Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 986
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Оооо, правописните грешки са една друга дълга и тъжна тема  Crazy Laughing Имам един любим сайт от тук препоръчваните, който е "образец" в "интересното" представяне на продуктите си  Mr. Green

# 316
  • Там, където ме обичат
Оооо, правописните грешки са една друга дълга и тъжна тема  Crazy Laughing Имам един любим сайт от тук препоръчваните, който е "образец" в "интересното" представяне на продуктите си  Mr. Green
Оооо, знаем го.  Как само деликатно си го казала - "интересно" Mr. Green

# 317
  • София
От парфюми-шоп.нет поръчах на приятелка Euphoria Men Intense Calvin Klein. По какво познавахте дали парфюма е оригинален? На шишето отдолу има четирицифрен код, а на кутията отдолу има бяло поле, но няма никакъв код. Е ли възможно да не е оригинален? А тя им е звъннала и са се кълняли, че продуктите им са оригинални. Някой ако го има или го е поръчвал, моля да се отзове. Hug

И друг съм писала, че за мен първото доказаелство за оригиналност е стикера на вносителя, на правилния вносител. Ако на стикера прочета друго име, или залепен некадърно с лепило и принтиран на офисния компютър, за мен това е менте. Вносител на СК e Еверет София.
Аз вчера си получих  парфюмите, поръчани в препоръчан тук сайт. Сега погледнах единият, който е в мен, няма никакъв стикер за вносител! Може ли да няма, защото е тестер  newsm78 ? Довечера, като се прибера ще погледна другите, дали и те са без стикер!

# 318
  • София

Аз вчера си получих  парфюмите, поръчани в препоръчан тук сайт. Сега погледнах единият, който е в мен, няма никакъв стикер за вносител! Може ли да няма, защото е тестер  newsm78 ? Довечера, като се прибера ще погледна другите, дали и те са без стикер!

Щом е тестер, вероятно е без стикер и не може да се проследи откъде идва. По принцип е незаконно да се продават тестери и минават с номера "без опаковка". Но по закон висчко трябва да има информация на вносител, телефон, адрес на вносител, независимо със или без опаковка, счупено или не.  Ако няма къде да залепят стикера, е редно  по друг начин да ти изпратят потребителската  информация.

# 319
  • Там, където ме обичат
A някой да знае официалният вносител на Герлен?

# 320
От парфюми-шоп.нет поръчах на приятелка Euphoria Men Intense Calvin Klein. По какво познавахте дали парфюма е оригинален? На шишето отдолу има четирицифрен код, а на кутията отдолу има бяло поле, но няма никакъв код. Е ли възможно да не е оригинален? А тя им е звъннала и са се кълняли, че продуктите им са оригинални. Някой ако го има или го е поръчвал, моля да се отзове. Hug

И друг път съм писала, че за мен първото доказателство за оригиналност е стикера на вносителя, на правилния вносител. Ако на стикера прочета друго име, залепен е некадърно с лепило и принтиран на офисния компютър, за мен това е менте. Вносител на СК e Еверет София.
Аз съм останала с впечатление,че парфюми-шоп не слагат стикери.Поне моите парфюми бяха без.

# 321
  • София
A някой да знае официалният вносител на Герлен?

"Козметик Плюс"- вносител са на Кларанс, Тиери Мюглер, Сисли, Герлен, Карита, Декльор, Кензо, Ланвен, Азаро, Айнер

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 00:01 от myranovel

# 322
  • София

Аз съм останала с впечатление,че парфюми-шоп не слагат стикери.Поне моите парфюми бяха без.
Те са търговци на дребно, няма как да слагат стикери. Стикерът се слага от вносителя. В Дъглас и Сефора няма неща без стикери и само техните продукти носят техния стикер. Всички останали неща са с информация за вносител, както е по закон

# 323
  • Чукарландия

Те са търговци на дребно, няма как да слагат стикери. Стикерът се слага от вносителя. В Дъглас и Сефора няма неща без стикери и само техните продукти носят техния стикер. Всички останали неща са с информация за вносител, както е по закон

Парфюмът няма стикер на вносител. Въобще нямаше нищо на целофана, даже се усъмнихме още докато го разпечатвахме - много бързо се отлепи, да не кажа, че пооочти си беше отворен... ooooh!

# 324
  • София
След като ви притеснява, тогава го върнете!  Peace Удоволствието от придобиването му вече е доста разклатено, така или иначе. А те, ако желаят да си запазят реномето( все пак знаем ,че четат тук)  .. ще приемат рекламацията...
Това е вторият (обявен тук ) случай ,който поставя под съмнение стоката, която предлагат.

# 325
  • Чукарландия
След като ви притеснява, тогава го върнете!  Peace Удоволствието от придобиването му вече е доста разклатено, така или иначе. А те, ако желаят да си запазят реномето( все пак знаем ,че четат тук)  .. ще приемат рекламацията...
Това е вторият (обявен тук ) случай ,който поставя под съмнение стоката, която предлагат.

Не ми се занимава, но вече ще знам. Naughty Пък и на какво основание да го върна? Аз го разопаковах и пръснах за проба. Пък и нали им се обадихме - кълнат се, че парфюмите са оригинални. Whistling

# 326
  • София
След като не  е внесен от официланите вносители, как е внесен тогава? Има инстанции, които могат да се заинтересуват ..  Mr. Green
Не им се оставяй, ако наистина си убедена, че има голяма вероятност да е Менте. Аз не познавам бранда, нямам нищо на CK и не мога да помогна със съвет, освен да отидете до парфюмерия и да сравните ароматите, шишетата, кутиите.. Peace

# 327
  • София

Не ми се занимава, но вече ще знам. Naughty Пък и на какво основание да го върна? Аз го разопаковах и пръснах за проба. Пък и нали им се обадихме - кълнат се, че парфюмите са оригинални. Whistling

Те могат да се кълнат, колкото си искат. Основание- няма доказателство, че е оригинален. В Дъглас/ Сефора защо не им се налага да се кълнат?!  Повечео ментета идват от Турция. Проблемът е, че не сме потребители, които си търсят правата, дадени ни от закона и затова ще си продават ментетата тук.. Peace

# 328
Извинявайте, аз пак моля за помощ за моето Chloe Narcisse

Поръчах го от fragnancedirect и какъвто съм карък ми объркаха поръчката, а междувременно то се изчерпа там.

От темата за английските сайтове си намерих този:
https://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=3231

имате ли информация дали там парфюмите са оригинални?

Предварително благодаря!

# 329
  • Чукарландия
Извинявайте, аз пак моля за помощ за моето Chloe Narcisse

Поръчах го от fragnancedirect и какъвто съм карък ми объркаха поръчката, а междувременно то се изчерпа там.

От темата за английските сайтове си намерих този:
https://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=3231

имате ли информация дали там парфюмите са оригинални?

Предварително благодаря!

Да, оригинални са, но не доставят до България и български карти не приемат, да го имаш пред вид. Поръчваш на английски адрес и те ти доставят до България. Peace

Общи условия

Активация на акаунт