Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 17

• 43 432
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78

# 631
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78
Ами аз с вода, според мен твоята е нещо кофти, помага ми адски много и бира.

# 632
Киселините се получават не точно от водата, а защото я пиеш на пълен стомах. Ако си гладна и пиеш вода, няма да получиш киселини от нея. Аз за леки киселити пия газирана вода.

# 633
Киселините се получават не точно от водата, а защото я пиеш на пълен стомах. Ако си гладна и пиеш вода, няма да получиш киселини от нея. Аз за леки киселити пия газирана вода.
Crazy То аз на пълен, на празен...постоянно пия. Ама ще гледам значи да поизчаквам повечко време след хранене. Дано има ефект Praynig

# 634
  • Бургас
А дали не е от храната?Аз получавах по време на бременността киселини ако ям:
-мазно/пържено;
-всичко, в което има домати -манджи/салати;чушки и маруля -също;
-от банани
И на последно място ако се храних 1-2 часа преди лягане или ако легнех на легло веднага след хранене.Нужно е да има по-голям интервал от хранене до лягане Simple Smile

# 635
А дали не е от храната?Аз получавах по време на бременността киселини ако ям:
-мазно/пържено;
-всичко, в което има домати -манджи/салати;чушки и маруля -също;
-от банани
И на последно място ако се храних 1-2 часа преди лягане или ако легнех на легло веднага след хранене.Нужно е да има по-голям интервал от хранене до лягане Simple Smile
Peace Подкрепям всичко. аз като се храня изключително разделно или си направя пречистване нямам никакви- изчезват напълно.

# 636
  • somewhere over the rainbow
Kато гледам, тук аз съм най-патила от киселините - до скоро се оплаквах. Не от вода, от въздуха ми се повдигаха. Изобщо нямаше значение дали, какво и кога съм яла.
Първо ми помагаше стопацид, после спря да действа. Почнах талцид, и той спря. Накрая минах на Ранитидин, та успявах да поспя няколко часа. После родих и всичко си дойде на мястото. Газирана вода и боза маалко ме облекчаваха денем, ама много малко - за 10-тина минути.

В деня на раждането не бях яла по стечение на обстоятелствата. Следобеда се озовах в болницата. По време на контракциите 2 пъти повърнах от киселини. Те ми бяха по-голяма мъка от самите контракции. И изобщо киселините ми бяха най-мъчното нещо и при двете бременности.

С две думи - в тежки случаи, Ранитидин /позволяват го в малки дози/ Peace

# 637
В деня на раждането не бях яла по стечение на обстоятелствата. Следобеда се озовах в болницата. По време на контракциите 2 пъти повърнах от киселини. Те ми бяха по-голяма мъка от самите контракции. И изобщо киселините ми бяха най-мъчното нещо и при двете бременности.

Ужас, това е гадно и аз имах напъни за повръшане и сега като се замисля може и от това да е било.
Аз си спомням ти колко голям проблем имаше. Наистина има хора на които нищо не им помага, но да се надяваме, че ти си от много редките случаи. Една моя близка беше така, на нея най- много й помага едно хомеопатично на Боарон.

# 638
Моите  бяха сравнително леки и сравнително за кратко (15-ина дни 8-9 месец). Помагаха ми кола и талцид

# 639
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78
Не съм бременна, но докато бях от почти всичко имах, включая и от вода, независимо от вида й и вкуса й. Помагаше ми единствено Талцид. Пробвай.  Peace

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 21:18 от Машонка

# 640
Бремена сам в 19 г.с. нямам оплаквания,но отидох да правя изследване за Даун и гинеколога ми забеляза че плода варви по малак с цели две седмици.Прати ме на фетална морфология и там
по сащия начин аз сам в 19 а на ехографа показва 16г.с. на плода не са видими някакви аномалии.
Моля за помощ

# 641
  • София
Бремена сам в 19 г.с. нямам оплаквания,но отидох да правя изследване за Даун и гинеколога ми забеляза че плода варви по малак с цели две седмици.Прати ме на фетална морфология и там
по сащия начин аз сам в 19 а на ехографа показва 16г.с. на плода не са видими някакви аномалии.
Моля за помощ

Това че плодът върви по-малък не е особен повод за притеснение. Бебетата не са еднакви по калъп. Отиди на доплер, за да се проследи кръвотока към бебето. Но като цяло щом няма аномалии няма защо да се притесняваш.

# 642
Благодаря, плода ми има четирикамерно сарце пулса му е 150 доктора каза че незнае от какво е дали е защото сам пушачка

# 643
  • Варна
Благодаря, плода ми има четирикамерно сарце пулса му е 150 доктора каза че незнае от какво е дали е защото сам пушачка

Ако пушиш в момента, това може да е причината за по-ниското тегло.

# 644
На някоя случвало ли и се е да получава киселини от вода #Crazy През последните 3 дни не мога да се спася. Мислех, че е от храните, които съм яла, но вчера през нощта се събудих жадна и след като пих минерална вода, ме подхванаха отново  ooooh! Как ги борите вие(освен с хапчета)? newsm78
Не съм бременна, но докато бях от почти всичко имах, включая и от вода, независимо от вида й и вкуса й. Помагаше ми единствено Талцид. Пробвай.  Peace
Вчера и днес си направих експеримент и установих, че колкото и странно да звучи, киселините ми са от конкретна марка вода. Като пих на друга фирма, нямах проблеми. Преди полових час пих малко от предходната и отново се завърнаха Shocked Днес не съм яла нито една от изброените от Шоколадово бонбонче храни и специално изчаках да мине време след храненето.  Не знам защо така се получава, но за всеки случай ще спра да пия от тази вода поне за момента  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт