Обречени ли са връзките между жена без дете и мъж с дете?

• 34 153
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
обречени са всички връзки, в които няма достатъчно любов...  Peace 

# 241
обречени са всички връзки, в които няма достатъчно любов...  Peace  

Ако само любовта е водеща, то ще има повече страдащи, отколкото щастливи.

# 242
ех Касита   bouquet не е задължително да страдаме когато обичаме... Two Hearts Нека сме позитивни - пролет е!!!
Некои са/сме родени с късмет  Joy  dancing

# 243
Не зная за позитивизма, зная за реализма. Пък нека да е пролет.

# 244
2pac, след като прочетох мненията ти в темата за самозащитата при децата, мога да ти кажа, че при теб връзка с жена без дете ще е изключително сложна и обречена. Прекалено си безкритичен към дъщеря си, а също така си склонен да я фаворитизираш. За да приеме една жена твоето дете, то трябва да има правомощия на родител, а не на страничен човек, който да няма право да се меси в отношенията ти с детето.
Останах с впечатление, че една накриво казана дума или един остър поглед от страна на новата ти партньорка към дъщеря ти ще те накарат теб самия да я натириш. Дори и жената да е добронамерена и да приема детето ти.
Та, внимавай ти как се държиш и какви граници и условия поставяш пред евентуалната кандидатка.

# 245
Ако детето е виновно и нарочно провокира от ревност, не би ми повлияло отрицателно. А и детето иска да си имам някоя и ме кара да търся. Самата тя е склонна да обикне тази "какичка", но иска братче от нея, за да си играе с него. Детето осъзнава добре, че с майка и сме разделени и тази за нея "какичка" ще е добре дошла и няма да е заплаха. Ако не слуша и прави нещо което не трябва, нека я смъмри. Все пак ще е по женски. Просто не давам друг мъж да се меси, че е друго за мен. Мъж би посегнал, защото мен баща ми ме е бил с маркуч, но бях ужасно дете. Дори тя да е такава, никой няма да я бие. Да и се скара може. Не би ни разделила, а и тя иска обратното, да си намеря някоя. Сигурен съм, че няма да е пречка.

# 246
  • София
е може да си има детето моменти на ревност и  не приемане на какичката, въпреки, че сега на теория иска да има такава и друго дете... Laughing

# 247
Сега иска или казва, че иска "какичка" в живота ти, но като се озовеш в реалната ситуация, в която какичката вече ще е присъствие в твоя живот и нейния, нещата може да окажат по-различни.

# 248
Иска, защото майка и ще има бебе, а тя разбра че не е мое, тоест няма да съм таткото. И сега ме врънка да имам и аз. Идея нямам как да и обяснявам, че не става така. Но дано ако един ден стане поне да се радва.

# 249
  • София
Simple Smile дано, въпреки, че сега ще види какво наистина значи да има и друго дете, бебе в къщи и че не е само кефа от играта с "кукличка".... Hug но така или иначе ще намерите начина да се нагодите към всяка ситуация, когато ви дойде на дневен ред  Peace

# 250
Сега иска или казва, че иска "какичка" в живота ти, но като се озовеш в реалната ситуация, в която какичката вече ще е присъствие в твоя живот и нейния, нещата може да окажат по-различни.

Ще трябва да приеме защото колкото и да я обичам нея, няма да е същото, но ще обичам и бъдещата си приятелка достатъчно много и не бих позволил интриги дори и от страна на детето. Пък и ще намеря начин да приеме нещата по някакъв начин. Жените знаят как да влязат под кожата на дете.

# 251
  • София
Ако детето е виновно и нарочно провокира от ревност, не би ми повлияло отрицателно. А и детето иска да си имам някоя и ме кара да търся. Самата тя е склонна да обикне тази "какичка", но иска братче от нея, за да си играе с него. Детето осъзнава добре, че с майка и сме разделени и тази за нея "какичка" ще е добре дошла и няма да е заплаха. Ако не слуша и прави нещо което не трябва, нека я смъмри. Все пак ще е по женски. Просто не давам друг мъж да се меси, че е друго за мен. Мъж би посегнал, защото мен баща ми ме е бил с маркуч, но бях ужасно дете. Дори тя да е такава, никой няма да я бие. Да и се скара може. Не би ни разделила, а и тя иска обратното, да си намеря някоя. Сигурен съм, че няма да е пречка.

Не хващай вяра много на детските думи. Ти дори няма да се усетиш кога и дали детето е прекалило, а първата ти реакция ще е да го защитиш. Макар че сега на думи говориш така. Като повечето мъже ще се влюбиш в някоя нова жена и всичко ще се завърти около нея.

# 252
Баце,
след някоя друга година има да пердашиш ухажорите задето са й дръпнали опашката, мъчейки се да привлекат внимание  Grinning
Не знам за какво е била другата тема, но тук първо това си помислих.
Успех с търсенето на половинка  Peace

...Жените знаят как да влязат под кожата на дете.

Недей да лежиш на тази кълка.
Но ти пожелавам да намериш жена, с която да си щастлив, и която да обича и теб, и детето  Hug

# 253
Дано успея да балансирам нещата, защото детето не може да запълни тази празнина в живота ми. Онзи ден в парка я хванах за ръка и тя ми каза "Тука няма коли", а аз само имах нужда да повървя хванат за ръка. Не може да запълни дупката в живота ми, за това ще балансирам и няма да загубя любов заради моя грешка или ревност. Тя е детето и ще трябва да се нагласи по някакъв начин, освен ако бъдещата не е като мащехата от "Пепеляшка". Тогава бих я защитил естествено.

# 254
Какво значи обречена връзка ... ?
Аз днес се чудих на нещо - жена с две деца , със заболяване и с доста непривлекателен външен вид , която е омъжена за десет години по - млад от нея мъж , с отлична външност и идеално осигурен финансово . Той е приел две чужди деца , отказал се е да има свое и вече петнадесет години са заедно ...
Така че , на кой каквото му е писано ...

Общи условия

Активация на акаунт