Обречени ли са връзките между жена без дете и мъж с дете?

• 33 759
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Еее, много сте лоши значи! Не е задължително детето да тормози мащехата си или пък мащехата да раздава шамари или крещи, за да въдвори ред. Може нещата да си се подредят естествено - все пак доколкото знам от други писания на 2pac майката на дъщеря му не е от най-отдадените и детето дори не живее с нея, най-вероятно новата жена (ако е достатъчно добра, подходяща и обича него и детето) би могла да се окаже по-близка за детето от собствената му майка. Познавам и такива случаи - майката далеч не винаги е ангел небесен за детето си, за съжаление.  Confused
Нека гледаме по-позитивно.  Simple Smile

# 256
  • София
да, да, ама пропускаш другите играчи - бившата жена, например! Тя може хич да не е ок таткото да си има ново семейство, защото така е вероятно да се появят още деца, пък и той покрай новото семейство много вероятно ще се фокусира върху него, и ще зареже детето от първия брак. Дали ще е от ревност, дали от материален интерес, винаги може да се намеси бившият партньор и да започне да настройва детето срещу новата връзка.

# 257
Еее, много сте лоши значи! Не е задължително детето да тормози мащехата си или пък мащехата да раздава шамари или крещи, за да въдвори ред. Може нещата да си се подредят естествено - все пак доколкото знам от други писания на 2pac майката на дъщеря му не е от най-отдадените и детето дори не живее с нея, най-вероятно новата жена (ако е достатъчно добра, подходяща и обича него и детето) би могла да се окаже по-близка за детето от собствената му майка. Познавам и такива случаи - майката далеч не винаги е ангел небесен за детето си, за съжаление.  Confused
Нека гледаме по-позитивно.  Simple Smile

Да де, то това са изключения, ама из форума все на тях се обръща особен овнимание, а голата истина остава някъде назад  Whistling

# 258
  • София
На тупак проблем в една нова връзка няма да е тормоз от бившата, ами неговото отношение към дъщеря му. Да не ставам лоша пророчица и дано не съм права, ама от това, което съм чела от него, трудно някоя ще може да приеме детето така безкритично както той го приема - да не му се карат, да не му се прави забележка, да не се възпитава едва ли не. И всеки път, когато някоя приятелка се опита да каже на щерка му да не се лигави, а да си прибере играчките и да отива да се измие за вечеря, ще получава лош поглед и скърцане със зъби, а защо не и откровена забележка да не се държи така с детето. И оттам краят е предизвестен.
В тази посока има да работи той, но е млад човек, всяко нещо с времето си, аз вярвам, че ще се научи  Peace

# 259
Е не чак така, аз съм против насилието, не карането да си прибере играчките. Онзи го нападнах като и се скара, защото бях там и когато съм там не му е работа, а и изобщо не му е работа. Друг мъж не приемам в живота и по скоро от ревност, но това си ми е в мен и знам че не е редно. Инак да и се кара, ако трябва, но ако си го заслужи когато с добро не помага. Аз последния път я накарах да си прибере, като и отложих чакано удоволствие. Имаше ефект, но не и крещя от ряз.

# 260
Ти сам си гледаш детето, нали?

# 261
 2pac, каква беше причината да се разделите с майката на дъщеря ти?

Ако искаш детето да уважава теб и новия партньор на майка си, както и самата нея, не подбивай авторитети. По-мъж и баща няма да станеш. Напротив- олекваш.

# 262
Глупости, хич няма да ми дреме кого подбивам, ако видя, че чужд човек се опитва да прави нещо, различно от моето мнение, относно моето дете!

# 263
Глупости, хич няма да ми дреме кого подбивам, ако видя, че чужд човек се опитва да прави нещо, различно от моето мнение, относно моето дете!

Само че, този чужд човек може да се окаже партньор- сериозен и завинаги на майката и човек, при когото и с когото детето ще живее. Бъркаш, че дъщерята на тупак живее при него. Живее при майка си.
Утре, ако се случи нещо на това дете, ти няма ли да потърсиш отговорност и от него? Или защо да прави забележки като е никой? Какво като детето например пуши, дрогира се, пие, или прави секс на 11?

Ако пък не искаш чужд човек да прави забележка на детето ти, то налягаш си парцалите и оставаш с онзи, с когото сте го направили.

Затова казвам, че подобни връзки са обречени- защото родителите го удрят на чест и се правят на интересни, ако някой вземе да им обясни, че детето им е разглезено или просто, че е редно да си подреди играчките.

# 264
Ясно написах мнение, различно от моето. Нали не вярваш, че за мен пушене, алкохол и наркотици - са приемвиливи?

# 265
При случай, че този чужд човек е бащата на детето.
При такива случаи хората не се женят отново. Как мислиш, че може да се живее така?

# 266
Е, когато ти му се сопваш на "новия", детето ти как да му има уважението?

Свидетел съм на такава връзка- жена, разведена с двама сина на 11 и 15 години. Човекът им прави забележки за елементарни неща, те му викат: Млъкни, бе, че баща ми ще ти нашока тиквата.
И той си тръгна. Плю на връзка и на све.
Всъщност си беше тръгнал, когато заварил малкия да се опитва да прави секс със съученичка. Но бащата се опълчил, че синът му е пич, що да не чука на тая възраст. И така. Хора всякакви и често само за да направиш на пук на другия, се репчиш и правиш на интересен.

# 267
Въобще не ме интересува дали детето ще уважава човек, които за мен не го възпитава правилно и прави неща, които аз не одобрявам.

# 268
Разбираш ли, колко тъпотии изписа? Как тогава бившият ти партньор ще има нова връзка и евентуално семейство?

# 269
Просто такива хора не трябва да се омъжват/ женят повторно и да имат други деца.

Общи условия

Активация на акаунт