Изпитани сайтове за парфюми-3

• 130 848
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, някой пазарувал ли е от http://www.enzo.bg ? Изглежда ми нов сайта,пише,че е част от някаква голяма чешка верига. Цените са  Heart Eyes Притеснявам се да не се окажат ментета само.

Купувала съм само козметика от там, но не и парфюми. Кремовете за лице и продуктите на Керастас са 100% като тези, които ми продаваше фризьорката и тези, които веднъж ми донесоха от чужбина.

# 481
  • Чукарландия
Здравейте, някой пазарувал ли е от http://www.enzo.bg ? Изглежда ми нов сайта,пише,че е част от някаква голяма чешка верига. Цените са  Heart Eyes Притеснявам се да не се окажат ментета само.

Наред са си парфюмите. Вече на два пъти поръчвах от този сайт. Споко. Peace

# 482
Здравейте Simple Smile Влизам в темичката този път/макар да я чета редовно/,за да ви предупредя да не пазарувате от Ягодката Confused Вчера ми се обадиха от банката,че ми е блокирана кредитната карта поради съображения за сигурност-оказа се,че сайта е "хакнат" и се точат кредитни и дебитни карти ConfusedВнимавайте!
От банката ли ти казаха, че сайтът на Ягодка е хакнат?
Защото и моята карта е блокирана поради съображения за сигурност, а не съм пазарувала от ягодата, последните ми покупки са от iherb и  ebay.. Банката ми отказа информация Rolling Eyes

# 483
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile Влизам в темичката този път/макар да я чета редовно/,за да ви предупредя да не пазарувате от Ягодката Confused Вчера ми се обадиха от банката,че ми е блокирана кредитната карта поради съображения за сигурност-оказа се,че сайта е "хакнат" и се точат кредитни и дебитни карти ConfusedВнимавайте!
От банката ли ти казаха, че сайтът на Ягодка е хакнат?
Защото и моята карта е блокирана поради съображения за сигурност, а не съм пазарувала от ягодата, последните ми покупки са от iherb и  ebay.. Банката ми отказа информация Rolling Eyes
Да,от банката ми казаха с кой сайт има проблем Confused И аз съм пазарувала от ибей и iherb Rolling Eyes надявам се там да няма проблеми....

# 484
Момичета, откъде мога да купя ароматите на Calvin Klein CK One Summer 2004 - 2012?

# 485

И аз се притеснявам от това.Погледнах цената на парфюм в Бюти Зоната...Два пъти по- висока е отколкото в сайта.Не разбирам как е възможно.
Простете ми ако пропускам нещо,но никога не съм пазарувала в интернет и то особено парфюми.

Става въпрос за този парфюм.
http://www.enzo.bg/dsquared2/dsquared2-ocean-wet-wood-50-ml-toaletna-voda/

# 486
Ако прочетеш темата вероятно ще си отговориш на много въпроси. Но ако човек го е страх отива в бюти зоната и плаща. Този сайт енцо доста хора го изпробваха. Има цяла тема за него в на пазар.Прочети я. Най-вероятно сме закачени за някакъв по-голям пазар иначе едва ли ще ни продават на такива цени на нас в Бг точно. LaughingИнтернет търговията набира скорост и не виждам смисъл да плащам фантастичните цени за наем в мола. Embarassed

# 487
Благодаря ти за отговора.Така или иначе се престраших и поръчах Mr. GreenСамо не разбрах защо не ми калкулира 5% отстъпка,която трябваше да получа като подарък,но се надявам да се обадят от сайта и ще ги попитам.

# 488
  • Чукарландия
Благодаря ти за отговора.Така или иначе се престраших и поръчах Mr. GreenСамо не разбрах защо не ми калкулира 5% отстъпка,която трябваше да получа като подарък,но се надявам да се обадят от сайта и ще ги попитам.

Кода за отстъпка, който ти пращат по имейла, приложи ли го на предпоследната стъпка при поръчването? Peace

# 489

Да!Не знам защо не се е получило..

# 490
  • София
Кодът хваща, ако поръчката е над 40 лв и ако не са продукти от секцията за разпродажба.

# 491
Да,над 40 е..не е в промоция Sad

# 492
  • Чукарландия
Да,над 40 е..не е в промоция Sad

Обади им се и ги питай. Операторът е много любезен и ще оправят проблема. На мен така не ми начисляваше отстъпка и той ми каза, че имат понякога такъв проблем и ще работят по отстраняването му и оттам коригира поръчката ми. Peace

# 493
Zdraveite! Izvinqvam se za latinicata predvaritelno. Mojete li da mi dadete savet dali da si poracham Chanel Mademoiselle ot parfum-bg.com? Gledam, che e daden kato originalen v razfasovka ot 100 ml, a na snimkata v saita e 50 ml. Moje li nqkoi da mi dade lichni vpechatleniq dali si zaslujava, ne mi se iska da dam 200 lv za mente.

# 494
  • Пловдив
За Шанелите нищо не мога да кажа, другите им продукти са ок-би трябвало  и те. Търси стикер на вносител ако поръчаш.

Да похваля 1001-бг - читав продукт ми доставиха, НО не ми хареса, че нямат договор със Спиди и доставките са на редовна цена-избираш дали да е икономична или експресна . Мисля, че всеки уважаващ себе си сайт трябва да ползва такива отстъпки, все пак куриерските фирми сами ги предлагат, но явно на тях не им се занимава , друго обяснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт