, днес бях на друг лекар. Той потвърди, че има бременност. Изписа ми дуфастон и препоръча активна почивка. Другата седмица ще ходя пак, за да правим изследвания, тъй като не съм в първа младост и бременността може да е рискова.

Хубав ден на всички и повече бебочета!

# 550
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, днес бях на друг лекар. Той потвърди, че има бременност. Изписа ми дуфастон и препоръча активна почивка. Другата седмица ще ходя пак, за да правим изследвания, тъй като не съм в първа младост и бременността може да е рискова.

Хубав ден на всички и повече бебочета!
Честито, почивай си, лека бременност и едно красиво и здраво бебчо на финала!

# 551
  • Варна
Честито, лека бременност Simple Smile
А за годините - кой те настрои така негативно? И аз съм на 35 и лекарят ми каза, че е перфектна възраст Laughing

# 552
Благодаря Ивка и Виторожке  Simple Smile
Моля се от сърце всичко да е наред и да си имам едно пухкаво бебче като мама и тате  Blush

# 553
Валентина, радвам се, че всичко е наред. И на мен ми бяха изписали Дуфастон (и Но-шпа) и всичко се оправи, вярвам, че и при теб ще е така Simple Smile Желая ти лека бременност  Hug

# 554
Валентина, всичко ще е наред, ето виж как се оказа, че все пак има бременност. Не се плаши и аз имах такова зацапване с първата си бременност и дори не пих лекарства, а всичко беше наред- просто синдром на отпадналия близнак, слушах по ТВ, че се случва често. За всеки случай си почивай повече и се радвай на момента,че скоро може да започне да ти прилошава. Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт