Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 908
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте маменца, закусихме с мъжа и сега сядам пред лаптопа  Hug мерси за мненията относно имената за нашето момиченце, да ви кажа хич не знам кое да е и четирите много ми допадат и мъжа ми може би е прав, че като се роди бебка, името само ще си дойде е разбира се ме помоли пък да не е съвсем изненада и да е нещо съвсем различно, а да е нещо от тези четири имена  Grinning
Аделинче  шапчиците , които плетеш са страхотни  Heart Eyes баба ми, лека и пръст, плетеше страхотни неща, като малка много неща ми плетеше, но за жалост никой не научи нищо от нея и плетените дрешки винаги са ми били слабост.
Ние с мъжо след малко отиваме да се разходим към мола и съм замислила да купя първата дрешка на бебка и ако вземем нещо ще ви покажа  baby_neutral
Желая ви прекрасен ден, макар и мразовит  Heart Eyes

# 61
Здравейте и от мен, мамчета Simple Smile Няколко дни не съм писала, а ето че вече сме в нова темичка! Да ние честита и изпълнена само с хубави новини Simple Smile Ще стискам палци на всички бързо да изчезнат притесненията и на финала всички да гушками едни здрави бебоци.
Да ви се похваля, вече съм в отпуск до 05,03, Simple Smile Надявам се след това да изляза в болничен и да не ми се налага да се връщам на работа. И сега нямам търпение времето да се затопля, за да започваме с покупките, подреждането и всичко останало около посрещането на малкото същество.
Относно теглото на бебоците... аз нямам много вяра на ехографите. В последните месеци около мен родиха много приятелки. И на нито една не бяха уцелили теглото. Сестрата на снаха ми например, я плашеха, че трябва да роди секцио, защото бебчето било много едро. НО така се развиха нещата, че роди нормално и бебчето беше 2900, което ми се струва доста малко даже Wink
А сега ви оставям и се захващам с домакинската работа. Ще ви понаглеждам през деня, обаче. Simple Smile

# 62
Здравейте и от мен,

мерси много на Наденцето за новата ни темичка!
Относно околоплодните води, мен с предишната ми бременност ме вкараха в Майчин дом за намалели води, две седмици ми наливаха системи, плашиха ме, че детето ми може да е с хромозомни аномалии, докато не се побърках, накарах мъжа ми да намери Мазнейкова, която 2004 още работеше там, слезнах при нея, жената ме гледа 40 минути на УЗД, доплер и т.н. и думите й бяха: и Вие и детето Ви сте наред, водите също, не разбирам защо колегите Ви държат в болница, Вие ще родите здраво бебе! Така и стана - дъщеря ми вече е първокласничка  Grinning

# 63
Здравейте и от мен в новата темичка.

Наденце страхотна е   bouquet

Аделинче за твоя талант вече нямам думи....Шапчицата е страхотна   bouquet

Плодче честит рожден ден(на патерици)   bouquet

Добре дошла на Беатрис. Лека и безпроблемна бременност.

Честито на мамите с хубави новини от прегледи.

Губзи браво за добрите резултати. И другите ще са такива  Hug

Мимси всичко ще е наред. Опитай се да се успокоиш  Hug

# 64
Здравейте момичета не съм писала отдавна, днес ми беше последния изпит, надявам се да съм го взела и да се спре с това учене, че вече не ми се мисли за нищо друго освен за неща свързани с бебо
Относно размера на бебчето както каза една мама,аз въобще не държа да е голямо важното е да е доносено.Баткото беше 4050кг. и това определи начинът му на раждане, аз държах да е естествено, но в последствие се оказа,че няма да се получи заради размерът му.Сега се моля за малко по-малко бебе, че съм си наумила да раждам нормално, та мисълта ми беше, че щом докторите не казват, че нещо не е наред сигурно бебето се развива напълно нормално, а и генът си е от значение, моят мъж е 2 метра, а аз 1,70 и двамата не сме малки, така, че има логика да раждам по-големи деца.

# 65
Здравейте пупита Simple Smile
Темичката е страхотна благодаря на Наденцето  newsm51
Аз не съм писала многоооо отдавна но се опитвам да ви прочета  #Crazy
Аделинче шапчиците са уникални браво
Мимси опитай се да се успокоиш- всичко ще е наред.
И да се похваля бях на ФМ и ще си имаме момиченце може наденцето да ми добави едно розаво щъркелче. Иначе всичко с беба е наред и тежи 378гр. С мъжът ми сме много радостни, а баткото каза да сестричка ще е нали ви казах Simple Smile))
При нас пак вали сняг така, че ви пожелавам един хубав снежен ден!

# 66
  • София, Бургас
Момичета, искам да ви питам наблюдавали ли сте си коремите, когато бебето започне да рита..аз вече за втори път го правя и движенията на бебка се виждат Laughing ..имам чувството, че съм в някой филм и от мен ще изкочи някое извънземно през пъпа Laughing много е забавно, само дето таткото все не е около мен да види и той Laughing

Между другото незнам защо се притеснявате от толкова рано за големината на бебчетата..аз ходя много често на лекар и досега все още не сме измервали колко тежи..в крайна сметка всички бебета растат активно в последните месеци и тогава е важно да наддават..сега е важно всички органи да се развиват както трябва..

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 18:44 от kateto_85

# 67
  • Русе
kateto_85 , аз все си гледам корема, но нищо не виждам. Да не говорим, че аз от скоро почнах да ги усещам, хем съм с две бебета. При мен едното е под пъпа, а другото над пъпа. Момчето е отдолу. Казах на доктора, че момиченцето е по-нахално и се е нагнездило високо горе, а доки каза, напротив. Момченцето е по-хитро, защото е по-близо до изхода и по-първо ще излезе на бял свят.  Joy В началото бяха успоредно едно до друго - отляво и отдясно, а сега са едно върху друго, но доки каза, че вече няма как да се завъртят и да си сменят местата и момченцето по-първо ще се появи на бял свят.

# 68
Кате и аз от оня ден започнах да виждам движенията на бебка по корема си, много се забавлявах и се смях сама като луда  Grinning Много хубава емоция е

# 69
Здравейте мацки!
Гледам темичката на първа страница продължава да се разкрасява и обновява Hug
Наденце, супер е  bouquet

Колежке, Петя 78, още не съм те виждала, освен на снимка във фейса и нямам търпение да се запознаем като се позатопли, срамота в една фирма сме.  Много се радвам за твоите емоции покрай близнаците и за добрите новини от ФМ. Б.Бойчев го гледах снощи по телевизията, направо се накефих, и бебето кръстили на него.

# 70
  • вляво от асансьора
Момичета, привет!Първо искам да ви кажа огромно благодаря за съпричастността, сигурна съм, че вашата помощ също помогна за бързото възстановяване на Марти.Благодаря ви и желая само здраве и положителни емоции на вас и близките ви! Hug Heart Eyes
Ние сме си вече у дома, операцията мина успешно.Имам си един малък герой.Аз също се държах като цяло, не успях само, когато излизаше от упойка и бълнуваше и ме хвана за корема с думите "спокойно бебче, бате е добре"...Милия ми той!Лошото е, че след болницата се върнах аз болна, с ужасна кашлица съм, но сякаш не ме тревожи много.Ще звъня на хомеопата, за да видя с какво ще я борим.
Връщам се назад да ви изчета, нямам търпение, после ще пиша пак.

# 71
Джиджи, много се радвам за вас и се надявам бързо да ти мине кашлицата  Hug

# 72
Здравейте мамчета и да е честита новата тема.Скоро не съм се включвала даже все още не съм изчела всичко от старата, за да видя дали всички бебоци са наред.Но днес ме изписаха от болницата при 4 -ри дневен престой. Някоя от вас лежала ли е във АГ Варна на 8 етаж-патология, ужасно гадно е само отношението на санитарките беше добро. Ако нямаш избран лекар който да те наблюдават ще ти води раждането те подминават и не ти обръщат много внимание. Всичко което пише по форумите наистина е вярно, няма контакти в стаите, банята е една за 4 жени, яденето трябва да си го платиш или да ти носят от вкъщи, а днес даже когато трябваше да ме изпишат лекарят който бил дежурен за визитацията не дошъл и до 12 чакахме някой да дойда да мине визитация. Дано не се налага повече да лежа и на никои да не му се налага. С мен имаше едно момиче което си е платило за секцио за ВИП на 7 етаж 1100 лв , но за да могат да вземат още пари я приеха уж с високо кръвно и ще лежи 5 дена до понеделник и тогава ще я свалят на 7 етаж. Изпадаш в шок и ужас , и после искат да си спокоен та всичко да е наред

# 73
МНого хубава тема!Браво Наде!
Чувствайте се почерпени днес имам рожден ден!

# 74
Бейби, да си жива и здрава, много щастлива и с прекрасно бебче юни месец!
 bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт