Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте отново, имам един ,два въпроса. Излязоха ми резултатите от кръвта и урината, хемоглобина  ми е 105 и ми изписаха Малтофер, има ли някоя от вас с такъв хемоглобин и пие ли нещо? Притеснява ме че желязото запича, а аз и без това съм трудна в това отношение.  Също и излязоха бактерии в урината и за тях ми изписа нещо ама не мога да го разчета  Sad

# 601
  • София
Дидка, стол4етата които си харесала са супер. Аз също много ги гледах, но моята малка кола няма такова нещо и ще го карам със колани. В интерес на истината моите приятелки слагат бебока в обратна посока, но само когато не са сами. В смисъл, 4е аз сядайки зад волана как да съм спокойна като бебка ще ми е с гръб.. знам 4е не е много правилно да е с лице към движението ама няма да мога да съм спокойна.
Много првилно си го казала 4е цената в слу4ая няма зна4ение. И на нас парите не са ни в излишък но поне аз съм на принципа- като е, да е. Ако трябва ще се лиша от нещо друго но ще купя това което е най-добро за детето ми. Само дето моята кола...няма как.

Мерлински, през абоката ти слагат антибиотика, и затова не са го махнали така ли?

Линко, и мен до скоро бебка ме риташе то4но в пико4ния мехур направо ми разказваше играта. От 4 дни насам я усещам по горе към пъпа, направо ми мести корема  Party може би се е обърнала   Heart Eyes  За хемоглобина и изобщо за кръвни резултати мен не ме информират. Те си се връщат при лекарката ми и тя не ми дава от4ет, аз и не разбирам. Само ако има нещо ми пише рецепта. Не мога да помогна в слу4ая

Аделинчеее
много се радвам за твоя момък! Ето сега ще имаш една голяма и грижовна кака която много ще ти помага. Аз много си пазех брат4ето, беше голяма гордост 4е съм КАКА   bouquet

Алик, влюбих се в тази коли4ка!!! Страхотна е! Много ме запали  Blush Heart Eyes Heart Eyes

А накой да има отзиви от коли4ките на Кенгуру?  newsm78

# 602
Калимера, има едни огледала, които могат да се сложат на бебешката кошница така, че майката, седейки на шофьорското място, да вижда бебенцето отзад  Peace. Надявам се, че такова нещо може да ти даде малко спокойствие  Simple Smile

# 603
linko5 моят хемоглобин е в норми (125), но ще те посъветвам : желязото най-добре се усвоява чрез течности и най-вече, ако е комбинирано с продукти с голямо съдържание на витамин C
т.е. добре да го приемаш с доматен или сок от праскови. А тези продукти действат разхлабващо.

# 604
    Усмихнатото, разбрах те.   Laughing  Краша е при самото столче и има и за поставянето му. При краша видях, че камшичния удар е омекотен. Мои приятели работят в Швеция в завода на Волво и те ми го препоръчаха. Аз даже не ги бях чувала.
     Незнам, аз бях свидетел на една жестока катастофа и никой от тях не оцеля. Бяхме колата зад тях и сина ми беше без колан и столче (тогава в Бг нямаше още столчета) и от задната седалка литна и си издрънча главата в предното стъкло. Беше кошмарно изживяване и от тогава изпитвам тих ужас при пътуване.
Калимера, наистина е така. И за да си позволя това столче, решихме някои неща да ги купим по-евтино. Няма как. Виж за огледалото - страхотна идея на Усмихнатото ако ти си самичка и караш колата. Не искам да звуча като някоя бабета, но последиците от катастрофа, дори при ниска скорост от порядъка на 40-50 км., водят до понякога непоправими вреди на бебчо, ако е с лице към движението. Няма от никъде защита.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 17:02 от Дидка-Питка

# 605
преди няколко дена ходих да си удължавам болничния и понеже ми бяха готови изследванията ги показах,но док ми каза да и ги покажа на жк.И тогава и казах ,че хемоглобина ми е нисък 109 и тя каза ,че било нормално нали със бременна това и бяха думите и нищо друго newsm78.Може би и на мен ще ми изпише нещо.

# 606
Дидка, доста кошмарно звучи  Confused  Sad. Значи няма да ти повлияе моя аргумент, до който стигнах като го гледах столчето.. Всичко ми изглежда готино (въпреки това със сигурност бих се възползвала от опцията за проба, за която писа), само дето не знам като вземе, че му стане любопитно на това дете... Моят син например е изключително кротко дете - като слушам останалите какви проблеми имат, излиза, че аз дете не гледам  Mr. Green. Върви и по-нисък от другите. Поради тези причини (пък и други, включващи мързел  Laughing), не му купихме столче чак до 1.6 г. някъде. До 1.4 нямахме никакви грижи - висеше си в кошницата, риташе седалката на колата, спокоен беше. Да, ама след това като почна да се върти това ми ти дете  ooooh!. Бреее, не мога да го смиря.. Ключът за палатката се оказа желанието да гледа... Като го сложих на нормалното столче си миряса и всичко пак тръгна на 6. Този Бритакс обаче, вероятно е достатъчно висок и когато бебето стане на годинка-годинка и нещо, може би се вдига от тия инсърти и разни подобни и така ще може да има видимост през стъклото  newsm78. Ако е така - супер, наистина звучи готино  Simple Smile. Ама може би е добре да видите и за това, когато го разглеждате. Щото до 4 г. да се вози обърнато назад си е доста... Та поне да може да гледа..

# 607
По повод на столчетата за кола от много четене си мисля, че комбинирани варианти от 0-4г. не са на ниво относно безопасността. Моето израстна с Макси Кози, вече е с трето столче - трета група, винаги сме се водили от тестовете на ADAC, удобството и дизайна. Едвам изкара до 1г. в кошницата, до 3г. беше със столче до 18кг, продадохме го и от тогава ползваме Родито до 36кг (аз вече гаджета имах на тези кг, хаха, мъж ми ме взе за гадже 39кг). Отделно колата ни е фемили вариант и има вградени 2 столчета в задните седалки за 15-36кг, които ползват коланите на колата, даже така го возихме на пътешествие до Виена, когато беше на 2,5г.
 Това за ориентир някакъв. Иначе возенето обратно на движението е им е голям дерт след годинката, та незнам как ще му монтираш втора група столче на обратно и ще е на кеф примерно поне 3 часа.Ние пътуваме много често на дълги разстояния, откак се е родило нашто, го влачим навсякъде с нас, я с кола, а със самолет, извън страната...
Та според мен няма мърдане от бройките заради безопасността, които требе да се купят и тъй като се ползват кратко, лесно се продават и с парите се купува по - голямото.(с едно наум като купуваш столче за кола на старо newsm78, иначе колички и тем подобни без да се замислям)

# 608
Лелееее, с тия колички и седалки за кола човек може да се побърка  newsm78 има пак да гледам като индианец в магазините  Joy
Adelinche честит младеж Wink и аз вече няколко пъти пиша,ама няма кой да ми сложи синьо бебенце на 1-ва страница Sad
Сега чакам да дойдат хазяите да се разберем за парното,водата и тока,че предните  квартиранти явно са ходели по потници през зимата и са се къпели по 10 пъти на ден!!! Как може парното за януари да е 246 лв., а водата 46 лв  Shocked сега ще искам да подадат заявления,за намаляване на 50% на парното ,а на водата да ни пишат ,че сме само 2-ма,че водомера е от старите,а после да го сменяме с такъв ,който си отчита нормално,а не на база  Close Дано да се съгласят,че с тия разходи нищо не мога да заделя да купя за бебчо  Praynig

# 609
Kalimera^ , да венозно е и да не ме бодат всеки път... М/у другото, тази вечер е последната и го махаме. След седмица на изследвания, за да сме сигурни, че всичко се е изчистило  Confused

# 610
  • София
Мерлински стискам палци вси4ко да е наред!

Един въпрос към моми4етата които пият МАГНЕРОТ - имате ли болки в бъбреците?
В4ера дискутирахме то4но това с Тиквето... (такъв сладур е 4е 4ак ми е неудобно да я нари4ам Тиквето)
  Crazy Crazy

# 611
  • София/Правец
Някой друг ще ходи ли утре на лекцията за кърменето в Галакси Трейд Център?

Аз пия магнерот и нямам болки в бъбреците!
Но пък имам болки от разтягане.. Усещам как мъника просто ме разпъва.... Странно, че преди не съм имала проблеми с Мартин, а уж вече трябва да съм по-разтегателна.

# 612
  • София, Бургас
Kalimera, аз пия магнерот от доста време, но малко преди него почнах да пия Неоренал..той много ми помогна за бъбреците и за нищо на света няма да го спра докрая..преди това си имах болки и постоянно си представях, че започвам криза..после като почнах магнерота, видях, че пише на опаковката, че може да има проблем с бъбреците..малко се стреснах, но неоренала ми помага засега да нямам болки..ама голяма реклама му направих на това лекарство Laughing

# 613
  • София
Добър вечер  Simple Smile Как сте, мили мами? Искам да ви се пооплача че днес цял ден ме наболява дясната тазобедрена става  Sad а също така и като че ли имам подготвителни контракции, но не съм сигурна, че е точно това...  newsm78 От време на време чувствам как корема ми се стяга сякаш, но без да ме боли. Това ли са подготвителните контракции? И ако са те, нали е нормало да ги имам? Аз така съм чувала. И защо, след като подготвителните контракции не са опасни за бебето изписват магнезий? Май да правим оборот на аптеките! Close Днес се обадих по телефона на моята гинеколожка, казах й за ставата и за контракциите, а тя ме посъветва да си купя едни прахчета, които съдържат магнезий и се наричат Диаспорал. Не знам, дали да ги купувам? Вие какво ще ме посъветвате?

# 614
Добър вечер извинявам се че не съм сложила щъркелчета на 1ва стр. защото имах ангажименти и нямах толкова време сега ги сложих.

Общи условия

Активация на акаунт