Обречени ли са връзките между жена без дете и мъж с дете?

• 33 816
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
  • Boston, MA
Ама има и такива, на които не им е нужно да се преструват. Това не се вписва в модела. Има жени, които обичат детето, защото обичат бащата. Наистина.

# 211
Ама има и такива, на които не им е нужно да се преструват. Това не се вписва в модела. Има жени, които обичат детето, защото обичат бащата. Наистина.

Не споря. Дано всички са честни, независимо дали ще обичат искрено детето и баща му или ще предпочетат раздяла.

# 212
това е един тест за обич...
ако половинката ти обича детето- то 100% е че и теб обича...
ако нещо в отношението се намесват интереси то ...и любовта към детето е .... smile3516

# 213
  • Варна
Хайде, по-полека с тестовете за любов. То по тази логика, ако обичаш мъжа, трябва да обожаваш и майка му.  Mr. Green Да вдигнат ръка тези, които не са писали в "свекървинската" тема.

# 214
  • Paris, France
Хайде, по-полека с тестовете за любов. То по тази логика, ако обичаш мъжа, трябва да обожаваш и майка му.  Mr. Green

И жена му, и жена му  Joy

# 215
 Joy  а свеки... - не подлежи на тестване...  Wink

# 216
  • Бургас
Да обичаш детето на един човек и майка му са две коренно различни неща  Peace ...
Просто примерът не ми се струва особено удачен, нищо лично кък никой.

# 217
Не е нужно да обичаш, а просто да приемаш и разбираш..

# 218
  • София
мисля, че това с обичането на детето е голяма заблуда. Откъде-накъде някакъв чужд човек ще заобичва моето дете? Дори ми се вижда доста съмнително един чужд мъж да твърди, че обича децата ми. Не се съмнявам изобщо, че много мъже дават такъв вид, за да спят с жената.

# 219
  • Бургас
И според вас е невъзможно да обикнеш дете, с което години наред живееш под един покрив?
Не казвам, че често се случва, но е абсурдно да твърдите, че винаги е заблуда.

Не е нужно да обичаш, а просто да приемаш и разбираш..
Разбира се, но те не изключват възможността и да заобичаш, поне не винаги.

# 220
  • София
охо, чакай малко, дотук не е ставало въпрос за дълги години живеене под един покрив! Нещата в темата повече се въртят около връзка, а не семейство. Да, възможно е чуждо дете да се заобича, но според мен в повечето случаи става въпрос са привързаност от страна на мъжа, приемане на детето, но чак за обич, все едно му е родно дете, ми се вижда по-скоро изключение, особено ако се роди и негово после.

# 221
  • Бургас
Извинявам се. Хвърлих едно око само на последните страници, не съм чела всичко. Просто ми се сториха пресилени изказванията и затова реагирах. Peace

Да, възможно е чуждо дете да се заобича, но според мен в повечето случаи става въпрос са привързаност от страна на мъжа, приемане на детето, но чак за обич, все едно му е родно дете, ми се вижда по-скоро изключение, особено ако се роди и негово после.

Аз имам познат, който наистина обича, приема и се грижи за чуждото дете като за свое. Имат и общо дете, но това не пречи. Може би обаче този случай спада към редките изключения.

# 222
  • София
Хайде, по-полека с тестовете за любов. То по тази логика, ако обичаш мъжа, трябва да обожаваш и майка му.  Mr. Green Да вдигнат ръка тези, които не са писали в "свекървинската" тема.
 Вдигам ръка  Mr. Green

# 223
  • Paris, France
охо, чакай малко, дотук не е ставало въпрос за дълги години живеене под един покрив! Нещата в темата повече се въртят около връзка, а не семейство. Да, възможно е чуждо дете да се заобича, но според мен в повечето случаи става въпрос са привързаност от страна на мъжа, приемане на детето, но чак за обич, все едно му е родно дете, ми се вижда по-скоро изключение, особено ако се роди и негово после.

Възможно е и познавам такива. Наистина гледат детето на жената като собствено и искрено го оби4ат. даже продължават връзката с детето след раздяла с майката, което при нас, жените е рядкост. Убедила съм се в алтруизма на мъжете. Зависи и от културата. В българската връзката с детето е зависима от връзката с майката и това важи дори за био-таткото. Много татковци забравят, 4е имат деца като се разделят с майката. Аз, като тебе, съм скепти4на към връзките пастрок-доведено дете.

# 224
  • София
аз говоря за нашенските мъже, че са ми пред очите, дето се вика. За чужбинските не мога да зная.

Общи условия

Активация на акаунт